Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • lolina

    meni baš ponekad smeta što moj dragi ne mari za ikakve godišnjice , za mene je to prilika da si priuštim malo uživanja i recimo luksuza ..ali zato jako voli da ja za njegov rođendan njemu pripremim iznenađenje, goste , torte i tako to...on meni nije ni poklon u stanju kupiti jer kao nema vremena,,,ljenčina...a da ja njemu tak...žalio bi se cijelu godinu jer sam mu to jednom napravila...onak sretan rođkas ujutro i niš više...ipak to njega nije ponukalo da se malo angažira ...izgleda da sam ga razmazila....i onda još on meni kaže da nije bitan poklon već kao namjera i sjetiti se...ma nekad je pravi serucko...vidim ja oko sebe da one histerične ženske koje non stop nešto izvoljevaju , na kraju redovito bolje prolaze , ako ništa ono bar radi mira u kući ...a kada si " normalna" uzimaju to zdravo za gotovo...eto nekad me takav pristup , raznjupa i ražalosti ...a kaj , a niš , inače je kao osoba i muž ok. ali eto fali mu ta neka komponenta....

    avatar

    13.02.2006. (12:38)    -   -   -   -  

  • jja

    Lolina, o.k. je kad je obojema to jednako vazno ili jednako nevazno. Ovo sto ti opisujes nije bas fair situacija. Mozda histerine zenturace fakat bolje prolaze, ali po kakvu cijenu?! Sigurna sam, imas i ti svoje "metode" brzo ih izvadi iz ladice i upotrijebi ;-)Inace moj problem je sto On nikako da barem koju godisnjicu zaboravi i onda kupi poklone koje si ne mozemo u tom trenu priustiti, pa ja ispadam nezahvalna ali bas se nekad uzrujam na tu njegovu rasipnost (rasipan je samo kad sam ja u pitanju, na sebi stedi) jer znam s koliko novceka raspolazemo. Vis i mome fali jedna komponenta, mozda da potrazim neki upgrade software za njega i instaliram mu dok spava ;-)

    avatar

    13.02.2006. (12:56)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok. Meni osobno, isto je draže da je na neki način, svaki dan neka mala godišnjica. Pa čak i jedan najmanji dio toga. Koliko mi znači ona "prava" godišnjica? Da ti budem iskrena, ne puno. Naravno, da mi je drago ako se sjeti, i do sada, uvijek se sjetio. Ali nema ti on neku naviku da bi to bilo romantično...itd. Jednostavno da mi to do znanja na jedan, (kako kada) jednostavniji način. No, imali smo ti jaku krizu prije nekoliko godina, toliko jaku, da sam skoro otišla. Međutim, on je sve, baš sve učinio, da me vrati. Nakon toga, puno smo razgovarali....samim time, vratili one početne snažene osjećaje. Krenuli smo tim životnim putem na čvršćim temeljima, više smo se upoznali...i naša je ljubav bila još jedinstvenija. Uvijek ću mu biti zahvalna što me nije pustio od sebe. Od tada...sve se donekle promijenilo, bar u osjećajnom smislu, pa i u izražavanju ljubavi, pogotovo na godišnjicu našeg braka. Eto, to malo "ukratko". No, pozitivno si me potakla, da ti sve ovo napišem. Bok i cmokkkk.

    avatar

    13.02.2006. (20:29)    -   -   -   -  

  • jja

    Draga Teuta-sudeci po napisanome, imale smo jako jako slicne zivotne price. I ja sam skoro otisla...dapace smo zivjeli par tjedana odvojeno jer ja vise nisam mogla.Na neki cudan nacin, sa dmi je drago da smo to sve skupa prosli. Ni jedno iskustvo nije uzalud ako smo nesto iz njega naucili. A mi iz nasih jesmo. Znaci vrijedilo je. Cak i ono gorko u cijelo prici, vrijedilo je ;-) Hvala sto si to podijelila ovdje. Neutrino- dobro zar bi to bas takav poraz bio?

    avatar

    13.02.2006. (20:39)    -   -   -   -  

  • teuta

    Drago mi je da si imala, baš ti, tako lijepo iskustvo i doživljaj baš u Pragu. A da se još malo vratim na tvoj post. Ja doduše, nisam ni jednog dana bila odsutna od mog supruga, u tom smislu da bih otišla. No, stanje je bilo veoma kritično jedno jako dugo vrijeme. U kom se je događalo, sve i svašta. Bile su pitanje velike dileme, nedoumice...itd. Ne bih voljela da me netko pogrešno shvati. Moj suprug, nikad me nije udario, nit je bio alkoholičar...jednostavno sve se događalo kroz psihu. Ali, eto, prebrodili smo to veoma uspješno. Želim ti iskrenu sreću u daljnjem nastavku tvog života. Bokić i cmokić.

    avatar

    13.02.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • jja

    da, da emotivne krize, niti je mene moj ikad udario a niti pije ili je pio. Dapace svima je izgledao savrsen brak, tako to valjda uvijek ide...nekima je mozda izgledalo da trazimo kruha iznad pogace...ali svaki par jedino sam za sebe zna koliko je sretan ili nesretan. Hvala na dobrim zeljama, te iste otpuhujem blogovskim vodama u tvoje krajeve! :-)

    avatar

    13.02.2006. (21:50)    -   -   -   -  

  • teuta

    A joj....baš lijepo, što i ti imaš slično iskustvo medena. Nekako mi se čini da imamo općenito slične sudbine, zar ne? To mi je dragocjeno, jer se onda možemo bolje razumjeti i pomoći (bar na ovakav način). Znaš, primjetila sam da sam stekla ovdje na blogu, puno dobrih, dragih osoba...pravih prijatelja, ako to mogu tako nazvati. A to je veoma dragocjeno. Pusica ti slatka medena.

    avatar

    13.02.2006. (22:20)    -   -   -   -  

  • teuta

    Evo me opet. Možda sam malo naporna i dosadna...ali ne mogu odoljeti da ti još ovo barem ne napišem. Da, tako ti je i kod mene bilo. Svi su nas gledali kao idealni par. Čak nisu ni primjetili što se kod nas događalo kad je sve bilo pri vrhuncu. Dobro smo to skrivali. Ali znaš što je paradoks u svemu tome? Tek nakon toga, nakon te krize, mogu reći da odgovaramo tom profilu "idelanog para". No, dobro, nije nitko idealan, pa niti brak. Ali smo tome najbliže baš sada. Nije uzalud kad se kaže, da ono što te ne ubije, ojača te. Malo drastično rečeno, ali eto, blizu je toga. Pusica ti još jedna medena.

    avatar

    13.02.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  • jja

    Ne brini, nisi dosadna! Dapace to je bilo prvo sto sam jutros procitala i bas me razveselilo!

    avatar

    14.02.2006. (09:27)    -   -   -   -  

  • teuta

    Sretno ti Valentinovo. Pusa i topli pozdrav.

    avatar

    14.02.2006. (12:10)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    godišnjica ili ne, primam sve. i ne gledam u zube poklonjenom konju.;) jako sam zahvalna poklonoprimateljica, čudo da me ne darivaju svaki dan:))

    avatar

    16.02.2006. (00:07)    -   -   -   -  

  • jja

    Lucy bas si me nasmijala :-) Odmah sam pozeljela nesto ti pokloniti. Hej, dobro ti to radis! ;-)

    avatar

    16.02.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...