Komentari

livno1.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • pa ko je taj filipovic nasto lici koliko ima tona moze li u kolektor stati

    avatar

    09.02.2006. (06:54)    -   -   -   -  

  • Leut

    Ala covice ko gleda taj federalni televizor to ti je sto bi se ovdje kazalo tona sprdacine

    avatar

    09.02.2006. (18:43)    -   -   -   -  

  • Pedro Negro

    Jeli siguran dolazak u Livno, glede ovih izgreda na bliskom istoku ili uzimajuci u obzir paljenje hrvatskog barijaka u Sarajevo? Ovo dosta lici na 1990 godinu orije nek sto je poceo otvoreni rat.

    avatar

    09.02.2006. (22:43)    -   -   -   -  

  • austria

    Komentari iznad su zaista "kvalitetni", no i sam post odise prikrivenim uvredama. Iskreno, tu emisiju nisam gledao, vjerujem da je rijec o emisiji koja se nedjeljom prikazuje na FTV. Staro ime grada Livno jeste bilo Hlivno, no sustinsko je pitanje zasto u prici o Livnu i M.F. ubacivati pogrdne rijeci za begove ili za samog M.F. Time se samo spustas na nivo covjeka kojeg ti kritikujes, sto zapravo vise govori o tebi. A blog ne izgleda lose, dapace.

    avatar

    10.02.2006. (01:54)    -   -   -   -  

  • sve je ovo ispravno i dobro neka se zove livno ili hlivno ili neka se zove kako god hoce u demokratskim drzavama za jedno pogresno slovo jebaces jeza dok ga ispravis lako zato nego ocu reci pustite svakoga neka zove kako hoce samo hvala dragom bogu neka vise nema proklete uprave lopova partizana komunista sve im prokleto bilo jesu i radili cudesa zemla se pod njima propuntavala livanjski sekretarijat sa 3 kata bio je opasniji i bezobrazniji od kgb. na celu sa vladom sosicom stipe petrovic iko perkovic slobodan dzalto branko marelja i bosko pavica dobro zapamtite ko su ovi ljudi to su livanjski udbasi razbojnici lopovi premlacivali su di su stigli neki mi dan jedan izmace zamalo nisam bagerom po glavi svaki je livnjak navedene duzan progoniti i u grobu nedati mira zlotvorim eto moji livnjaci zapamtite ko su neprijateli livanjskok i duvanjskog kraja i svakoga a ne oni koji zovu i sta ja znam livno ili hlivno neka ka zovu grad prezivjeli jada komunizma vi mlada generacijo nista niste dozivjeli recimo kad je se zatvaralo busko blato sada jezero ko bi rijec progovorijo recimo zasto se to zatvara odma bi bijo pozvan na treci kat i vraco bi se premlacen moro bi ostat jednu noc u livnu jer najmane 10 sati nebi znao kako se zove i odakle je tako bi ga udbasi namlatili eto ima toga jos koliko ti bog oce sve cu objaviti ubrzo sastavljam knjigu o livanjskim lopovim banditim pljackasim.

    avatar

    10.02.2006. (09:41)    -   -   -   -  

  • Pravu istunu o Filipoviću kanoniku iz Hrvatske i prelasku na islam potražite u povijesti.Nema riječi o nikakvom zarobljavanju no je riječ o dragovoljnom prelasku iz pohlepe,prema tome sva bit pohlepnog gospodina preinačenog iz jedne u drugu vjeru jest istina koliko takva osoba može biti nwdostojna same sebe kroz generacije.jer nešto što ne poštuje svoju osobnost ne može poštivati ni okolne osobnosti pa bilo kojoj konfesiji pripadale,jer je usko ograničen i sebičan bez samopoštovanja.Takav vam je predak i svi potomci kanonika Filipovića.

    avatar

    10.02.2006. (21:34)    -   -   -   -  

  • Ima li u tvojoj knjizi lopova iz Glamoča,ako si ih izostavio s njima si u vezi,ali to su domicilni lopovi od kojih jedan živi u Livnu jer je pljačno jedan stan sa komplet potkrovljem,pa je pljačno gospodina Filipovića Marijana, pa je pljačno Šume herceg bosne ,pa je štošta pljačno sa svojim dmicilnim glamočkim konjima debelim.

    avatar

    10.02.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...