Komentari

kimmchee.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • *Mala_Chi*

    sto je najsmješnije to su samo stvari koje je ta cura čula od drugih ljudi, najgore mi je kada ponavljaju iste floskule, a nemaju argumente...a nama, vjernicima bitno je da budemo dosljedni u onome što jesmo i u onome što vjerujemo kako bi samim svojim primjerom davali pravilne argumente za to "Biti vjernik". BTB i pozdraf

    avatar

    06.02.2006. (23:45)    -   -   -   -  

  • balkanski tango

    Ako će netko vjerovati u Boga, neka vjeruje. Ako će netko biti muslimam, židov, protestant, mason, inkvizitor, križar, svećenik, robijaš, neka bude. Osobno vjerujem u Boga. Proučavala sam mnoge knjige o kršćanstvu, o inkviziciji, katarima, iluminatima i dobro znam što je crkva u stanju napraviti. Ali tako dobro znam i što je netko veći od nas napravio za mene u danom trenutku, a i što nije. Svaki čovjek ima jednu sudbinu. Znači vjera je cosa nosta i nemam namjeru nekome je nametnuti ili ju nekome oduzeti.

    avatar

    07.02.2006. (14:02)    -   -   -   -  

  • farinelli

    slažem se s tobom, kao što je naša kolegica rekla na predavanju, kako možeš pljuvati po sebi, a ti si stvoren na sliku Božju, znači da pljuješ i Boga ( naravno samo ako vjeruješ u Njega). A to što netko govori protiv Crkve, a nema pojma što je to, ili sudi na temelju prošlosti, to je totalno glupo i žalim te osobe jer ne mogu spoznati vrijednost prave vjere. A i ovo što je rekla da joj je dosadno na misi, pa kako joj može biti dosadan susret s Bogom, s ljudima koji vjeruju u Njega, kako joj može biti dosadno dok moli, razgovara s Bogom, ali ima nas svakakvih...lol, ja se raspisala....ajd vidimo se...8)

    avatar

    08.02.2006. (19:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...