Komentari

mirisdunje.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • još sanjam

    ponekad se pitam: zašto se bojimo sreće!? zašto mislimo da će nestati i mi opet biti sami!? dunjo, ostavi strah, predaj ga Onomu koji kaže: dajte mi svoje brige!!! i uživaj...ništa na ovom svijetu nema garanciju! želim ti da tvoja sreća potraje...dopusti joj to...ne umaraj se brigama...jednostavno,živi svoju ljubav!!!

    avatar

    04.02.2006. (08:43)    -   -   -   -  

  • ...ne tiče me se......

    dobro jutro mirisdunje, plasimo se ponekad ;)) odlicno napisano...pusa

    avatar

    04.02.2006. (09:56)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Dobar Ti dan zelim, draga Miris dunje. Jako sjetno mi zvuce ovi stihovi, pokusam ih razumijeti, i taj strah zbog moguceg gubitka... eh... pao mi Gibran Khalil na um, sto rece o Ljubavi, nesto kao kada volis voli u potpunosti, a Ljubav se ne posjedi vec osjeca, zivi... a nesto sto ne posijedimo ne mozemo ni izgubiti jedino cuvstvovati... ili mozda vise i ne cuvstvovati u sebi... Takav je zivot, ne moram Ti pricati, dobro si ga vec upoznavala, zar ne...? Srdacni voooZdric pun dobrih zelja glede toga, i prijatan Ti vikend zelim! :)))

    avatar

    04.02.2006. (10:38)    -   -   -   -  

  • škropec

    iskreno se nadam, zbog tebe, da će te pročitati......jer svi imaju pravo biti sretni i nasmješeni a ja tebi to od srca želim......ugodan vikend..............

    avatar

    04.02.2006. (12:15)    -   -   -   -  

  • Timea

    U svima nama spava taj strah koji nas plaši i brine... a On je tu da te uvjeri kako je taj strah nepotreban i suvišan...iako još uvijek prisutan....kiss, lijepa slika...želim i ja tebi ugodan ostatak dana...;-))

    avatar

    04.02.2006. (13:02)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Nedaj strahu , koji je nazalost pratioc svih velikih osjecanja,da Ti pomucuje toliko Srece u rukama Tvojim sto se iz ovako ispovijedne pjesme osjeca ! Taj strah nam je podario ovako njezno- lijepe stihove pa pomislim da je strh dobar ali za druge . Lijep dan zelim Tebi a Ti si meni vec uljepsala ovim stihovima . Hvala !!!!

    avatar

    04.02.2006. (13:16)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    @mimoza9: predala sam mu svoj zivot, sebe, i taj strah...sve zajedno, samo neka otkrije kad se podmuklo javi i neka ga rastjera, poput magle... @crnaaa: dobro jutro i tebi...hvala za lijepo misljenje o stihovima... @M.H.Svabica: ljudi koji nisu navikli na veliku srecu i ljubav, ponekad se pribojavaju te iznenadne srece i potajno razmisljaju o tome da li ce ih ona napustiti, iznevjeriti, jer, kako ti kazes, zivot je takav...i te kako sam ga dobro upoznala... @Škropec: Ja se bojim priznati, ali "ufam se" u to da me predobro poznaje, pa ce prepoznati taj moj strah... @Timea: tako je, on spava, ćući i samo ceka priliku, svojih 5 minuta...ali ako postoji netko , kao ON da ga otkloni, rastjera, onda je to pravi pogodak... @faraonn:hvala na lijepim rijecima, nadam se kako ce i taj strah jednog dana potpuno isceznuti, ako ne potpuno, a ono makar da mi ne kvari svakodnevno trenutke srece....

    avatar

    04.02.2006. (13:25)    -   -   -   -  

  • Extion

    Dunjo, a ti se svida "love story"? :) Ta pjesma moze dirnuti bas kao i Adellinina balada. Bar je tako moje skromno misljenje, ah da i predivna pjesmica!!

    avatar

    04.02.2006. (15:30)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Derviši,feridža i sve ostalo...kakva asocijacija na Sarajevo.Više od 100-tinu rijeći.Pusa i ugodan vikend ti želim...Franc

    avatar

    04.02.2006. (15:40)    -   -   -   -  

  • IMA LI SPRAVA KOJA MOŽE IZMJERITI JAĆINU BOLI,LJUB

    Dunjo moja...život se ovih dana opasno okomio na mene...a vjeruj...ja sam dostojanstveno sve odradila...danas moja dva djelatnika na intervenciji sletjela sa ceste...Hvala bogu živi su...ali....ali.....Auto je 100 % uništen.,..ma neka je moja savjest mirna....auto nov ...nove gume 30000,ookm... imam kasko...ali sam i njih osigurala ja životno...ali sve će biti o.k. ----ćak će i nešto novacadobiti zbog nesreće jer ja im plaćam životno...uf.....pitam sezašto? kotač krenuo mojh nizbrdo...a bila sam dobra i vjerna supruga cio život....Pusa voli te R1.

    avatar

    04.02.2006. (15:49)    -   -   -   -  

  • Fallen Angel AU

    Ne kvari ljubav, zagrli je, uhvati je za ruku i zaplesi u vjecnosti... Pozdrav :)

    avatar

    05.02.2006. (04:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...