Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • djoli

    Sramota! Nemoju ljudi pojma koliko je potrebno treninga i odricanja da bi se postiglo minimalno u borilackom sportu, a kamoli nesto vise. Sramota!

    avatar

    01.02.2006. (08:04)    -   -   -   -  

  • kickboxing lady

    Svi znamo koliko je znoja, napora, odricanja i koječega još potrebno za vrhunske rezultate. Neželim suditi koji je slučaj gori ili teži, ali možda me najviše smeta "boksački" i smatram da samo duboko isfrustrirana osoba može pasti tako nisko, a da ne spominjem njegov dolazak i samopromociju na Svjetsko prvenstvo u Szegedu, hm,hm, stajanje u kutu nekim našim borcima (na to već imam probavne smetnje, da ne budem prosta). Također bi molila, da mi onda netko objasni zašto svi ti koji iz kickboxinga krenu u boks ostvare vrhunske rezultate, a u kickboxingu su bili samo jedno nepoznato ime ili neki malo više poznati, ali sve se svodi na isto?! Nije mi intencija vrijeđati sport ili umanjivati njegovu važnost, ali sport čine ljudi. Daleko je Mario od Parlova, nažalost po svemu.

    avatar

    01.02.2006. (11:10)    -   -   -   -  

  • KBfun

    Svaka čast MariJo! Ponašaš se u skladu sa svojim imenom... jabuka ne pada daleko od stabla...

    avatar

    03.02.2006. (22:08)    -   -   -   -  

  • joza

    nitko nema pravo takav komentar dati o mariju sivoliji ako ga pritom ne poznaje niti nezna drugu stranu price te svako ima pravo na misljenje a tako i on. marijo je iz kickboxinga otisao sa 15 god i nakon tri godine boksa dosao do prvog uspjeha(bronca na jun. prv. europe) tako da podaci nisu istina tako i cijelo pljuvanje po mariju. svi dobro znaju da borci u kickboksingu nebi prosli prvo kolo na prv. hrvatske u boksu te daljni komentar je suvisan a pritom ne zelim podcijeniti taj sport te oni iz semi contacta ili aerokick-boxinga nebi trebali reci da su borilacki sport a njima se bavi oni slabijeg srca.. svaka prica ima dvije srtrane te treba provjeriti pricu. marijo je kralj i itekako cemo cuti mi za njega..

    avatar

    29.03.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...