Komentari

herostrat.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • starosjedilac

    hahaha ...pendrek efendija :-))

    avatar

    23.01.2006. (11:26)    -   -   -   -  

  • Patak

    Ti prijatelju mnogošta razumiješ,a i u mnogošta se razumiješ (prvo je, dakle, filozofski, a drugo praktično, tehnički, npr. mostogradnju), ali jedno i u jedno ne, a to je vlast i sve u i oko nje. I to je dobro, jako dobro, jer da nije tako, nikad ne bi kao ptica poletio s mosta. Kao fantom slobode. Razumljivo bi pomislio da je zabranjeno, hehe. Ja pak mislim da su česta zatvaranja prometa upravo zbog toga da vozači bar na čas mogu uživati u pogledu. Tebi je to bilo na nosu, bolo te u oči da uočiš, bio si na tragu da to uvidiš u prvom dijelu priče. Ali, jednostavno ne vidiš. Ne možeš u toj svojoj ludoj glavi vidjeti ili si ne dozvoljavaš povjerovati kako svi podsustavi vlasti, od represivnog aparata do tajnih kabineta za donošenje strategija rade za opće dobro. Ne, ti ideš skučenom logikom i misliš da je postignuće uočiti da je nelogično ograničiti promet jednim znakom ako je drugim zabranjen. IRELEVANTNO!

    avatar

    23.01.2006. (11:45)    -   -   -   -  

  • frakcija

    Vidiš šta se desi kad umjetnik sklon afektaciji pohađa tečaj komunikologije. Kakva samosvijest u nastupu, koja neoboriva argumentacija, kako vješto iščitavanje govora tijela, kakvo buntovno odbijanje nesigurnosti pred javnom izvedbom, kakva sloboda izražavanja govorom tijela slobodnim u eteru poput ptice.Definitivno koristan tečaj.

    avatar

    23.01.2006. (12:19)    -   -   -   -  

  • nymphea

    u nastavku ćemo čuti nešto o sustavu zdravstvene zaštite i bolnicama u Dubrovniku, jelte?? ;-))

    avatar

    24.01.2006. (13:55)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Zapravo, razmišljao sam o lošem energetskom sustavu ali vidiš, vidiš..zdravstveni je isto tako u kurtzu, možda da se prvo njim pozabavim?!? Hvala nimfice...pozdravlja te tvoj Humbert ;))

    avatar

    24.01.2006. (14:35)    -   -   -   -  

  • ja eto priznajem da o mostovima nishta neznam..meni oni sluzhe da se chudin kako su ih sazidjal a ne panu:-))..kad bi ja eto kojom srechom imala b(r)log ko shto neman...pisala bi o mostovima okruga medison...il shta ja znam o mome zubaru mati(ruke mu se pozlatile):-)..sve u svemu ...isto san prochitala do kraja.-))..al jedva:-)))

    avatar

    25.01.2006. (15:54)    -   -   -   -  

  • pam-pam

    ajme neznan jel bolje shta mi nije osta nik..al ajd nije fer da neznash da ti ovo pisala tvoja tiha patnja pam-pam:-)))(komentar iznad):-))))

    avatar

    25.01.2006. (16:01)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    "volio je za sebe misliti da leti k'o galeb" :))))))))))))))))))) :aplauz: :palacgore: :); Ja bih se tebi uselila u glavu. I tamo uživala slušati buku tih tvojih živahnih misli . Mislim da tamo čak ne bih imala potrebu ništa ni reći ;)

    avatar

    25.01.2006. (18:44)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Woolf, nema ništa u mojoj glavi, sve izbacim ovdje a vi onda mazohistički čitate. Zato sam ja zdrav, ZDRAV!!! ;))

    avatar

    26.01.2006. (08:11)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    Krenula sam pisati još jedan kompliment ali sam se na vrijeme zaustavila ;)

    avatar

    26.01.2006. (17:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...