Komentari

kimmchee.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ... WishIHadAnAngel ...

    pravih prijatelja je stvarno malo...ja imam 2 osobe u životu kojima stvarno mogu vjerovati i koje znam već dugo godina . a što si rekla da kažem mii da ti ostavi komentar-e pa ja imam blog od 4 mj lani i ona zna za njega od prvog dana i nije nikad htjela ostavit komentar iako je rekla da hoće! Jel tako mia:))))

    avatar

    18.01.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • farinelli

    ne znam, ja imam negdje oko 4 pravih prijatelja, koji me baš poznaju, i opet vjerujem da u svakom treba tražiti dobro, ali ne znam....sve više gubim vjeru u to...al biti će bolje, ja osobno smatram da je povjerenje naljepša stvar na svijetu, teško ga je postići, a kada ga postigneš, osjećaš se super....a što se tiče svađa...ja sam imala takvu situaciju da sam uvijek preko praznika bila posvađana s frendicama...ali sam shvatila da treba viditi što se dogodilo, na kraju shvatiš bit svađe...pozdrav...8)

    avatar

    19.01.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • balkanski tango

    uvijek se svađam bez razloga što je vrlo destruktivno, ali pravi prijatelji su mi oni koji će nakon dva dana shvatit pokajanje u mojim očima, a da im ja to ni ne trebam reći. Ali i ja se znam naljutit kad mi netko uvrijedi ponos ili neku stvar do koje mi je stalo. Ono što se treba riješiti se riješi, a ono ćemu nije suđeno ostaje zauvijek u zraku.

    avatar

    19.01.2006. (19:38)    -   -   -   -  

  • misko

    Prijatelje biraš, rodbinu nasljeđuješ. Zato cijeni prijatelje i pokaži im da ih cijeniš!

    avatar

    19.01.2006. (20:07)    -   -   -   -  

  • *carmina*

    "sudbina nam daje roditelje, prijatelje biramo sami "...ali možemo i mi pogriješiti...ja osobno imam 3-4 prava prijatelja i mislim da sam nabogatija osoba na svijetu...e a ovo od zadnje...e to mi se najviše sviđa...ne shvaćam zašto se ljudi boje govoriti o svojoj vjeri,o "onom" što im daje snagu i vjeru u bolje sutra... eto...toliko od mene za prvi put...budi pozdravljena...

    avatar

    19.01.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • Up's and Down's

    imam dosta prijatelja i stvarno mi je drago što su u mom životu. možda nismo bliski kao braća i sestre, ali smo iskreni jedni prema drugima. pozdrav

    avatar

    20.01.2006. (21:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...