Komentari

ljubavibrak.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • ... girl next door ...

    za pocetak neka NE spava na ledjima a ako hrce kako god spavao onda huh... citala sam o nekom ljeku, u apoteci ga ima ali neznam za ime, nesto prirodno kao hm.. sori nisam bas od pomoci :/ ali suosjecam jer ni ja nemogu zaspat uz hrkanje

    avatar

    16.01.2006. (23:08)    -   -   -   -  

  • PRIMORSKI SERONJA

    To ti je za osvetu jer tučeš djecu :-) šala mala. Ima neki vrag za kupit koji se stavi na nepce i nekako uglavi, ne znam detalje ali pitaj tvog liječnika ili ljekarnika. Linkovi: a) http://tinyurl.com/9aawe b) http://tinyurl.com/cvmse c) http://tinyurl.com/78sam

    avatar

    17.01.2006. (01:03)    -   -   -   -  

  • Sletila je misao i u moje gnijezdo

    E, nema lijeka za hrkanje. Može se napraviti posebna proteza. To rade negdje u Zagrebu gledao sam na telki.

    avatar

    17.01.2006. (01:42)    -   -   -   -  

  • trill

    Na žalost ne znam. Ali ću sa zanimanjem pratiti tvoje komentare možda netko zna nešto učinkovito, meni isto to treba..

    avatar

    17.01.2006. (08:09)    -   -   -   -  

  • djuro

    ne hrčem, ali proizvodim neke zvukove, slične ko da škripim zubima. i to nakon što se okrenem u krevetu, zaškripim tri puta i stanem. problem je što se ja okrećem svako malo. naravno da to djurdjici smeta i onda mi je zabranila okretanje. nije odmah iz prve upalilo, ali nakon par laktova pod rebra i nadurene face ujutro, ja se poče manje okretati :-)) uglavnom, daj iskoristi ženske prednosti :-)))

    avatar

    17.01.2006. (09:18)    -   -   -   -  

  • PoZoY

    nekad sam hrkao ko konj...al s vremenom je nestalo samo od sebe...meni je jedan drugi problem...kak sam se u zadnje vreme dosta vozikal busom po duljim turama naravno da sam i spaval u njemu...i desilo mi se par puta da sam skužil kak mi se iz usta cijedi slina kad spavam...ali samo u busu...i to mi je odvratno...a ne znam kak to izbjeći...mislim nebrem ne spavat ak se vozimo noću i put traje 20tak sati...

    avatar

    17.01.2006. (11:20)    -   -   -   -  

  • praktikum

    čula sam za nekakvu protezu koja se radi kod stomatologa, ali su dosta skupe, pa ti procijeni:)))

    avatar

    17.01.2006. (11:27)    -   -   -   -  

  • praktikum

    evo, potrudih se: http://www.zzjzpgz.hr/nzl/10/hrkanje.htm Može li se hrkanje izliječiti? Kušalo se to različitim uređajima i načinima: nošenjem debelog ovratnika, električnim udarom izazvanim hrkanjem, cijevi od nosa do najužeg dijela gornjeg dišnog puta, operativnim odstranjivanjem resice, posebnom protezom u ustima itd. Svi su ti pokušaji na kraju bili uzaludni, i često ili skupi ili opasni. Najviše što se u večini hrkača može postići jest to da se onemogući potpuno zatvaranje cijevi i time spriječi prestanak disanja s kasnijim kobnim posljedicama. A to je velik uspjeh! Osim za one koji spavaju s hrkačem, no i za njih će hrkanje ipak biti malo tiše. Pa što učiniti da se spriječi prestanak disanja pri hrkanju? Treba se baviti takvim sportom koji će ojačati muskulaturu vrata; zadržati normalnu tjelesnu težinu ispravnom prehranom i kretanjem; dva sata prije spavanja ne piti alkohol; ne uzimati sredstva za spavanje i za smirenje; spavati na boku, a ne na leđima; pod glavu staviti ne previsok jastuk da se onemogući da glava "padne", to jest da se oslobi na grudi za vrijeme spavanja. Ne postoji lijek kojim se hrkanje može spriječiti; hrkat će se i dalje poštuje li se ove savjete, ali neće doći do kobnih prekida disanja tijekom sna, a to je zdravlje najvažnije! malo proroštaj po internetu:)

    avatar

    17.01.2006. (11:31)    -   -   -   -  

  • eto

    ne pomaže ništa osim razvoda...provjereno! :-)))

    avatar

    17.01.2006. (12:47)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @suzette, baš si se potrudila. Hvala! Probat ću s elektrošokovima, za početak :) @serogna, ja NE tučem djecu :P. Pogledat ću linkove, tnx! @mache, hvala na suosjećanju. Pročitaj komentare pa, možda, nađemo lijek :) @lastavičje gnijezdo, @pozoy, hvala nakomentaru! Predugo mi je čakati da prođe samo od sebe :) @djuro, koristim ja svo oružje, ali ne ubijam hrkanje :)

    avatar

    17.01.2006. (12:56)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @eto, čujem da je u V.Britaniji to dovoljan razlog za razvod :)

    avatar

    17.01.2006. (12:57)    -   -   -   -  

  • Banana

    Jučer sam probala ostaviti komentar, pa nije išlo. Dakle, prvo, dobrodošla nazad, baš si mi falila. U međuvremenu i ja zatrudnila (po drugi put) pa sa znatiželjom pratim kako vam ide. Još sam jučer pisala komentar o tome kako moj Matija (2 godine 3 mjeseca) moli da mu dam po guzi iako mu nikada nitko nije time niti prijetio. Malo se brinem što i kako (i ja psihologica i tako to). Danas nađem post - muž hrče... sad mi je već polako smješno - i moj hrče. Baš me zanima, what next?

    avatar

    17.01.2006. (12:59)    -   -   -   -  

  • eto

    kako neće biti dovoljno, znaš i sama koliko to izluđuje....dođe ti da ga kokneš :-))))...to bi bilo ubojstvo u samoobrani, a olakotna okolnost je da je to zapravo psihičko maltretiranje, iako nenamjerno...kako da ne, namjerno je...zna da hrče, fino neka spava u drugoj sobi ...ma prijedlog je sljedeći: svatko spava u svojoj sobi sa zvučnom izolacijom, između kupaonica, u dječjoj sobi onaj aparat da ih čuješ i to je to... prostora u stanu ima za dvije sobe od po 4 kvadradata, da može stati krevet...pozdrav :-))))))) ozbiljno se zezam

    avatar

    17.01.2006. (13:48)    -   -   -   -  

  • eto

    ima malo i viška slova u kvadratima, smanji kvadraturu i zidaj :-))))))

    avatar

    17.01.2006. (13:52)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @banana, čestitam!!! Juuupiii!!! Ljubim i grlim tebe i trbuščić! Ima neka tajna veza među, nama, psihićima :) Hajde otvori blog! @eto, ozbiljno ću razmisliti... :))

    avatar

    17.01.2006. (16:34)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Ajoj, kako poznato...skoro sve isto i kod nas, osim što nemamo drugo dijete, a Savršeni osim hrkanja prakticira i jednu nevjerojatnu poziciju nogu preko noge zbog koje mu se noge stalno ruše jer ne može spavati u tom položaju...ma strava, a ja neispavana...nekad mi dođe da ga potjeram u drugu sobu. Ako ne bude dobar., to ću i napraviti...

    avatar

    17.01.2006. (17:38)    -   -   -   -  

  • dva

    moj hrče, al umjereno...mislim, uglavnom ja zaspem prva pa nemam problema. U stvari, ON ima problema jer tvrdi da ja hrčem!!! Svašta! Ne vjerujem! Ja? Nikad! :P Da, i drago mi je da si opet na blogu :)))))))))))))))

    avatar

    19.01.2006. (09:11)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @MonoperajAnka, sva sreća da Moj još nije otkrio neki čudnovat položaj :) Sada ima upalu sinusa pa nismo isprobavali metode za "nehrkanje"...Ima poštedu :) Kada otkrijemo nešto učinkovito-javim! @dva, da, da, On ima problema ;) Hvala, i meni je drago!:))

    avatar

    19.01.2006. (21:55)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Prva varijanta je novi jastuk, moj muž je isto tako jezivo pilio dok nismo kupili jedan anatomskiji i bilo je nakon toga nježnije to hrkanje. Ili bolje reći, nije hrkao puna dva mjeseca koliko je trebalo da uništi jastuk gnječenjem i naguravanjem u čošak. Onda je dobio od tibetanskog doktora pilule od kojih je prestao potpuno hrkati. Sad već 3 godine ne hrča, a bilo mi je toliko neizdrživo sa njim spavati da sam se znala usred noći pokupiti skupa sa posteljinom i ostatak noći provesti na podu u vreći za spavanje nasred dnevne sobe. Imam riješenje i za drugu soluciju ali mislim da ti je sad ovo sasvim dovoljno za prvu ruku, ako te bude ipak zanimalo, odat ću ti tajnu. Pusa :))

    avatar

    19.01.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    S vremenom sam prestala to čuti, smatram da nema pomoći ;)

    avatar

    20.01.2006. (10:29)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @Demjan, možda, ipak, ima pomoći-vidi što je sve Bungevilija napisala! Ja ću isprobati,nešto, sigurno, i javiti rezultate. Nadam se da o tome nećete čitati u Crnoj kronici "Ugušila muža na spavanju" :)))

    avatar

    20.01.2006. (22:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...