Komentari

queenfrommars.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • lazy daysleeper

    Bok! Ja više ne komentiram kod nikoga, samo čitam, da ne misliš da jedino kod tebe neću. Ali kad si ti tako uporna kod mene, onda neka bude za ovaj put. Full mi je drago da je baki operacija prošla OK. Inače, te osamdesete nisu bile baš tako jako bajne-sjajne kao što ti se čini. Ajde, pusa i ozdravi nam što prije... I poslušao sam te, počeo sam igrati talijanski loto u favoritu u vrapču. :)

    avatar

    14.01.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    ej.znam da više ne komentiraš, pričali smo. kad god ti staviš nešto novo ja ću probat napisat neki komentarčić. thanks za baku. i valjda će bit nekih dobitnih brojeva na lotu. držim fige. kiss :)

    avatar

    15.01.2006. (00:29)    -   -   -   -  

  • krznaric

    ajde da ti se javim kad si i ti radila u nedjelju kao i ja, ai red je kad si prvi puta mi bila u gostima. Malo sam procitao postove i nadam se da ćemo se družiti i dalje. Samo mi reci ddali u tvojoj kladionici ima više sreće na brojevima lota, baš mi treba:-)

    avatar

    15.01.2006. (18:37)    -   -   -   -  

  • Unikat

    Pozdrav, slučajno nabasah. Želim bzo ozdravljenje, postovi su ti ok,a dizajn bloga mi se baš sviđa, baš te briga za komentare, ionako pišeš za dušu... Laku noć..

    avatar

    16.01.2006. (00:59)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @krznarić ovo za loto...a zna se dogodit da bude ne ka dobitna kombinacija ali ne prečesto. ja sam ti nova u tom poslu tak da mi ekipa uredno stoji u redu i ne žele kod kolegice jel im ja kao donosim sreću. hehe, moš si mislit. @unikat thanks.

    avatar

    16.01.2006. (14:21)    -   -   -   -  

  • buuuubica

    puno c-vitamina, coldrex i u krevet! :) odmah! kakvo svrljanje po kompu.. (iako, to bih i sama sebi kad sam takva trebala reci... hehe.. al uvijek si najpametniji kad se ne radi o samome sebi).. :) enivejz, zelim ti da brzo ozdravis :) (imas kod mene nesto.. trazili ste - pogledajte :)) pusa

    avatar

    16.01.2006. (14:55)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @buuuubica thanks, dobri su ti ovi savjeti ali svi mi znamo kako se ti liječiš, hehe pa bi mogla sljedeći put i nešto od ovoga na sebi primjeniti. ajd čitamo se. kiss

    avatar

    16.01.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...