Komentari

ddadd.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • Sagitta odapinje svoje str(j)elice visoko, visoko.

    Ha, ha, ha, nevjerojatno! Podsjeća me na mene i to kako sam prošlog Božića vozila seku i dečka joj po Zagrebu, vani je bilo hladno k'o vrag, a u autu toplo, pa su se stakla počela iznutra zamagljivati. Ja sam svom snagom raspalila ventilaciju (podesivši je na topao zrak, ofkors), no maglu na vjetrobranu nikako rastjerati... Tako da sam na kraju vozila s bradom na gornjem dijelu volana, jer se tek malecki dio bio odmaglio odozdo... Dok se sekin dečko nije sjetio da trebamo upaliti klimu... i da će se sve raščistiti brzinom munje... A dotad smo po zelenom valu vozili 'po sjećanju', vjerujem da sam se uspijevala zadržati u svojoj traci... Barem nas nitko nije 'pokupio', zato mislim. Nego, smiješno mi je da se nisi sjetio brisača. Ako već ne ti, e onda barem Bero. Ha, ha, ha!

    avatar

    13.12.2005. (11:47)    -   -   -   -  

  • KOKI

    zato ja uvijek prvo upalim brisače...:):):):):)

    avatar

    13.12.2005. (11:52)    -   -   -   -  

  • secret

    hahahaha, a onda se smijes biserima mame i drage:) o ddadd, ti si najveci biser:))))

    avatar

    13.12.2005. (11:53)    -   -   -   -  

  • edo

    I ja sam mislio da je onaj izraz "guske u magli" bezvezan. Nije. Samo je dovoljno uključit brisače. A tko će nama ljudima ugradit toliko brisača? To je pitanje! Pozdrav.

    avatar

    13.12.2005. (12:12)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    I mi smo imali bubu kad sam bio mali, pa smo išli na izlete i more i... Sve ono kaj maloj danas nemremo priuštit tak često.. A glede starih loših auti, ja sam imal R4, i kad je zakonita radila jedno vrijeme u Glini, auto se odmaglil iznutra kad sam došel do V.Gorice :)

    avatar

    13.12.2005. (12:15)    -   -   -   -  

  • divljakuša

    što me podsjetilo na tvoju priču o onom gumbu u atu koji si morao 3 puta pritisnuti da bi proradio...lol...

    avatar

    13.12.2005. (12:35)    -   -   -   -  

  • tita

    prva i osnovna stvar prije vožnje, provjeriti čistoću stakala, kakvog si ti to instruktora imao?? ccccc ;)))

    avatar

    13.12.2005. (13:14)    -   -   -   -  

  • ..::kutak za mene... moje utociste::..

    hahaha :))))))).... znala sam da je to bilo u pitanju... vec na pola teksta sam se pocela smijati ko luda... da mi te je samo bilo vidjeti onako zgrbljenog kako vozis... LOL...

    avatar

    13.12.2005. (13:38)    -   -   -   -  

  • imam dres od Nikole Žigića!

    ahahaha...zato ja vozim samo traktor (nemam šoferšajbe-djed ju je pijan razbio kad je sletio)...haha

    avatar

    13.12.2005. (13:48)    -   -   -   -  

  • okeco

    eeeeee, stara buba :) koliko straha sam pretprio u njoj :)))) ... barem 30% svih sijedih je zbog vozača te bube :))) .... aaaaaaaaaaaaaa

    avatar

    13.12.2005. (13:54)    -   -   -   -  

  • studena

    I ja imam sjecanja na bubu mog djetinjstva. I stojadina moje mladosti. I tisuce i jednu pocetnicku gresku i duplo toliko molitvi sv. kristoforu da postedi one jadnike sto se slucajno nalaze na cesti kad i ja :-))

    avatar

    13.12.2005. (14:05)    -   -   -   -  

  • trill

    A da ste imali naočale, mogli ste ih samo obrisati...izvrsna priča ddadd :))) Mi smo imali Dijanu, sa sličnim problemima :)))

    avatar

    13.12.2005. (14:08)    -   -   -   -  

  • Um

    Pouka: magla i brisači uvijek zajedno.

    avatar

    13.12.2005. (14:11)    -   -   -   -  

  • Bobby

    hahahahaha!!!!!! Super priča!!! Obožavam bube... I one metalne, i one prave... Kukce, tj.

    avatar

    13.12.2005. (14:19)    -   -   -   -  

  • mumba

    e ovakav kraj stvarno nisam očekivala! :))))))) he he he mislim da ću se čitav dan još smijati tome...

    avatar

    13.12.2005. (15:04)    -   -   -   -  

  • Ribac

    Pa mislim... garant će se meni nešto i gore desiti :D Ali svaka čast, već zamišljam spodobu sa nosom na šoferšajbi :D

    avatar

    13.12.2005. (15:26)    -   -   -   -  

  • nigdje veze

    anbelivbl!! ;)))))))))))))))) pa ne mogu vjerovat, tako sam se nasmijala...svaka čast

    avatar

    13.12.2005. (15:36)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Eh, ddadd, da si zensko nikome ne bi bila smiješna ta priča. Vidiš kakva nepravda! Meni se dogodilo slično, trajalo je niti 100 metara i ne smijem to nikom pričati jer su komentari predvidljivi. Jebiga, stereotipi. Ajde, super da se i danas možeš tome smijati :D

    avatar

    13.12.2005. (15:37)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @Sagitta: Eh, baš me zanima čega bih se ja trebao sjetiti, meni auto nema klimu :) Obožavam tvoje komentare :) @kljunašica: Mudro, znao sam ja da me mudra kompanija čita :D @secret temple: hahahahaha, pa smijem se ja i svojim biserima, čitaj mi sa usana: HAHAHAHAHAAHAHAHA :))))) @E. P.: nakon tvojih komentara uvijek ostanem zamišljeno gledat u daljinu :) Smatraj to komplimentom :) @dr.luka: :-) U zadnje vrijeme najčešće vozim noću relacije prelazim za 5, 6 minuta...već dugo nisam vozio odmagljen auto :)) @divljakuša: hahahaha :))) Čuj, jučer sam, ne bi vjerovala, morao u dva navrata taj gumb dvaput stisnuti...mislim da ja do onog zaključka ipak nisam tada došao samo tako :))) @laprdava: instruktor mi je bio koma nad komama, zamijenio sam ga boljim uskoro a kao razlog sam naveo "neslaganje karaktera" :D @angie24: hahahaha, vidim, uživala bi u mojoj muci ;) @boban_b: :))))))) Baš si me nasmijao...još ak je i istina...LOOOL :))) @okeco: nije zbog vozača te bube već je zbog toga što si plašljiv...LOL :))) @studena***: :)))) Mislim da u zatvoru nemaju internet...dakle Kristofor je dobro odradio posao :-))) @Trill: Vidim, dijana je imala ime....zvala se Dijana...LOL :)))) @um: pozdrav! Znao sam da me pametni ljudi čitaju...ali UMovi...mmm :) I to još k tome doktori znanosti :) Drago mi je, ti si drugi doktor znanosti za kojeg znam da je bio na ovom blogu :)

    avatar

    13.12.2005. (17:09)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @ona priča sa zmajevima: koje kukce najviše voliš? Ja se grozim buba mara odkad sam ih vidio uvećane :-))) @mumba: Joooj, pojma nemaš kako si me usrećila komentarom, presretan sam što sam te nasmijao :) @ribac: neće ti se niš gore desiti, imaš internet i o ovakvim glupostima sve možeš saznat prije no što se desi, samo čitaj moje priče :DDDD @LadyK4rMy: hahahahaha, svaka čast na sporo potrošenih pet sati života, ha? :-)) LOOL :)) @Athena Air: Vidiš draga moja Atena Air, zbog čitatelja kao što si ti komentari nikako ne mogu biti predvidljivi! Moj duboki naklon :-)

    avatar

    13.12.2005. (17:10)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    dragi ddadde, ne znan šta je legendarnije, Ti oli auto buba, e... :o))))

    avatar

    13.12.2005. (20:25)    -   -   -   -  

  • mala-šašava

    ajme jesam se dobro nasmijala... i moji starci su imali takav problemčić sa autom.... ajme lol... šta tebe više nema na mom blogu? svrati na kavu!!!

    avatar

    13.12.2005. (20:46)    -   -   -   -  

  • rilady

    :)))))))))))))) ako će te utješiti, nisi jedini kojem se to dogodilo.... mom ocu, koji je već vozač godinama se dogodila slična stvar... ušao je u tunel i zamaglila se šajba, on je mislio iznutra... i brisao i brisao, a ono nikako da se obriše... :)))))) i tako je vozio kroz 2,5 km tunel dok nije izašao van i staklo se normalno odmaglilo... iako tada mi nije bilo smješno, ne znam kako nije nastradao...... valjda ga je netko gore čuvao...

    avatar

    13.12.2005. (21:53)    -   -   -   -  

  • sanja

    vozila se ja tako jedne mračne noći u bubi. pa druge, treće... i tako tjedan, dva.. i kažem teti kako joj svjetla ne rade dobro. ispalo da NISAM upalila svjetla. :)

    avatar

    13.12.2005. (23:05)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    Ne mogu nis drugo rec osim: Buahahahahahahahaha!¨;)

    avatar

    13.12.2005. (23:33)    -   -   -   -  

učitavam...