Tek sada imam zvučnike pa čujem pjesmu, a na ovakvoj glazbi sam odrasla. Još jedan plus! Ja oko Badnjak pripremam: brudet od morske ribe, riblju paštetu, francusku salatu, i neke kolače-kekse. Nek se svekrva zeza sa kremama :P A u nedjelju nam je bilo kolinje, oba su pala ;)
13.12.2005. (09:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja obično pravim svinjski perkelt, toliko sam se istrenirala s perkelt ala čardaš da svi poližu prste (nije da se hvalim :))). Vidimo se uskoro. Pusa ti!
13.12.2005. (11:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
za recept, velim sva sreća kaj sam baš na gablecu, a za ostalo, Franc bori se, drži se, blog nebu nikam pobegel, za to uvijek stigneš, a mi smo tu, mislimo na tebe, pusu šaljem
13.12.2005. (11:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jel smijem i ja jedan recept za štuku? Vrlo je jednostavan. Štuka se očisti, posoli i svakih par centimetara zareže nožem, ali ne do kraja. U te proreze se poguraju kriške špeka. Sve se zalije domaćim vrhnjem i u pećnicu. Kad je gotova puna je safta od vrhnja i bogata okusom od slanine. Izvrsno je,...opet bih to slagala samo mi štuka fali :)
13.12.2005. (14:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dobar ti dan Franc, kako si ti i strpljiv i imas snage i zivaca za puno podnijet (odlika ribica)...ne vjerujem kako ce ova borba uroditi plodovima pobjede...Neka ti bude lijep i ugodan dan...
13.12.2005. (14:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sitke
Kako će se promjeniti? Na bolje ili lošije? Hoćete se što uspjeti izboriti?
12.12.2005. (18:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bedaček
je, mene isto zanima
12.12.2005. (19:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kocka
nemoj me s tim receptima masirat.... nemaš pojma kak bi ja to sad jela....
12.12.2005. (19:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kocka
meni su nestali satovi sa oba bloga a tvoji su još tu kaj im se dogodilo
12.12.2005. (19:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
...ne tiče me se......
dobri recepti, :)) kod mene nema snijega u cirihu...pusa
12.12.2005. (20:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zgdnevnik
Da smo bolji ne bi valjalo :)
12.12.2005. (20:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Darkwolf
Franc budi pozdravljen !
12.12.2005. (21:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Slatka Žvakica
Ima izbora za mušku rit. I vrijedi ono za srijedu. Ali za iduću, 21.12.
12.12.2005. (23:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blokče F. Kobajaši
Samo se ti bori, lako za blog. Pusa Franc.:)
12.12.2005. (23:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
prijatelju pocece sjekire padati...jesi vidio Augsburg pobjedio dvije za redom hehe ne cudi me sto je danas ovdje -10 hehe..pozdrav
13.12.2005. (07:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
creator
Sigurno je fino. Gdje su nestale cigarete Zagreb? Da mi je nabaviti barem jednu kutiju .. Bile su super pljuge ..
13.12.2005. (08:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fizikalac
eh moj prijatelju,ja ti to nebih pojeo nikad,riba i ja...kod nas u slavoniji ima izreka-nema ptice do prasice,,samo pajcek i pajcek
13.12.2005. (09:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ana
Tek sada imam zvučnike pa čujem pjesmu, a na ovakvoj glazbi sam odrasla. Još jedan plus! Ja oko Badnjak pripremam: brudet od morske ribe, riblju paštetu, francusku salatu, i neke kolače-kekse. Nek se svekrva zeza sa kremama :P A u nedjelju nam je bilo kolinje, oba su pala ;)
13.12.2005. (09:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
izgubljena
dobar tek
13.12.2005. (09:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lolina
fala za recept...poučak ; ne miješaj ribu , da se ne raspadne..
13.12.2005. (09:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mirisni blog
ooo...šta je ovo..hoćeš kuharicu izdati...ne bi bilo loše!!pusa na kvadrat
13.12.2005. (09:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TheLittleone
Ja obično pravim svinjski perkelt, toliko sam se istrenirala s perkelt ala čardaš da svi poližu prste (nije da se hvalim :))). Vidimo se uskoro. Pusa ti!
13.12.2005. (11:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
djuro
u boj, u boj, za narod svoj.... drž' se. pozdrav
13.12.2005. (11:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Plava Zvjezdica
za recept, velim sva sreća kaj sam baš na gablecu, a za ostalo, Franc bori se, drži se, blog nebu nikam pobegel, za to uvijek stigneš, a mi smo tu, mislimo na tebe, pusu šaljem
13.12.2005. (11:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
r e b e l
Za dvije osobe, a jedna kila štuke? Tu meni nekaj smrdi. A borba, drži se junačino
13.12.2005. (12:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Doc Rock
treba to prvo ulovit da bi moga recept koristiti, tako da se ja držim pajceka na sve načine! ;o)))
13.12.2005. (13:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
trill
Jel smijem i ja jedan recept za štuku? Vrlo je jednostavan. Štuka se očisti, posoli i svakih par centimetara zareže nožem, ali ne do kraja. U te proreze se poguraju kriške špeka. Sve se zalije domaćim vrhnjem i u pećnicu. Kad je gotova puna je safta od vrhnja i bogata okusom od slanine. Izvrsno je,...opet bih to slagala samo mi štuka fali :)
13.12.2005. (14:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mirisdunje
Dobar ti dan Franc, kako si ti i strpljiv i imas snage i zivaca za puno podnijet (odlika ribica)...ne vjerujem kako ce ova borba uroditi plodovima pobjede...Neka ti bude lijep i ugodan dan...
13.12.2005. (14:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zbog komentara
tebi i run-u ću zabraniti bloganje..sam neke recepte bacate pa puno mislim n afinu klopicu ;))
13.12.2005. (14:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nigdje veze
potpuno te razumijem u tvojoj borbi i podržavam, ista stvar se događa u mnogim firmama, jadno je to koliko pošteni radnik ima prava u našoj državi...
13.12.2005. (14:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...