Komentari

domination.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • SpeeDmaster

    hm........kaj reć na sve ovo?! jedino pametno kaj bum rekel je to da se definitivno slažem s ovim kaj se kokica tiče..........dobar tek.....

    avatar

    11.12.2005. (03:29)    -   -   -   -  

  • lorena online

    i ja volim kokice, nista se ne gleda na duze vrijeme bez kokica, one su dozivljaj... a jelda da se malo nazivciras kad ih ponestane a recimo film ili to sto vec gledas traje jos nekih sta vremena? pozdrav

    avatar

    11.12.2005. (10:24)    -   -   -   -  

  • macketina

    eh panjino, vidis ja sam tu negdje s tim kokocama.. Jucer uletim na heki besplatni koncert hladnog pifa u gorici, i tolko su me mamile, da sam kupila kokice uz pivu..

    avatar

    11.12.2005. (13:21)    -   -   -   -  

  • scar

    ajfalabogu da nisi i ti o mastercardu.ovih slikica s drekima imam i ja par.odvratne su, al preguba.

    avatar

    11.12.2005. (16:15)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    Ja baš ni nisam neki ljubitelj kokica a u kinu ih gotovo nikad niti ne jedem jer znam da me poslije kina uvijek čeka objed iz snova McDonalds! Naravno daleko je to od toga da ih nemrem pojest (kao i sve drugo osim hladetine koja mi se fakat gadi). A u top 5 najgorih jela sigurno bi ušli i musaka (koju stara i stari rade jebeno al mi se je zgadila u vrtiću kad me je kuja od odgajateljice tjerala da ju jedem pa sam se zrigo i sad imam traume mater joj jebem komunističku), onda čvarci koji su mi uvijek bili odvratni, pa krvavice koje kao sastojak imaju krv od svinje kaj je fakat discasting. A kaj se tiče tvog komentara kod mene moram izhavit da: Vikend bez kebaba nije vikend! I prestani više odjebavati kebab svaki vikend jer je to protiv tvog društva i vjere. Društvo će te odbaciti jer si neprilagođen. A ako misliš da je zdravije od kebaba doć doma i natrpat se masnim ugljikohidratima (točnije kuruzom) onda si u krivu jer kokice debljaju pun kurac!

    avatar

    11.12.2005. (17:45)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    GOC: sveti bože, pa nisi valjda mislio da sam si sinoć došo doma i speko kokice?! pa mislim da bi milfi od jada brk otpo da je čuo lupanje idijotskih kokica po loncu... kakvo zdravlje?! ne da mi se dat 20kn za kebab, pa se radije doma najedem. i nemoj mi ti o debljanju :)

    avatar

    11.12.2005. (17:56)    -   -   -   -  

  • Ribica

    nedjelja snidrom,ha?:P hehe dakle nisam jedina:P

    avatar

    11.12.2005. (19:34)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Hahha:)))) I ja obožavam kokice, ali ne one koje kupiš ispred kina ili negdje vani nego one fine s maslacem koje ubaciš u mikrovalnu. Eventualno sa sirom. I najradije bi cijelu šaku strpala u usta da izgledam kao hrčak prije zapadanja u zimski san, ali mi nekako neugodno pred ljudima. Zato kad jedem sama...uh! Bolje dame ne vidiš:D Red bull i loza? Hm..ne zvuči mi baš fino ali mora da ubija:D A što se tiče soje..ma da ti je ja napravim, ne bi ni skontao da nije meso. Ima jedna anegdota kad me moja baka (inače zadrti mesožder) probavši moju sojinu šniclu počela uvjeravati kako su me sigurno zajebali i uvalili mi pravo meso. Hhaha, sad tek vidim kako ovo dvosmisleno zvuči:D:D:D Uh, al sam se raspisala, gora sam od jebemtikojegbloga:D

    avatar

    12.12.2005. (20:38)    -   -   -   -  

  • kikiriki ili pogled u prazno

    ...faco! a probaj u gugl upisat smile, pa buš videl!...kokice! kokice!...:))...btw. pronašla sam ti još jedno rješenje za onaj tvoj sp problem, al kad se nećeš javit, jebiga...:))

    avatar

    12.12.2005. (23:47)    -   -   -   -  

  • magmel

    zakaj si kebab spomenuo?sad sam stvarno gladna ;)

    avatar

    13.12.2005. (01:21)    -   -   -   -  

  • kikiriki ili pogled u prazno

    ...de napiši više novi post, jer svaki put kad dođem vidim ovu odvratnu sliku i odvratna je!!!! pliiiizz!!..:))

    avatar

    14.12.2005. (16:56)    -   -   -   -  

  • kikiriki ili pogled u prazno

    ...eh opet ja..a kad izgleda sad imam previše slobodnog vremena...a mora ti neko i komentare ostavljat..;)...sam si ak stigneš pogledaj mejl..:))

    avatar

    14.12.2005. (19:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...