Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • POSMATRAC

    Sve se mjenja sve se kreće naprijed

    avatar

    29.11.2005. (23:38)    -   -   -   -  

  • freestyler

    ma malo tko od nas išta zna, a oni koji misle da znaju i sami kad tad skuže da se zavaravaju, zato i je lijepo jer ništa ne znamo, uživaj dok znaš da ništa neznaš ....:))))

    avatar

    29.11.2005. (23:46)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    Naslušala sam se i ja tih ženskih "strategija" :D Ja sam od toga uvijek bježala. Grozim se takvih ulova. Međutim, slušam kako brojni muški poznanici razgovaraju među sobom o ženama i primjećujem da oni od žena često i očekuju da kraj njih glumi takvu ulogu. Puno je takvih "bolesnih" navezanosti. Međutim,manipulator mora nužno naći manipulatoricu , lovac i ulov, oni jednostavno nisu dorasli jednom zrelijem odnosu.

    avatar

    30.11.2005. (08:23)    -   -   -   -  

  • trill

    Teško da te mogu prosvjetliti po tom pitanju :) Jednom, davno, sam sa jednim svojim prijateljem razgovarala o svojim bivšim dečkima. I ispalo je da su sve to bili neki ludi dečki. Ludi, u smislu otkvačeni..drugačiji :) I onda mi je taj prijatelj rekao: "Pa naravno da su bili ludi...tko bi se tebi normalan i usudio prići..." Nisam puno razmišljala o tome, samo sam to uzela kao kompliment :))

    avatar

    30.11.2005. (13:44)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    draga moja ljudi vole komplicirati, ljubav se desi, meni tu nema strategije i gotovo

    avatar

    30.11.2005. (14:47)    -   -   -   -  

  • dispet

    Sve je to relativno i ne postoje neka pravila i regule po kojim bi se tribali ponašat... Ja samo kažen - bolje riskirat neko kasnije žalit za propuštenim... Nemoj čekat da neko nešt napravi umisto tebe - već uzmi stvar u svoje ruke ;) eto, toliko!

    avatar

    30.11.2005. (16:25)    -   -   -   -  

  • Friva

    Svaki slučaj je za sebe, nema filozofije. Vidim da ti je i Zvjezdica isto napisala. Nema strategije kojom bi nekoga mogla "navesti" da bude s tobom, ili obrnuto. Ona se dogodi i to je to!

    avatar

    30.11.2005. (17:34)    -   -   -   -  

  • misteriozo

    uspješne, pametne i lijepe nisu uvijek prijetnja :) a ljubav..."a kad te pogodi prava ljubav znat ćeš istog trena, jer ona je jača i od batmana i supermana i he-mana"

    avatar

    30.11.2005. (18:09)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    Ma koka, budi sto jesi.Uvijek.I u ljubavi, i u poslu...

    avatar

    30.11.2005. (18:36)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    znaš da one i nisu tako daleko od istine...sad mislim na one malo "starije" mladiće :-). primijetila sam i ne samo ja, kako se naša muška generacije sve manje trudi oko djevojaka/žena. ili ne znaju više kako će ili čekaju nas da mi prve priđemo. a ja sam kao i ti, ja čekam da me se osvoji :-).

    avatar

    30.11.2005. (22:53)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Ima nešto u tome da je bolje glumiti biće nespremno za životne brige koje samo čeka čvrstu mušku ruku da je vodi kroz život. Glumiti ako naravno nisi takvo biće. Ali nisam baš za te glumačke solucije jer tvoje pravo lice kad tad dođe na površinu. Ja se držim onog što jesam pa kome ne odgovara da odmah prošeta dalje.

    avatar

    30.11.2005. (23:41)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Moram primijetiti da su meni često davali objašnjenje da mi se muškarci boje prići zbog te neke navodne snage - odnosno ne djelujem krhko poput janjeta koje traži sklonište!

    avatar

    01.12.2005. (00:26)    -   -   -   -  

  • uspomena

    Ma ne brini, 'savjeti' koje si dobila nisu baš pravi savjeti. Razmisli o tome jesu li te žene mjerodavne da ti ih daju. Najviše istine je u onome što si i sama napisala - u ljubavi nema nikakve računice. Spontanost je jedini zakon, a interakcija je obostrana. Uostalom, što bi vrijedilo da odglumiš osobu kakva nisi da bi ga ovojila? Morala bi onda i kasnije ostati ta glumljena osoba ili se 'pretvoriti' u pravu pa ga razočarati. Samo trebamo biti ono što jesmo - u tome je sva 'mudrost' osvajanja.

    avatar

    01.12.2005. (14:41)    -   -   -   -  

  • pegy

    Da bih ti, Bigice, dala savjet, morala bih imati neku jasnu «teoriju», a nemam ju. :)) Ponekad mi se čini da poznam muškarce, onda skontam da pojma nemam. Štoviše, tada mi se desi da ne da ne poznam njih, nego kao da sam zbunj i oko sebe same. :)) Ionako, čini mi se da kad se namjerimo na pravu osobu, onda sve teorije padaju u vodu, sve se posloži baš kako treba i jednostavno je to to. Što god prijateljice brbljale. :))

    avatar

    01.12.2005. (22:11)    -   -   -   -  

  • more nade

    Big blue, nije me bilo tjedan dana, bila ja na putu pa kasnim s komentarom. Niti meni nije bilo ništa jasno a osobito radi toga jer je moja uloga bila LEDENA LADY. Oduvijek. Promjena se dogodila tek kada sam ja željela da jedna priča ne završi kao sve do sad S NIČIM iako se i ja njemu i on meni sviđa. Odlučila sam poslati neke SIGNALE. Tek kad sam pokušala razumijeti kako je drugoj strani, tek tada su pali svi moji zidovi i tek tada sam bila normalna i nisam se bojala pokazati osjećaje. I ja sam konzerva i to VELIKA. No, ako nam se već netko sviđa treba nastojati razgovarat s tom osobom, intereisrati se za hobije itd. Baš sam sad došla s puta i bilo mi je smiješno kako se jedan dečko udvarao curi ... suzdržavala sam se od blaženog smijeha sreće... konačno prepoznajem kad se netko nekome udvara :-) Jedna moja draga prijateljica rekla je vrlo poučnu stvar za mene NIŠTA NE PADA S NEBA. Tako se i za ljubav i za trud da nas netko osvaja vrijedi potruditi ;-)

    avatar

    05.12.2005. (13:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...