Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (50)

Marketing


  • Hamo

    ...al seres...nego zali se papi...a red bi bio da prije kritike prvo postujes clanak, kako bismo svi mogli procitati i onda komentarisati...

    avatar

    29.11.2005. (00:23)    -   -   -   -  

  • psihoanalize

    "I dodat ću na kraju: ako netko od vas slučajno primjeti da se među izostavljenim poznatim osobama s prostora naše općine, nalaze isključivo Hrvati, neka se zna da je taj koji je to primjetio obični nacionalista, koji bezrazložno prebrojava krvna zrnca i koji bezobrazno vidi ono što je očito..." Smijesno. Koliko ja vidim ovdje se pominju fratri 1463. godine, a Vakuf je nastao koliko mi je poznato 1590-i- neke...pa onda ne vidim logike zasto bi neko pominjeo fratre iz te godine kao velikane opcine, a nije tad opcina Vakuf Gornji ni postojala?! I jos nesto ne radi se o Hrvatima, nego o katolicima koji su se nazivali Bosnjani.

    avatar

    29.11.2005. (00:42)    -   -   -   -  

  • psihoanalize

    Iz pouzdanih izvora saznajemo da je autor uskoplje.blog.hr Mario Juričević, koji već godinu dana konstantno širi ratno-huškačku propagandu koju će morati najvjerovatnije dokazati na sudu. U Bosni i Hercegovini je izrečena prva kazna za klevetu na internetu, što je dobar pokazatelj, da kleveta i propaganda koja za cilj ima širenje neistina obojenih nacionalističkom propagandom, nema budućnosti. Navođenje postova bez referenci, ili s referencama koje su i same propagandističke može se okarakterisati kao nastavak izvještavanja Smiljka Šagolja i sličnih kvazi-izvještača. Nepobitni dokazi koje posjedujemo su potvrđeni i lingvističkom analizom postova na uskoplje.blog.hr.

    avatar

    29.11.2005. (02:44)    -   -   -   -  

  • Gradina

    Psihoanalize, idi brojat ovce. Nisu ti sve na broju.

    avatar

    29.11.2005. (03:38)    -   -   -   -  

  • A ja vam teksta! Pa u kojem vremenu vi živite. Još malo pa ćete početi pisati i o Kosovskom boju. BILO KUDA IZGLEDA DA JE MRŽNJA SVUDA. Više ne dolazim na ovaj blog. Zbogom žohari!

    avatar

    29.11.2005. (07:58)    -   -   -   -  

  • Željo

    Zašto se toliko pjenite? Ovaj tekst je argumentiran i on polemizira s tekstom na wikipediji, a on je baš sramotan. Imate li vi ikakav protivargument ili vam je stalo samo da vrijeđate i prijetite? Psihoanalize, ima li s tobom netko u sobi tko za sebe tvrdi da je Napoleon i netko tko je uvjeren da je Nikola Tesla? Pa ih onda ti, psihoanalize, takve liječiš?

    avatar

    29.11.2005. (10:36)    -   -   -   -  

  • Ma vi bi samo polemisali po pitanju nacionalne ugroženosti? Ima sijaset drugih problema, al se vi dovezali samo toga i kao isparana ste ploča. Blog koji treba da nas sve sprema za nove sukobe. Ako nekom leptir sleti u avliju vi ćete od toga napraviti nacionalnu priču. Arhivirana vam je prica. Ipak se ovdje u BiH ide naprijed.

    avatar

    29.11.2005. (11:07)    -   -   -   -  

  • Željo

    Ma koje pitanje naciomnalne ugroženosti? Pa je li tebi normalno da netko piše o povijesti školstva u našem kraju, a da ne uzme u obzir gotovo četrdeset godina postojanja jedne, naravno prve, škole? To bi trebao biti podatak kojim bi se svi skupa trebali dičiti, a ne njegovim prešućivanjem ubirati nacionalističke poene. A za tebe je nacionalista onaj tko to primjeti, a ne onaj koji je to počinio? Sjajna logika, čestitam! Vi idete naprijed, samo ste okrenuti u krivome smjeru!

    avatar

    29.11.2005. (11:31)    -   -   -   -  

  • Hamo

    ...marijo juricevic se izgleda zahebo praavoo...svakla cast "analizi" za info o autoru...

    avatar

    29.11.2005. (11:49)    -   -   -   -  

  • Hamo

    ...prva skola je bila muslimanski mekteb ako cemo o vjerskom skolstvu...koja je osnovana prije bilo koje skole bilo katolicke-crkvene bilo narodne...200 godina ranije...

    avatar

    29.11.2005. (12:06)    -   -   -   -  

  • Gradina

    Mario ima svoj blog na www.uscople.tk, a psihoanalize lupa kao i do sada. Nema pojma, običan čoban.

    avatar

    29.11.2005. (13:14)    -   -   -   -  

  • Željo

    Psihoanalize uvijek ima pouzdan izvor. S njim u sobi nalazi se jedan koji tvrdi da je Napoleon, i još jedan koji tvrdi da je Nostradamus i psihoanalize koji je, je li, doktor! E onaj drugi mu je prišapnuo tko je autor bloga. Jelde psihoanalize ti njih onda liječiš? Napoleona i Nostradamusa?

    avatar

    29.11.2005. (13:56)    -   -   -   -  

  • ti si hamo pravo krme nemas pojma niocemu sta bez veze saras

    avatar

    29.11.2005. (14:02)    -   -   -   -  

  • skolski vrsnjak

    Je l mario onaj tip sto ima kucu kod autobuske stanice? stari mu je branko ili tako nekako? Sramota mario...sramota za ovakve tvoje lazi na ovom blogu...zar te nije stid komsija?

    avatar

    29.11.2005. (14:07)    -   -   -   -  

  • V.

    Da je Mario autor tekstova na ovome blogu, ja bih mu prvi čestitao, ali budući da sigurno znam da nije, mogu reći da psihoanalize, Hamo i skolski vrsnjak, koji su zapravo ista osoba, lupaju gluposti! Tko je da je autor ovoga bloga može biti samo ponosan, nikada nije uvrijedio nikoga, a njega jesu! I zato poruka: samo nastavi tako: psi laju, a karavane prolaze!!!

    avatar

    29.11.2005. (14:30)    -   -   -   -  

  • " a Vakuf je nastao koliko mi je poznato 1590-i- neke.." Jeste ime nastalo a mjesto na koje se danas zove Gornji Vakuf-Uskoplje, sutra ce se zvati drugacije itd je nastalo mnogo ranije.

    avatar

    29.11.2005. (14:36)    -   -   -   -  

  • igo

    e nema meni do moje psihoanalize. znao sam ja ako iko on će meni pomoć. sad će meni ovaj juričević platit dio računa, jer kad dođem na ovaj blog, ne ostanem ispod sata. nek plati pola valja čoeče

    avatar

    29.11.2005. (14:48)    -   -   -   -  

  • Autor bloga je dokazano Gradina koji se potpisuje i kao Željo.

    avatar

    29.11.2005. (15:00)    -   -   -   -  

  • Autori bloga su Bistrica i Ždrimačka Crvenkapica, koje uopće nisu ženske

    avatar

    29.11.2005. (15:11)    -   -   -   -  

  • Trudim se koliko god mogu da budem nepristrasna. Nacionalna mrznja me i otjerala iz naseg kraja. Rijetko komentarisem na ovom blogu, ali na ovo ne mogu a da ne progovorim. Muslimani koji dolaze na ovaj blog, ma kako oni sebe nazivali, pokusavaju svim mogucim silama da optuze hrvate da su nacionalisti. Optuzujuci svoje neprijatelje za mrznju ni jednog trenutka ne skrivaju svoju mrznju. Sebi daju puno pravo da vrijedjaju, psuju, omalovazavaju sve i svakoga sto nije muslimansko. Komentatori muslimani, nadalje, ne ustrucavaju se da iznose lazi o svemu ama bas svemu vezano za hrvate. Svi ti vakufski muslimani koji komentiraju na ovom blogu isticu da su samo oni jedini pravi bosanci. Ljetos sam bila u Bugojnu, i ostala sam zaprepastena sa nacinom na koji muslimani postupaju sa nemuslimanima. To izgleda nikome ne smeta. U Bugojnu je ostalo samo nekolicina nemuslimana i to starace. Ne zato sto nemuslimani ne zele ili ne vole Bosnu, nego zato sto nemaju ama bas nikakve uslove za zivot. Moja svekrva je imala na tv da gleda samo federalnu televiziju i mozes zamisliti turski kanal. Pa koji idiot daje turski kanal a ne da ljudima da gleda hrvatski ili srpski. Izgleda da su turci konstitutivni narod BiH vise nego srbi i hrvati.Autor ovog bloga jeste prije svega jako obrazovan i kulturan covjek. Nikada ama bas nikada nije uvrijedio nikoga, dok je u isto vrijeme izvrjedjan do besvjesti. Zato drage komsije muslimani (smijesno mi da vas zovem bosnjaci jer onda pomislim na sve komsije koje znam da se prezivaju Bosnjak), malo prvo pocistite ispred svoga praga, pa onda krenite da cistite komsijsko smece. Vi izgleda vidite u tudjem oku trun a ne vidite u svome balvan

    avatar

    29.11.2005. (15:11)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    Nepotpisani-a bravo za kom.!!

    avatar

    29.11.2005. (15:26)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    Mi jesmo curice ja i moja crvenkapica i za razliku od vas znamo i ko je autor.

    avatar

    29.11.2005. (15:27)    -   -   -   -  

  • a

    Jesteli gledali latinicu sinoc o Vukovaru,jesteli shvatili da je YTudman prodo Vukovar,shvatate li da je on obicno govno ne samo za Bosnjake nego i za vas Hrvate.

    avatar

    29.11.2005. (15:43)    -   -   -   -  

  • hrkljuš

    Ma vi bi samo polemisali po pitanju nacionalne ugroženosti? Ima sijaset drugih problema, al se vi dovezali samo toga i kao isparana ste ploča. Blog koji treba da nas sve sprema za nove sukobe. Ako nekom leptir sleti u avliju vi ćete od toga napraviti nacionalnu priču. Arhivirana vam je prica. Ipak se ovdje u BiH ide naprijed.

    avatar

    29.11.2005. (16:03)    -   -   -   -  

  • psihoanalize

    Možete sada karikirati do mile volje: Autor bloga je Mario Juričević, a podaci ili dokazi će u pravom trenutku biti prezentovani na mom skromnom blogu. Lijep pozdrav.

    avatar

    29.11.2005. (18:22)    -   -   -   -  

učitavam...