Komentari

aparatczyk.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • svijet u boci

    je sinovac,ali statistika vara,imaš tog Matića kaj kara sve u 16 i nabija prosjek i onda na njega dođe dvadeset njih koji karaju duplje finih mrtvih hrastova

    avatar

    08.11.2005. (23:41)    -   -   -   -  

  • rutvica

    uvijek se kod tih priča oko frekventnosti seksa sjetim woody allena i mie farrow u jednom od njihovih filmova. oboje idu, odvojeno, kod nekakvog bračnog savjetnika. ona se žali: moj muž je pohotni jarac, samo mu je seks na pameti, ponekad i tri puta tjedno. on se žali: moja žena je polufrigidna, skoro nikad joj nije do seksa, u najboljem slučaju tri puta tjedno... možda baš nije 100% povezano s temom ali nisam mogla odolit', svaka prilika je prilika za spomenut woody allena :)

    avatar

    10.11.2005. (19:15)    -   -   -   -  

  • Civilka

    ajme, jos samo fali da na trgu napravimo nacionalnu veselicu s tonsonom, skorom i prljavcima, da se razmasemo zastavama, nalijemo jeftine pive i posevimo kakvog gabora poslije tuluma. a jeste vidili onog ministra koji komentira 'istrazivanje' kao rezultat dobrog rada vlade. ajme isuse i marijo! a do pred neki dan je sanader pisao svjetskoj banci zbog tendecioznog istrazivanja o konkurentnosti, kad smo ostali negdje uz zimbabve i eritreju. (...) a sto se tice zeljka matica, taj se javlja svaku vecer kod hloverke, cita svoju analizu o temi i predstavlja se obavezno: ja zam zeljko matic, diplomirani pravnik iz zagreba. nije taj nista sevio.

    avatar

    13.11.2005. (12:38)    -   -   -   -  

  • Ged

    Bas sam procitao u novinama kako je vrlo znakovito da su prvi po seksu balkanci. Tesko da je to zbog toga sto tako dobro i puno kopuliramo, vise zbog toga koliko mozemo muljati i lagati. Cak i kad su u pitanju bezazlena istrazivanja.

    avatar

    14.11.2005. (16:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...