aparatczykovi zapisi

08.11.2005., utorak

Bolje od Čirinih brončanih


HRVATI su drugi u svijetu po konzumiranju seksa. Prema rezultatima istraživanja Durexa, velikog svjetskog proizvođača kondoma, Hrvati se na godinu seksaju 134 puta, a prvo mjesto uzeli su Grci sa 138 seksanja na godinu. Brončanu seks medalju uzeli su Srbi i Crnogorci sa 128 scoreova.

Najbolja dob za početak učenja seksualnog zanata kod Hrvata je 12. godina života. U prosjeku Hrvati prvi put u spolne odnose stupaju sa 17,3 godina, slično kao što je i svjetski prosjek, no trendovi pokazuju da današnji tinejdžeri stupaju ranije u spolne odnose i to sa 16,3 godina.

Hrvati su u prosjeku spavali sa 7,5 partnera. To je 1,5 manje od svjetskog prosjeka koji iznosi 9 partnera po ispitaniku. Muškarci u prosjeku globalno imaju 10 partnerica, a žene 7 partnera. Osviještenost o seksu bez rizika u Hrvatskoj pada. Tako je 51% Hrvata imalo rizične spolne odnose.

Svojim seksualnim životom zadovoljno je 52 posto Hrvata, a njih 49 posto ispunjava sve svoje potrebe s partnerom.


Piše Index a prenose i svi drugi nacionalni mediji. Planira se već i veliko slavlje, a napravljena je već i strategija da se prestigne grke iduće sezone. Najjači smo, statistika nije vođena o tome ali siguran sam da u hrvata ima više orgazama od grka. E da je ovo poglavlje pregovora Europa bi od nas tražila dodatna tranzicijska razdoblja da se uskladi s našim ševiteljskim kapacitetom. Bogami, za ovo područje nam ne treba CARDS program, kakav capacity building, mi imamo kapacitet. Iako moram priznati da ne bih imao ništa protiv da mi dođe Tera Patrick kao konzultantica, bio bih spreman odraditi mnoge radne sate s njom, a osobito gap analysis ( he, he, analiza šupljina, rupa, ali ne u zakonu, he, he).
Osjećam se kao nacionalni izdajnik s obzirom na rezultate koje ostvarujem na navedenom području, pa mislim da mi hitno treba neka konzultantica. Definitivno ne spadam u onih 52%, više u onih ne spomenutih 48% nezadovoljnika, a onaj rezultat od 134 puta godišnje, eh..
Važna osobina kod hrvata je da vode o tim stvarima precizne statistike i da se o rezultatima hvale na sav glas uz osjećaj kompetitivnosti. Prije par mjeseci pojavio se u novinama neki lik pod imenom Željko Martić i tvrdio za sebe da je hrvatski najševac, jebač br. 1., i čovjek je postao tema za medije http://www.edusex.org/hr/index.php?option=com_content&task=view&id=91&Itemid=88 a bilo je o tome i u Jutarnjem, Globusu itd. U svakom slučaju tip je pravnik od 69 godina koji je pokarao 4.000,00 žena i još ih fotkao nakon toga, a ružan je ko životinja, bar se meni tako čini sa fotke. Nedavno sam ga vidio u gradu fakat u društvu nekog mladog i atraktivnog komada. Možda čovjek ipak ne sere, pa ako mu je brojka i upola manja i dalje je impresivna. Trebalo bi mu predložiti da održi seriju radionica u kojima će obrazložiti svoju metodu, npr radionica "Kako pokarati žensku i još ju fotkati nakon toga." Kako pokarati žensku kad si star i oronuo. ","Opća ševiteljska praksa", "Seminar o zavođenju strankinja i ako nisi dalmatinski galeb s mornarskom majicom i zlatnim lančićem".
Znači, svi vi gospodo kvaritelji prosjeka, a u to spada i potpisnik ovih redaka, imajte na umu. GRČKA MORA PASTI!!!
A onda: NEKA PATI KOGA SMETA, HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA
- 22:51 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< studeni, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi