Komentari

riandworld.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • TV kritičar

    Blizi se kraj mjeseca pa je i lova pri kraju. Uzivaj u odmoru!

    avatar

    31.10.2005. (01:02)    -   -   -   -  

  • barba

    a ovo sa stednjom i trosenjem ko da si mene opisala

    avatar

    31.10.2005. (01:12)    -   -   -   -  

  • BB (Bez Bloga)

    Zivjeli cevapcici!

    avatar

    31.10.2005. (02:13)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Eh, godišnji... Rukoljub i isprika za zakašnjelu čestitku. Bogati, godinu dana! Zar već? Poklonit ću ti nešto ovih dana.

    avatar

    31.10.2005. (06:37)    -   -   -   -  

  • boys don't cry

    ma ne isplati se štedjeti, ko zna kaj ce biti sutra. zato uživaj danas.

    avatar

    31.10.2005. (09:34)    -   -   -   -  

  • male misli s ove i s one strane

    čestitka na prvoj godišnjici uz želju za još puno novih :))

    avatar

    31.10.2005. (11:56)    -   -   -   -  

  • Expert+iza

    Ah, tako dakle, 'fale' 'slatki komentari', znači li to kao pokušaj 'šećerenja limuna' ili pokušaj 'zakiseljavanja grožđa',ili se naprosto radi samo o dozi egzibicionizma koji je priznat ću, još under the control,(nemam nužno lošu asocijaciju na svaku vrstu egzibicionizma), stoga nema mjesta za dizanje uzbune, a da ne govorimo o konkretnim potezima i urgencijama, barem se nadam, pozdrav and don't forget to throw away the pumpkin from the balkony, ?!?... There is a time in our minds, there is a place in our hearts, that will always be remembered!?

    avatar

    31.10.2005. (13:25)    -   -   -   -  

  • 1.78 m do ljubavi

    neka se noćas ostvare sve noćne more, neka vještice vrište u lezbijskim orgijama, duhovi neka mAsturbiraju,ZOMBIJI I VAMPIRI NEKA rade protuprirodni blud u čmar, neka tama prekrije Grad i LET S PARTY 4 HALLOWEEN FELLOWS!!!

    avatar

    31.10.2005. (13:45)    -   -   -   -  

  • Teuta i Morski

    Slusam dobru staru janicu,pisem neke nove postove i polako lutam blogom.Iako sam netskitnica vec skoro deset godina tek sam nedavno odlucio krenuti na blog.Drago mi je da je jedan medju prvima bio upravo vas.Vjerovatno me privuklo ono sugradjanka.I mogu reci da ga obvezno posjetim. Uz cestitku za godisnjicu ipak jedna sitna primjedba.Cini mi se da bi vam postovi bili citkiji kada bi bili tek nesto kraci .Dusa stane i u manje rijeci.

    avatar

    31.10.2005. (14:09)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Štednja? Uf. Po prvi put u životu uštedih od ljeta do danas 800 ojrića. Koji već krila imaju i samo što ne odlete. Toliko o tome. :))))

    avatar

    31.10.2005. (21:54)    -   -   -   -  

  • Pomoz blože djeci sa cerebralnom paralizom - 060 8

    Ajmo skupiti 18.000 kuna za djecu sa cerebralnom paralizom. Dođi na moj blog i saznaj na koji način se možeš pridružiti ovoj akciji. Hvala svima.

    avatar

    31.10.2005. (22:36)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Kao prvo nisam čestitala, jer tih dana nisam bila ovdje.Pa draga prijateljice oprosti, mislim da znaš da uvijek čitam.Kao drugo, jedna sam od onih koji štede. Čak se razumijem u investicijske fondove i s ovim što sam uštedjela volim oplemeniti novce novima. Kao treće ove godine princeza i ja smo odlučile da nećemo imati Noć vještica nego da pečemo kolače od bundeva(to sam ti već pisala) što i činimo. I zadnje(četvrto,jer sam odužila) odmori malo,ali ne zaboravi ubrzo napisati novi post jer moram imati što za čitati.Pusa!

    avatar

    31.10.2005. (23:29)    -   -   -   -  

  • leo news

    jemam griješku u komentaru, pa ću ponoviti...danas sam na čevapima kod želje na čaršiji u sarajevu...a, što se tiče noći od metle, hebe me se -da prostite. toliko je vještica svakodnevno oko nas, da je jedna noć malo po kojoj bi ih pamtili...tebe, draga blogerice i kad mašeš metlom i kad čistiš blog, narod voli...ja im se pridružujem...

    avatar

    01.11.2005. (09:17)    -   -   -   -  

  • Pod urom

    Čestitam najprije na godišnjici pisanja bloga! Čitala sam, naravno, i prethodni post, ali nisam stigla ubaciti komentar na vrijeme. I ja sam, istina, sa znatno manjim brojem postova, odgulila godinu dana - međutim već neka dva tjedan mog blog ne funkcionira. Ne kužim zašto? Imaš li neko objašnjenje? Please, help me! A što se štednje tiče - uvijek sam ZA, ali ne pod svaku cijenu. Po prirodi sam prilični hedonist i nije mi žao nikad potrošiti. Stvarno. Fućkaš stalna odricanja - život je samo jedan!

    avatar

    01.11.2005. (15:18)    -   -   -   -  

  • DsK

    Je l' mi treba bit neugodno; ja živim u Rijeci a ne znam gdje je Fadila s ćevapima?! Help, please!

    avatar

    01.11.2005. (20:09)    -   -   -   -  

  • jazzie

    na helovin se nisam baš napalila tako da slavim svaki dan u godini kao svoj - jer ja sam jelte vjetštica origigi... i moram ti čestitati na neimanju zločestih komentara na prošlom postu - već je bilo i vrijeme... a štednja - nije to za mene!

    avatar

    01.11.2005. (20:14)    -   -   -   -  

  • tAJČI

    Ne znam jesi li gledala MAJU? Gost je bila jedna liječnica, koja troši iznad svojih mogućnosti.Diže kredit na kredit, mulja s Dinersom, Maestrom.... uglavnom ne može obuzdat apetite, ali je sretna i još savjetuje sve da i oni to rade. Ona skuplja bonuse i dobit će nagradno putovanje. Davno nisam vidjela takvu šopingholičarku, tako ozarenu i sretnu, a toliko dužnu.Štednja je out, trošenje in!

    avatar

    02.11.2005. (09:42)    -   -   -   -  

  • Teuta i Morski

    Poštovana sugrađanko.Isprika zbog ukradenog zadovoljstva odgovora na komentar-fatini čevapi.Bilo je s predumišljajem.Nije dovoljno samo postojati da bi netko znao za vas. Možete u gomili na korzu vikati i vrištati,ljudi će reći-vidi onaj lud.Padne li vam nasred korza crijep na glavu okupiti će se masa znatiželjnika a sutra će vjerovatno u Novom listu potražiti crnu kroniku.Zbog toga i onaj poćetak naziva mog bloga-usred muka. I za kraj. Rijeka je dobila jednog vanserijskog blogera.Kristalne misli i britke riječi već u samom poćetku za glavu je nadvisio mnoge sa čela blogerske liste.Uspjeo je izbjeći zamku bloga kao dnevničkog zapisa.Izuzetna mi je čast svaki njegov komentar.Radi se o http://cobansokol.blog.hr/ Mislim da će brzo dostići zasluženo mjesto ne na ljestvici,pa ne pišemo zbog toga,već u društvu blogera.Zakvačio me na mom prvom postu o vjeri,programiranju i pranju mozgova.Njegov post "A zašto?-E zato!mogao bi poslužiti mnogim novinarčićima NLa kao ogledni primjerak. Eto znam ja pisati i u kvačicama samo me dugogodišnje iskustvo poučilo da su tekstovi često puta čitljiviji ako ih nema. Do nekog skorog čitanja.

    avatar

    02.11.2005. (10:28)    -   -   -   -  

  • Credo

    E Riječanko, a da nisi ti meni možda malo ljubomorna na Pegu zato jer više ne komentiram ništa kod tebe? A jadno moje malo... A gle, komentirao bi ja, ali što da pišem na ćevape? Pa svi znamo što su ćevapi i kakvog okusa! Ja više volim kad nam ti svoje delicije opisuješ čiji su sastojci mogući i stvarni kao i zmijska dlaka ili kapi znoja šišmiša. Dakle više volim kad pišeš nešto tipa "danas sam skuvala paštu. dodala sam kao začine sjemenke madagaskarskog patuljastog hrasta, nasjeckanog kljuna postljednjeg Doda i napravila umak od bijelih lavova i indijskog tukana". Kad tako nastaviš, onda ćeš imati ponovno svu moju pozornost! :-)

    avatar

    02.11.2005. (15:09)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    Ah,vidi,vidi...taman sam se poveselila kako su bolesnici nestali sa mog bloga, kad ono poslušnik opet izmigoljio ispod nečije suknje :))))

    avatar

    02.11.2005. (18:09)    -   -   -   -  

  • Credo

    Eeeeeeeee da je meni ispod njene suknje.... :-)

    avatar

    02.11.2005. (21:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...