Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • tapatapatavko

    Pozdrav od Siščanke koju su faks i posao "preselili" u Zagreb, a ljubav u Rijeku i Kastav. Zanima me do kada Picassova izložba ostaje u Gradu? Hvala i veseli pozdrav!

    avatar

    22.10.2005. (02:43)    -   -   -   -  

  • siščanka

    Picasso u Sisku - do 13. studenoga

    avatar

    22.10.2005. (07:42)    -   -   -   -  

  • siščanka

    točno radno vrijeme galerije Striegl : od utorka do petka od 9-13, pa od 15-20h; subotom i nedjeljom od 9-13, a ponedjeljkom za najavljene grupe. tel. 044 522 255

    avatar

    22.10.2005. (08:21)    -   -   -   -  

  • Robert

    Pozdrav... Evo tek sam sada vidio da Vi kao poznata osobe pisete blog. Vrlo pohvalno. Osobno nikada nisam bio u Sisku, ali bio sam u Heidenheimu i tamo kupio svoj prvi polovni auto :) Eto to me veze za Sisak :)... Pozdrav Vama ili tebi.. na Internetu su svi na ti, pa eto... Pozdrav iz Kine...

    avatar

    22.10.2005. (17:25)    -   -   -   -  

  • Robert

    Eh, kada bi bar moj gradonacelnik pisao blog. Mozda je bar to sposoban napisati sam, kada vec magisterij nije. :)

    avatar

    22.10.2005. (17:31)    -   -   -   -  

  • ZS Zona

    Nažalost Sisak je još uvijek previše vezan za Rokić....

    avatar

    22.10.2005. (17:56)    -   -   -   -  

  • Kill your mother, rape your dog

    Lijepo je vidjeti gradonačelnika koji se ne bavi samo kupnjom novih mobitela i auta, već mu je stalo i do kulture! Pozdrav iz Pule P.S. mogli biste poručiti ovom svom koalicijskom partneru koji je tu kod nas kvazi - gradonačelnik da je kultura i kazalište i muzeji, i koncerti, a ne samo polo na Brijunima!

    avatar

    22.10.2005. (21:58)    -   -   -   -  

  • prijatelj

    pozdrav davorko. čitam danas vijest na zupanijskoj stranici sdp-a da si izabran za predsjednika sdp-a siska. no, malo se raspitah pa načuh da si prošao teeeeškom mukom. ustvari, da se jedan član kandidirao onak bezveze, bez ikakvog programa, samo da budu dva kandidata. kad ono 37 davorko, 33 protukandidat (sorry nisam mu zapamtio prezime). e pa sad me to čudi. čini se da baš nemaš podršku u stranci, jel kad ti tako zaprijeti neki aucajder što bi bilo da se kandidirao netko zaozbilje. mislim da članstvo sve teže tolerira ljude s kojima si se okružio u vođenju grada. žao mi je to. probaj skinut te okove, ako možeš, i pokušaj kvalitetno raditi. nikako vlast pod svaku cijenu, nije dobro za nas građane. a čemu ti trebaju tolike funkcije??? grdonačelnik, saborski zastupnik i predsjednik stranke. nešto mora trpiti!!! vjerojatno ćeš zapustiti rad u stranci ili ga prebaciti na nesposobne, kao i u gradu.

    avatar

    22.10.2005. (22:14)    -   -   -   -  

  • edo

    Dadek, pa kad ti stigneš spavati....?!

    avatar

    22.10.2005. (23:45)    -   -   -   -  

  • pooka

    gospodine Vidović, bi li vi ikako mogli preko nekih utjecajnih prijatelja iz političke struke djelovati na gospodina Jamba da i on piše ovakav jedan blog. znate za situacije u Županijskoj skupštini Dub. - Ner. županije, gdje se sjednice odvijaju pod budnim okom zaštitarskih tvrtki. vi lijepo pišete... poezija, umjetnost i sve to... ali ja bi malo AKCIJE! nije da ja mislim loše o tim nekim kulturnim tekovinama, ali politika ipak mora biti uzbudljiva! (pao mi je na pamet danas Olaf Palme, čovjek vama sličnih političkih svjetonazora, socijaldemokratskih... i nekako mi je postalo jasno kako je to kad neki odgovorni političar živi prema svojim političkim uvjerenjima. i nekako ne znam što bih više rekao. ne znam.) ali, ajde, nagovorite... nagovorite Jamba!

    avatar

    23.10.2005. (04:59)    -   -   -   -  

  • ZIBEL UNITED

    A ŠTO JE S NAŠOM AUTOCESTOM?

    avatar

    24.10.2005. (14:03)    -   -   -   -  

  • Lana

    Dragi gradonačelniće! Postoji jedna zgodna pričica o ptičici, kravi i mački.Jako je poučna, a poanta je u tome da nije uvijek neprijatelj onaj koji te, oprostite na izrazu; "uvali u drek" niti je baš uvijek prijatelj onaj koji te iz njega izvuče.Ovo što se dogodilo na vašoj konvenciji je jako dobro, jer pokazuje kakva je klima u stranci i da je krajnji trenutak da se nešto mijenja.Iako se slažem sa vašim opisom "političkog polusvijeta" mislim da niste trebali pokazati toliku gorčinu, mada ste je sigurno osjećali i još osjećate.Ta oni su samo mali, jadni i obični ljudi i ne treba ih tako oštro osuđivati, jer oni su takvi, a Vi, ako ste drugačiji, pokažite svoju veličinu u razumu i smirenosti.Inače, čitam Vaš blog od početka i primjetih da se siščanka silno trudi prikazati razumnom, pametnom i štosnom ženom.Sve u svemu, iznad prosjeka. Istina, fotke su joj OK, prepisuje činjenice iz tuđih života precizno, a i neprekidno nudi svoje usluge svih vrsta, od savjeta, šetnje, zajedničkog plivanja... Čuvajte se i takvih, Vama to nije potrebno..

    avatar

    25.10.2005. (10:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...