i famozno, što je umjetnik htio time reći? odnosno skraćenica za sve gore navedeno, al šta bi ljudi onda mozgali i moruzgvali? pa ondak ispadne kuharica sa receptima kako skuhati predstavu te kako je servirati možebitnim konzumentima!
19.10.2005. (11:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gawrun
ko kuharica. nije čudo da su umjetnici ustrašeni
12.10.2005. (00:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
D.S.O.
e sad znas kako ja analiziram svaki svoj dan :)))
12.10.2005. (11:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pisanje ili život?
Ovo ću si prepisat...možda jednog dana bude lijepi predstavni kritičar od mene.Ili kritičar predstava. Ili tako nekako.
12.10.2005. (19:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
napalm
i famozno, što je umjetnik htio time reći? odnosno skraćenica za sve gore navedeno, al šta bi ljudi onda mozgali i moruzgvali? pa ondak ispadne kuharica sa receptima kako skuhati predstavu te kako je servirati možebitnim konzumentima!
19.10.2005. (11:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sinke
Napalm, imaš pravo, ali ovo je kuharica koja je zapravo smjernica za pisanje kazališnih analiza- pa da se nešto ne izostavi.
20.10.2005. (02:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
napalm
od viška glava ne boli! samo kojeg viška...
21.10.2005. (12:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...