Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • LEŠO MESO (of all the things I've ever wanted,of a

    ...ima nesto u tome...nikad nisam tako na to gledala.

    avatar

    26.09.2005. (19:58)    -   -   -   -  

  • pegy

    Slažem se s tobom, možda se nama subjektivno može nečiji poljubac činiti loš, ali uglavnom je to plod onoga što je (ili bolje reći nije) u NAŠOJ glavi, i u srcu, podrazumijeva se. Ako ti je netko prirastao srcu, da ne kažem ako je riječ o ljubavi, onda ti taj poljubac MORA biti dobar. Postepeno upoznavanje dvoje ljudi i zadiranje u intimne sfere onog drugoga (ne mislim tu samo na fizičku komponentu) radi na tome da poljubac s takvom osobom samo postaje točka na i. Nasrtanje na prvoga koji zapne za oko možda nekome može rezultirati dobrim poljupcem, ali meni sigurno ne. Da, baš mi se sviđa ovaj tvoj post. :)

    avatar

    26.09.2005. (20:05)    -   -   -   -  

  • dispet

    ma poljubac moze bit dobar iako nisi nest specijalno emotivno vezan za doticnu osobu... nego, tija san ti rec da se pod los poljubac vjerojatno misli losa tehnika ljubljenja... dogodilo mi se par puta da se neke zenske stvarno ne znaju ljubit, tj. preagresivne su kod samog cina ljubljenja, pa ono, one se za mene loshe ljube :)

    avatar

    26.09.2005. (20:25)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Ucviljeni Diktatore, to je meni na blogu jedna od zanimljivosti. Često dobijem sasvim novi pogled na neke činjenice ili pitanja, a to mi je odlično. @Pegy, to je to. Poljubac kao točka na i. @Dispetozo, i to može biti dobar poljubac, ali mislim da je i tu prisutna neka emocija - u smislu onog jakog naboja privlačnosti. Jer, tko ljubi nekoga tko mu nije privlačan? Drugo je pitanje što si osjećao prema tim djevojkama s kojima si se ljubio i pomislio da se loše ljube. Da je emocija bila istinska, ne vjerujem da bi ti se činilo da su - preagresivne, već bi možda rekao da su strastvene i odgovorio na sličan način. Ne vjerujem da bi djevojka u koju si zaljubljen i koja ti se jako svidjela - i fizički i kao osoba - zavrijedila etiketu da se loše ljubi. Ako ti je dovoljno lijepa, privlačna, zanimljiva, onda ti je i njezin poljubac jednako dobar. To je kao ples. Ako ti je ritam prebrz ili prespor, i ti si taj koji može usporiti ili ubrzati, voditi. Za to je potrebno dvoje. I trebaju se uskladiti. No, sve je uzaludno ako brojiš korake, a ne OSJEĆAŠ glazbu.

    avatar

    26.09.2005. (22:31)    -   -   -   -  

  • freestyler

    ma sve si izvrsno rekla, kakav los poljubac??? pa to moze reci samo neko tko nema pojma o nicamu .... uzivaj ....:)))

    avatar

    28.09.2005. (00:21)    -   -   -   -  

  • gdy

    ...! Pusa od krampusa!

    avatar

    28.09.2005. (01:26)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Slažem se, nema lošeg poljupca. Baš si to lijepo napisala...:)

    avatar

    28.09.2005. (02:22)    -   -   -   -  

  • somethingelse

    Eto....sve si objasnila zadnjom rečenicom...nema lošeg poljubca....samo krivih osoba za ljubljenje

    avatar

    28.09.2005. (08:38)    -   -   -   -  

  • more nade

    Lijepo si objasnila ovo s plesom i brojanjem koraka... i ja mislim da tehnika sama po sebi može biti dio koji se nadograđuje. Imala sam prijateljicu u srednjoj koja je otvoreno govorila o tome kako se netko ljubi... tako smo jednog dečka nazvale skakavac, a jednog puding ... udala se za trećeg za kojeg nije ni govorila kako se ljubi. :-)

    avatar

    28.09.2005. (09:43)    -   -   -   -  

  • trill

    Nema ništa ljepše od pravog poljupca s pravom osobom...u tom slučaju nitko ne misli na tehniku ljubljena, količinu sline, sudaranja nosovima ili tako nekim potpuno bezveznim sitnicama. Kad to nije takav poljubac, onda misli odu u tim nekim smjerovima....

    avatar

    28.09.2005. (12:28)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    ti uvijek to tak jednostavno i pametno zaključiš da ne znam kaj bi ti ja pametnije rekla, dakle slažem se s tobom, odličan zaključak, ono što nekom nije dobro drugome je predivno

    avatar

    28.09.2005. (12:41)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    koliko kod da si mi draga, ne mogu se složiti sa tobom :-). mišljenja sam da se ne nitko (a možda se i varam) ne ljubi samo onako. mora postojati neka početna kemija i emocije pri prvom poljupcu. a da ima loših poljubaca tj. tehnika, ima. ili te previše izbali ili jednostavno ne zna kako. nažalost iz osobnog iskustva znam kako to može biti grozno i razočaravajuće.

    avatar

    29.09.2005. (07:22)    -   -   -   -  

  • muirgheal

    slažem se u potpunosti. ako je u zraku kemija, tj. zaljubljenost, ne mogu zamisliti kako taj poljubac može biti loš bez obzira na neiskustvo ili lošu «tehniku». btw ovaj na slici je pravi :)

    avatar

    29.09.2005. (12:58)    -   -   -   -  

  • ...::angel among society::...

    ja mrzin kad se neko lose ljubi..pozdraw!

    avatar

    29.09.2005. (15:25)    -   -   -   -  

  • Patnje mladog Skorpiona ...

    u zadnje vrime dosta sam puta sam naletia na raspravu kako se neki ne znaju ljubit ...

    avatar

    29.09.2005. (20:14)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Reino, to je sasvim u redu, ne moraš se složiti, dobro je što postoje različita mišljenja, svi nešto naučimo;)) @Muirgheal, i meni se ovaj na slici jaaaako svidio! @Skorpione, pa što kažu te rasprave?

    avatar

    29.09.2005. (22:59)    -   -   -   -  

  • espadrila

    kada nekog volis i taj netko voli tebe, nema loseg poljupca. a ako forsiras ili si u denial-u da nekog volis -srljas prema katastrofi koju je iskusila brankica:))))pozdrav:)

    avatar

    30.09.2005. (00:14)    -   -   -   -  

  • amy damon

    zna mi doci da bih se zvalila onak ko klinka. bez puno pipkanja i seksa koji slijedi. samo se ljubila satima (ko james neki dan :)). to nekako u ovim godinama visei ne ide. .. ja skuzila da velika usta bolje ljube velika usta, a mala usta bolje ljube mala. imam i dokaz: igrali smo igru neku gdje smo se medjusobno svi trebali ljubiti i moja malousna frendica misli da se moj najbolji frend jako dobro ljubi (i on ima mala usta), dok su moja velika usta imala nesto protiv njegovih malih i nikako im se nije svidjalo.

    avatar

    30.09.2005. (01:36)    -   -   -   -  

  • hpdpevec

    Mislim da se možeš poć u Osijek ljubit s onim mojim Mr. Perfectom, vjerujem da će to biti perfektan, slinav i slastan poljubac :), a mala ti pusa od mene u vrh nosa

    avatar

    30.09.2005. (07:40)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Espadrilo, mogu samo reći da se slažem s tobom. @Amy,zanimljivo objašnjenje! ;) @Laneta,ha, ha, odlično! Čekam tvog Mr. Perfecta.

    avatar

    30.09.2005. (21:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...