Komentari

larchtreeparty.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • capt. Blackadder

    e Maja, daj mi pliz potvrdi onu priču s tvoje prakse ginekologije, kad je ona cura došla s češnjakom kao kontracepcijskim sredstvom u rodnici; Snjeguljica mi ne vjeruje i misli da sam to izmislio! E, a kad već pišeš o tome, daj reci da li bi tu praksu preporučila svim mladim curama?

    avatar

    18.09.2005. (23:54)    -   -   -   -  

  • Tomo

    @ Rodjo- najjaci si! Kazi ako ti treba jos "cajki", imam zavidnu kolekciju!..........PS mozete da mi popujete o kicu i sundu do sutra, ali NE POSTOJI jaca kombinacija nego kad si pijan i slusas narodnjake!

    avatar

    19.09.2005. (00:39)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    BUAHAHAHAHAHAHAHA...btw kapetane, kome ti to da se glupavo smijuljio poput voditelja s MTV-a?!?...nadam se da to ne uklučuje mene jer inače neće biti nikakvih gunnera na brodu...

    avatar

    19.09.2005. (01:53)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    i dammit kapetane, pošto smo na moru već toliko vremena, mislio sam kako si već naučio da su ta 'riblja jaja', kako ih ti nazivaš, u biti peraje...ha barem su me nečemu naučile one slikovnice koje sam ukr...ovaj 'posudio' od male dječice iz kvarta :))...

    avatar

    19.09.2005. (01:57)    -   -   -   -  

  • AmericanIdiot "Rodjo"

    @ El Capitan....postena kolekcija slika. bas super da si pokazao na blog-u kakav je bio tulum jel ja se nista ne sjecam. sad su mi neke stvari bistre, na primjer, zasto su mi pljuge mirisale jutros po sirupu. @ Ekipa s broda...nadam se da sam pokazao da mozem popit 'ko i svi ostali gusari makar se moze u americkim vodama tek s 21 g. opljackat brod koji prevozi alkoholnih produkata ;) . @ Tomo...nadi me kada sam iduci put pijan pa ce mo ici u Pashu na cajke haha. @ Everyone....evo nesta za ekipu: "A ona igra, vrti se kao cigra...meni se pije, zato sta moja nije!"

    avatar

    19.09.2005. (03:41)    -   -   -   -  

  • capt. Blackadder

    for the record stvar se zove 'ludilo' :) a rodjo bice jos tuluma sa vise alkohola! jebeno.. iako se ne sjecam da sam casa razbio?

    avatar

    19.09.2005. (15:35)    -   -   -   -  

  • snjeguljica

    e rodjo, to je stvarno bilo neviđeno... morat ćemo samo još jednom o kontracepciji raspravit. nadam se da će bit toga još... još jedno piće do jutra moja biće! hej!

    avatar

    19.09.2005. (19:05)    -   -   -   -  

  • AmericanIdiot "Rodjo"

    pokazat cu blood u drugom postu. ali za sada trebat ce te gledat ove slike....vrlo sam slikovit..jel da? drugi put kad se napijem. da svi znaju, rodjo ne slusa cajke dok se ne napije gadno. inace slusa rap, rock, techno i te seme. ali na iducem tulumu ce te slusat cajke! - rodjo out-

    avatar

    20.09.2005. (03:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...