Komentari

cartmann.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Bijeli_Miš

    Koliko ja znam Martha je ošla u pritvor za neke male pare.Kontam nešto u americi ziher ima više ljudi koji barem preko fondova ulažu u market nego što u hr ima stanovnika, i što će nama onda dvije burze i oko 4 indexa.2 na zse(a pazi ono zagreb stock exchange da bi kulerskije zvučali) a na zse-u oko 300 dionica sveukupno, ako se ne varam.

    avatar

    12.09.2005. (21:39)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Na ZSE se dalo fino zaraditi, dapace, drasticno vise i lakse nego u US, posebno u ekspanziji pif-ova, a i ovako se moze pronaci dobrih pickova. Imho, onaj tko "igra za raju", ulaze iskljucivo na US, dok onom kome je jedini cilj zaraditi, pa i nebitno bilo to putem inside, outside ili upside informacije, kopa i cupa po HR marketu.

    avatar

    12.09.2005. (23:06)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Zaboravio na drugi dio, podaci koje pronalazim su raznoliki, od " http://www.princetonreview.co m/cte/profiles/facts.asp?caree rID=150 ", pa do, imho, pouzdanijih, koji govore da je 2002 bilo 280 tisuca zaposlenih stockbroker*, u NY je prosjek $52k, ali su i cijene vise u NY. *znaci da pritom mislim na ulagaca, jer stockbroker moze biti i onaj tko samo prenosi tj. radi sljakerski business kupnje dionica koje mu drugi kazu da kupi, i za to prima nekakvu placu, dok on sam ne ulaze.

    avatar

    12.09.2005. (23:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...