Komentari

cartmann.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Lubav više ne stanuje ovdje

    ame koliko lipih stvari ovdi kod tebe, morat ću češće svraćat; e ovi omjeri sa strane, meni frendice rekle "Kad ti muški priča 90 % ti nema veze s ničim,a o onih 10% bi se dalo diskutirat"

    avatar

    08.09.2005. (21:33)    -   -   -   -  

  • golub

    ZAKON!!!!!!!

    avatar

    08.09.2005. (21:40)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    for Jednostavna. :) Taj komentar najcesce koristim kad me koja od "elegantno popunjenih" prijateljica uhvati kao rame za plakanje, ne znam zasto se bas na mene uhvate, ali eto. Pa joj kazem "ako ti sebe vidis ko bezveznu i debelu, cijeli tvoj stav ce biti pesimistican, i tako ce te dozivljavati drugi ljudi, dok, s druge strane, ako jurisas s optimizmom, i drugima ces biti draza. U oba slucaja ces bit debela (to joj ne kazem, nisam lud :)), ali ce tvoj zivot bit potpuno drukciji. Jel tako da imam nit za filozofiju? :)

    avatar

    08.09.2005. (21:46)    -   -   -   -  

  • Bijeli_Miš

    Ali su zato putevi vrlo isplativi ako ima jak downtrend, ko recimo u googla koji zna ići i preko 10 dolara u danu gore ili dole.Vidim punom parom radiš, 3 unosa u dane? :O Možda bi mogo koju o indexima da dame ne misle da se preseravaš sa ovim sa strane :)

    avatar

    08.09.2005. (21:46)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Paa, i nije bas punom parom, ok, koristim znanje slijepog pisanja s 10 prstiju, a teme su jasne i ne treba izvlaciti podatke, tako da mi je za napisati ovoliko teksta potrebno manje od 10min, za posljednji nesto vise jer sam napisao jos 50% toliko, ali nekom cudnom kombinacijom tipaka (afair shift+enter) je cijeli unos nestao, pa sam u ponovljenoj verziji napisao nesto manje. Mozda sam trebao i jos manje, jer se pojmovi "deer market" skoro i ne koristi, a netko tko se prvi put susrece s ovim moze pomisliti da je to vrlo vazan pojam i potruditi ga se zapamtiti, takodjer, bull ne treba ako je tu bull market, ali eto..Btw., kako se najbolje zastititi od takvih gubitaka podataka, mislim da je ovo 3ci put da gubim vec napisane blogove?

    avatar

    08.09.2005. (22:04)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    E, indexi, na Optionmasterovom blogu su poprilicno fino objasnjeni, pa nisam htio ponavljat. :)

    avatar

    08.09.2005. (22:08)    -   -   -   -  

  • Bijeli_Miš

    Hmm iskreno ne sjećam se da je o tome pisano, a nit vidim sa strane, no nije bitno:/ Meni isto nekad šteka sa komentarima, btw zar ne napišeš u wordu ili tak nečemu pa onda loadaš na blog.

    avatar

    08.09.2005. (22:14)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Ma jesmo, pisali smo o Indexima ali ja bih svejedno volio vidjeti kako bi ti to objasnio, na samo sebi svojstven, duhovit i iskricav nacin! rek'o bi gotovo da je ovaj blog MUST READ za svakog ko hoce nsto o Marketu.. Cak i prije od HKa jer kad nakon tebe citam sebe cini mi se HK malo dosadan, ha ha! Ja bih reko da nam je trebao neko ovako zabavan jer ako nekog PRIVUCES onda tek pozeli uciti ozbiljnije o tome!

    avatar

    08.09.2005. (22:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...