Komentari

manchi19.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Palochka

    "Dečko, odnosno muži ih verbalno ili fizički zlostavlja, a one i dalje tvrde da ih voli i što je najžalosnije one njega vole" -Neke žene su od malena odgajane kako bi postale supruge i to učenje im je ostalo tako duboko u svijesti da je njima zaista jedini i najveći cilj u životu biti dobra supruga svome mužu.Čak je i uloga majke tek na drugom ili trećem mjestu.Ako ih muž na primjer zlostavlja,one vjeruju kako su one krive i kako one nešto ne rade kako treba,a u suprugu doslovno vide boga i slijepe su za njegove mane i negativne strane.One sebe ne vide kao individuu ili kao ženu,već samo kao "njegovu" suprugu što im je jedino važno.Ali ne možemo ih kriviti jer su vjerojatno i odrasle u patrijahalnim sredinama gdje se na žene gleda doslovno kao na sluge muškarcu i nisu imale priliku drugačije se razviti,ili se uopće razviti kao samostalne osobe. A za to što i muškarci i žene međusobno generaliziraju drugi spol,a i svoj -niti jedna generalizacija nije dobra,pa tako ni ova.

    avatar

    02.09.2005. (21:51)    -   -   -   -  

  • buba mara

    isto tako i ja mislim!! mene žene koje manipuliraju muškarcima živciraju! moj dragi je zid što se toga tiče i od prvog dana ga zezam da mi ne smije pustiti da zapovijedam. tako mi odgovara i nisam se u svojoj vezi razmazila a i njega opteretila da titra oko mene i donosi mi svaki dan cvijeće, parfeme, čokolade, milijun nepotrebnih gluposti koje nisu važne za nas kao par. ne ideš protiv žena što to tvrdiš, ima nas puno kojima se gade predrasude koje imaju muškarci koji nekoliko puta zaredom naiđu na užasna ženska stvorenja, pa kad naiđu na jednu normalnu s njom se iznenade i uživaju, ili ne vjeruju i seru kak su sve žene iste....

    avatar

    03.09.2005. (10:25)    -   -   -   -  

  • buba mara

    i ja mislim da nisu svi muškarci isti! znam da postoje 3 različita, ova s kojima sam više eksperimentirala i razlike su nebo i zemlja između njih, i dakako da nisu svi isti........ ta je izjava ženska glupost, isto kao što je i muška glupost izjava da su sve žene iste

    avatar

    03.09.2005. (10:26)    -   -   -   -  

  • buba mara

    ja sam iza tvog posta 100%! :)

    avatar

    03.09.2005. (10:27)    -   -   -   -  

  • 63)^(1)(1 @ perfection

    ne druzim se s takvim ... niti ne mislim. kad vidim tako neku skorz sredjenu fuficu, u minicu, noc do neba, itd, odmah pada etiketa - kurva - i idemo dalje. manje cu se zamarati nekim razmazenim kokosima. naravno da niste sve iste, ali stvarno, gdje ovaj svijet ide?? pa ja vise neznam neku klinku (a igrom slucaja ih poznajem) koja nije ful iskomplexirana, koja se ne fura na sve novo sta je 'u diru'. i najgore je sta to one nikad ne skontaju, da su... jadne. nisu sve cure iste, a nisi ni svi decki, hvala bogu. ali steta sta te cure nisu 'iste' kao i normalne cure, pa i decki takodjer. ...ili kad gledas one idiotarije od americkih filmova, i serija, pa si mislis, ma takva glupa razmazena kucka sigurno ne postoji (sada se odnosim, sinopc sam 'preletio' one '3 spoijunke'... moj boze, sta sve nece izmislit...)... ..bah, nezelim se prisjecat :)

    avatar

    03.09.2005. (14:25)    -   -   -   -  

  • zivot je tango

    ne postoji ni zena ni muskarac koji opisuje vrstu, a da su ostali iznimke... zato se slazem s tobom gotovo u potpunosti,jedino sto mene ne jebe ak ce netko mislit da su sve zene iste. ograniceni supak. tak ja zovem takve :)

    avatar

    03.09.2005. (17:54)    -   -   -   -  

  • °°Novo doba°°

    da, imala sam nekad o tome dosta prepirki, a sada sam se nekako uravnotezila izmedju te dvije varijante. Shvatila sam da "mimoza style" u nekim, ponavljam, u nekim, situacijama jako dobro dodje, pa sam ga nekako priucila (iako teskom mukom). Zene koje dozvoljavaju da ih se maltretira su same krive za to, slazem se u potpunosti. Mislim da nema niti jednog jedinog razloga da se u takvoj vezi ostane. I konacno, strashno bi bilo da su sve zene iste, a takodjer i muskarci.

    avatar

    06.09.2005. (23:59)    -   -   -   -  

  • rhcp_lady

    Ti i ja smo iste jebemu!!! I ja sam bila musko prije, totalno ih razumijem, a kad vidim tako neku tuku, pogledam sebe i recem zar je moguce da sam ja zensko? :)

    avatar

    09.09.2005. (02:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...