Manchi

PREDRASUDE

Nedavno sam pričala sa prijateljima i dečkom o predrasudama koje muškarci imaju prema ženama i obratno. Pa, moram priznati da me, što se konkretno predrasuda o ženama tiče stvarno nervira. Nažalost, ispast će da blatim ženski rod, ali moram reći par stvari. Nervira me što se sve žene poistovjećuju i generaliziraju, te stavljaju u isti «koš». Ima žena koje su kako ja kažem hihotave, prenemažu se, tj. preseravaju, glume neka krhka stvorenja i sve im živo smeta. E pa meni smeta što većina muškaraca misli da su sve žene iste i da spadaju u isti kalibar, a sve je to uzrok zbog ponašanja žena koje sam gore navela. Najžalosnije mi je vidjeti nekog jadnika koji natovaren kao magarac tegli 3 torbe, a iza njega hoda žena sva skockana kao da ide van sa torbicom veličine zrna graška sa smiješkom na licu koji govori: « Vidite kako sam ja naučila svog muškarca da mi bude sluga.» Takve žene stvarno ne mogu smisliti, jer narušavaju «ugled» nas ostalih. Ima žena koje kukaju za svaku stvar, npr. plaču kad im pukne nokat, kad im se zaprlja majica misle da je smak svijeta, kad im netko ne primijeti frizuru od toga prave dramu. Za Boga miloga, cure pa jese li vi normalne? Zar baš morate praviti od muhe slona?
Digne mi tlak kad dečki zbog takvih glupača kažu da su sve cure iste. E, pa, dragi moji nisu sve cure iste. Ja nisam od onih isfrustriranih cura koje tvrde da su svi muškarci isti, jer znam da nisu. Pa, gdje bi svijet došao kad bi svu muškarci i sve žene bile iste? Mnoge žene u žaru bijesa kažu da su svi muškarci svinje, samo te pojebu i odjebu. Ima i takvih svakako, ali nasreću nisu svi isti i svaka je žena bezobzirna i nerealna ako tako misli. Jebiga, svatko nekad naleti na majmuna, jel'da? Pa, nisu onda svi zbog njega majmuni. S ovim slijedećim se možda većina žena neće složiti, ali to je samo moje mišljenje. Žene koje su u vezi ili braku u kojoj ih partner maltretira i uporno ostaju u toj vezi same su krive za to. Dečko, odnosno muži ih verbalno ili fizički zlostavlja, a one i dalje tvrde da ih voli i što je najžalosnije one njega vole. Pa tko je ovdje lud? Meni osobno ne bi palo ni na kraj pamet, ni u najgoroj noćnoj mori da ostanem s takvim luđakom. Što je još gore, takve žene još više ostaju zbog djece. Pa jeste li vi normalne? Zar će se dijete u takvom okruženju moći normalno razvijati? Onda se čudimo što je toliko ubojica i silovatelja. Sve je to u mnogim slučajevima posljedica teškog djetinjstva. Onda mnogi moškarci kažu da su žene glupe. Drage moje, da ne znam da to nije istina odmah bi se složila, jer je toliko dokaza koji nama sličnima ne idu u korist.
Zaista ne znam koji je nekim ženama vrag. Tko zna, možda sam se ja trebala roditi kao muško ili sam u prošlom životu, ako je uopće postojao bila muško? Jednostavno ne trpim hipersenzitivne mimoze od žena kojim svaki kurac smeta. Zato, cure koje ste takve trgnite se, nemojte da blate ženski rod zbog vas.

02.09.2005. u 20:03 | 8 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

< rujan, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

zanimljivosti iz života

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr