Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • bosonoga

    i ja sam jedna od "ovisnika" iz te generacije!i čudno je što i nije tako davno bilo bez svega toga, a ljudi su živili, družili se, nalazili se, možda i više nego danas... iako sam već pomalo zaboravila kako je to bilo:)

    avatar

    23.08.2005. (22:37)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    ja imam telefon u svojoj sobi, pa tamo negdje od početka srednje škole, znači odavno (sićaš li se onih "banana" telefona?). toliko sam srasla sa njim da ne znam šta bi bilo da ga nemam u svojoj sobi. isto tako jako mi je važna perilica suđa. eto šta je moć navike. dobro si primijetila jednu stvar. dok aparati rade ne primjećujemo ih, a kad se pokvare svijet nam stane :-). mobiteli su priča za sebe. u zadnje vrime pokušavam biti bez njega. lipo se maknuti a da nitko ne zna gdje si, zar ne?

    avatar

    23.08.2005. (23:20)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    kako si se navikla na sve, tako si se mogla i na majstore kao takve:))) A di se putuje?

    avatar

    23.08.2005. (23:54)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    Naravno da jesmo, čovjek se najlakše navikne na luksuz, a to je luksuz! Cijelu proceduru s telefonima sam i ja tako prošla, eno moja prva nokia 3210, i dalje guli staž kod moje majke, nikad mu ništa nije, a ovi novi! Zapravo sve novo ne valja, rade tako da sve moraš mijenjati za godinu dana, ne samo telefone. Ja danas ne znam kako bi bez mobitela, a naravno da bi mogla bez njega, ali ne znam kako! A ja muku mučim s tim vešom, i to s pticama koje seru li ga seru i s vremenom, naime samo dva sata sunca dnevno imam, tako da se veš suši i suši, a sušilica, pa ne znam gdje bi je stavila. Kad se pokvari perilica valjda ću kupiti onu kombinaciju 2u1

    avatar

    24.08.2005. (07:46)    -   -   -   -  

  • moje2ja

    ovisni, dašta! :) pozdrav mali samo :)*

    avatar

    24.08.2005. (12:45)    -   -   -   -  

  • pegy

    Ja, a i moji doma, ti Bigice uvijek po tim tehničkim pitanjima «kaskamo». :)) Uvijek kad već svi to imaju, mi kupimo. Mob sam mislim zadnja u Hrv. nabavila. :)) I imat ću ga dok se ne pokvari. Sušilicu nemamo, a nemamo ni stroj za pranje suđa. Evo, tek nedavno sam kupila dvd. Imaš pravo, naviknemo se na sve i onda je život bez toga nezamisliv. Ali mislim da bi se bez svega toga moglo. Hihihi ... osim neta. :))) p.s. Nadam se da ćeš stići pripremiti rublje. Možda da rastegneš doma na radijatoru ili nečemu sličnome, znam da ne grijete sad, ali bolje nego izvjesiti van ako se prlja.

    avatar

    24.08.2005. (13:06)    -   -   -   -  

  • trill

    Nego šta da smo ovisni, ja bar jesam. Neki dan nije bilo struje doma i čudo jedno kako odjednom se ne može raditi puno toga...Mislila sam si kako ne mogu ni usisavati ni peglati kako sam planirala, nego ću sad onda gledati TV ;))) al to još nije sve, kad sam se sjetila da ni tv ne mogu gledati planirala sam oprati kosu. Ahaaac, a na šta da ju osušim kad je i fen na struju ;))))

    avatar

    24.08.2005. (13:26)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    e jedan šjor tesla je puno kriv, ali kako je on odavno umra moš komodno vikat na mene ka jednu malu peršonu od teknike... :O)))))

    avatar

    24.08.2005. (22:07)    -   -   -   -  

  • Could You Be Loved

    u ljudskoj je prirodi da prihvaća nove stvari i da ih koristi i da se toliko saživi s njima da se zaista javi ovisnost... da nam nešto postane navika... i na kraju to ne primječujemo... ali tek kad nam to netko odustane... shvatimo tu ovisnost... može se primijeniti u svemu... u životu... aparati... prijateljstvo... ljubavi

    avatar

    24.08.2005. (22:17)    -   -   -   -  

  • Could You Be Loved

    odustane = oduzme... sorry :-)

    avatar

    24.08.2005. (22:18)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Bosonoga, tako je to, svako vrijeme nosi svoje. @Reino, sjećam se, da, to su mi bili sinonim za američke filmove. A ovo da ne primjećujemo aparate dok se ne pokvare...to ti je to!!! @Zeko, na te se majstore nikako ne mogu naviknuti! U Dubrovnik. @Ma Pegy, to ti tako ide, malo po malo ih nabavljaš, nema veze kad, ali dođe to...i onda te "osvoje". @Svima - ma što ću vam više kometirati, vidim da ste svi tu negdje s tim aparatima. Neizbježni su nam.

    avatar

    24.08.2005. (23:37)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Moram ti priznati da često razmišljam o tome, čudim se baš za mobittele kako smo živjeli bez njih!

    avatar

    25.08.2005. (01:21)    -   -   -   -  

  • trill

    Imam ja još nešto reći o toj temi :))) gore sam se više o struji raspričala nego o aparatima. Neki dan sam čitala neku knjigu, krimič, koji mi neje baš "legao". I sad žena bježi od nekog zločestog, dođe do auta i petlja li ga petlja s ključevima. Kroz glavu mi je prošlo pa šta si nije otključala s daljinskim. Poslije toga bjesomučno traži telefonsku govornicu. Pomislim, pa di joj je mobitel...Na tu tehniku sam se toliko naviknula da mi se čini kao da je postojala oduvjek.

    avatar

    25.08.2005. (07:27)    -   -   -   -  

  • Not another teen blog

    svatko je ovisan o svojoj generaciji. pogotovo mladi o generaciji 'hoću internet!' =]

    avatar

    25.08.2005. (22:31)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Naravno da smo ovisni, navučeni na tehnologiju do posljednjeg daha, ali kako smo mi dosta prilagodljiva vrsta, lako se naviknemo na to da u jednom trenutku imamo sve blagodati civilizacije, a u drugom trenutku nosimo vodu nekih stotinjak metara svaki put kad trebamo oprati suđe ili robu. Vjeruj mi, prvih tjedan dana je najteže, a poslije je sve valcer:)))

    avatar

    26.08.2005. (10:22)    -   -   -   -  

  • hpdpevec

    osobno mrzim tehniku, totalno smo si na VI, ima stvari koje jednostavno ne želim, a to su prevenstveno mobitel sa kamerom i satelitska TV, a kućanski aparati su dobrodošli, ali zajedno sa majstorom u susjedstvu

    avatar

    26.08.2005. (13:16)    -   -   -   -  

  • Patnje mladog Skorpiona ...

    nebi bilo dobro kad se tehnicki nebi napredovalo, normalno je da nam fale neke stvari kad se na njih naviknemo u svakodnevnom zivotu ... sritan put :)

    avatar

    26.08.2005. (21:03)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Ha, ha, Trill, ovo si tako dobro "posložila" u krimiću, činjenica je da nam je tehnika postala sastavni dio života, ali si i aktivno čitala knjigu iako ti baš nije "legla".@Dem, to je sasvim točno, navikli bismo se mi nakon nekog vremena i bez tehnike. Eto, mog majstora još nema, snalazim se.@Laneta,dobro je kad tehnika koristi, ali zaista nije dobro kad nam ona gospodari, nema ništa loše u tome što nisi njezin ljubitelj. @ Skorpione,slažem se. Hvala;)

    avatar

    26.08.2005. (21:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...