Komentari

balkanskakrcma.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • divljakuša

    točno je takvo stanje..... ako nemaš vezu, možeš biti i mr i dr i fr i br, ali posla vidjet nećeš!!!kod mog ujaka u školi jedna profesorica hrvatskog jezika radi kao čistačica, pa zar to nije žalosno?! ipak me raduje njen vječni optimizam i to što taj posao obavlja sa srcem i kaže da ju nije sram jer je svoje novce pošteno zaradila!!! takvim ljudima skidam kapu!!!

    avatar

    18.08.2005. (20:24)    -   -   -   -  

  • Viktor

    eee šefice, za sve kaj valja se treba potruditi, tj. biti uporan. kužim te kak ti je jer je i moja ženka bila 7 mjeseci nakon faxa doma i izludila, a bogami i mene. ali istina je samo jedna: pusti profesore koji čiste i slične, nego se primi onih koji rade ono kaj su i studirali. makni one prek veze i došla buš do ljudi koji zaista svojim znanjem i radom razvaljuju. samo njih trebaš gledati. sve ostalo kaj pratiš ti služi ko neka kratkoročna utjeha za tvoj trenutni neuspjeh (kaj nam je svima u krvi). osobno iskustvo: kad sam dobil otkaz bil sam doma ukupno 22 dana. bez veze, našo sam si poso koji danas više ne radim jer sam unutar firme promjenil na bolje radno mjesto

    avatar

    19.08.2005. (10:40)    -   -   -   -  

  • balkanska krcma

    Kad tad ću ja naći posao,ali još sam dovoljno optimistična pa ne razmišljam o čišćenju, nisam za to učila!čim se zaposlim, saznat ćete.

    avatar

    21.08.2005. (17:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...