Podno slapova Niagare ,runngun.blog.hr" /> Amerika u malom(3.dio) <br><br><font color="dodgerblue"><font size="+1">Podno slapova Niagare </font></font> - run'n'gun - Blog.hr - komentari na post

Komentari

runngun.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • mm

    svaka cast, vrlo zanimljivo napisano....nadam se da ce bit jos slicnih tekstova.....

    avatar

    10.08.2005. (16:36)    -   -   -   -  

  • Not another teen blog

    bas bi volia posjetit niagare, malo se maknit odavde. par miseci.. :(

    avatar

    12.08.2005. (21:05)    -   -   -   -  

  • Leonida

    Woooooow...jaaako zanimljivo...hoćemo još:))

    avatar

    13.08.2005. (23:09)    -   -   -   -  

  • sova

    lijepo napisano samo si zaboravio reci da se nijagarini slapovi mogu sakriti iza plitvickih. bez ikakve doze patrijatizma. jesi li bio na plitvicama? probaj otici tamo i kostati ce te puno manje. nama je uvijek strano najbolje. ameri bi proglasili plitvice najljepsim parkom na svijetu da je njihov.

    avatar

    15.08.2005. (10:39)    -   -   -   -  

  • zoro

    pa gdi ti padne na pamet usporedjivati Plitvice sa Niagarom, konju!? PA to su jedni od najvecih svjetskih slapova i kad/ako ih budes vidio shvatiti ces da su Plitvice (iako lijepe) samo mala barica u poredjenju sa Niagarom! da ne bi jos uporedio i Zagrebacki ZOOloski vrt sa San Diego Zoo-om ili neboder na Trgu sa Empire State Buildingom! Idi vidi malo svijeta pa ces shvatiti da (iako ljudi vole svoju zemlju) objektivna stvarnost se ne da poricati!

    avatar

    15.08.2005. (16:48)    -   -   -   -  

  • Run

    Bio sam i na Plitvicama i na Niagari(kao što vidite) i mogu reć da su oba lokaliteta lijepa, svaki na svoj način. Plitvice su stvarno prelijepe, a Niagara pak je lijepa na jedan drugačiji način, a koji je to, pa pročitaj teks još jednom!!! Inače nerazumno je reći da je nešto ljepše od drugog ako prethodno nisi posjetio oba mjesta.

    avatar

    15.08.2005. (18:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...