Komentari

manchi19.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • WhatWasThat

    ahhh...i kako da ja sad naabcim neku provokaciju na ovaj post..kad se slazem sa svim:( nisi fora... daj opet neki o slomljenom prstu:D

    avatar

    10.08.2005. (14:01)    -   -   -   -  

  • Svaka čast!

    avatar

    10.08.2005. (14:48)    -   -   -   -  

  • Odfektaj od čaplje!!!

    avatar

    10.08.2005. (17:16)    -   -   -   -  

  • Ratnik svjetlosti

    Tooooooooo...to se zove spontanost i umijece zivljenja! Nisu potrebni brojni partneri i ne znam ni ja koji klinac da bi sex bio dobar, svaki put iznova drugaciji i nezaboravan. Potrbno je biti spontan i zeljan davanja i primanja ljubavi, i svaki sex biti ce iznova korak u drugu dimenziju... Genijalna si!

    avatar

    10.08.2005. (19:11)    -   -   -   -  

  • buba mara

    nema na čemu, komentari su tu za komentiranje a ja volim čitati i komentirati :) dirnuo me tvoj post! bio je jako iskren, poseban, zato mi se svidio. naravno, suosjećam s tobom i iskreno, stvarno nemam pojma kako bih ja da sam bila na tvom mjestu - bez podrške - i zato sam bila smetena i nisam znala što da napišem . evo, ja najbolje znam kako nekad zeza i server i komp sa ostavljanjem komentara ....

    avatar

    10.08.2005. (19:19)    -   -   -   -  

  • buba mara

    Dobro si napisala , a možda fali koji primjer seksualne fantazije. Npr, francuske sobarice, ultra seksi kratka haljinica i nije obavezna – važan je dekolte. Dubok, svjež, predivan! :) meni se fantastični oni stari francuski filmovi – uvijek ima seksa, čak i ako nije erotika primarni/sekundarni cilj filma. Tako sam u jednom takvom prvi put u životu i vidjela penis :) inače, o maštarijama bih mogla jako dugo jer ih i ja imam i stalno s dragim pričam o tome. Hvala ti na lijepoj želji za nas oboje :) ne pričam okolo o tome, a ni na blog , pa sam u prvi mah pomislila – kako zna da samo toliko?? :) al onda mi je proradila žaruljica! Da se vratim temi :: mašta je sjajna! Trebali bismo joj se svi malo češće priklanjati! :) evo npr. sinoć smo dragi i ja imali neobičan scenarij – provalili u stan i ševili se dok je policija probijala ulazna vrata da nas uhvati i baci u zatvor!! :)) he he , ipak je bilo malo drugačije i nije bilo policije, ali znatiželjne starije žene su i gore od njih :) uglavnom, htjela sam reći da shvaćam što je pjesnik postom htio reći. Sloboda je sve što nam treba, mašta radi prekovremeno – lako za to! :)

    avatar

    10.08.2005. (20:08)    -   -   -   -  

  • queer life

    wow! svaka ti čast, ovo si napisala kao pravi seksolog! ne može čovjek a da se ne složi, seks nije jedna od onih radnji koje postaju bolje čistom rutinom i samim ponavljanjem bez spontanosti. želja za davanjem mi je posebno bitna, nekako funkcioniram po tom principu da mi je bitnije da se partner osjeća dobro, jako dobro dapače. dobijem neko zadovoljstvo samo iz toga...a mislim da time potičem i njegovu potrebu za istim tim pružanjem zadovoljstva.

    avatar

    11.08.2005. (00:14)    -   -   -   -  

  • Pogled iz ženskog kuta

    Ja imam raznih iskustava pa sam ovdje vrlo kompetentna za komentirati. Mogu ti reći da sam više dobila i više stvari probala s dečkom iz kratke veze nego onim s kojim sam bila 3,5 god.Sve ovisi o dečku...neki baš nisu maštoviti, a niti darežljivi. Da ne kažem da mi je jedno od najljepših iskustava seks s dečkom "one night stand" koji se dogodio sasvim slučajno i neplanirano.

    avatar

    11.08.2005. (12:16)    -   -   -   -  

  • podvale zivota i ostale zivotne ironije...

    je, mogu se slozit da je covjek sam sebe sposoban iznenaditi! samo kad malo iskljuci sve one obrambene mehanizme i opusti se... u pravu si..

    avatar

    11.08.2005. (12:26)    -   -   -   -  

  • justine

    ma stvarno si prava... tema je genijalna.... :)

    avatar

    11.08.2005. (13:50)    -   -   -   -  

  • Pogled iz ženskog kuta

    Moja neostvarena mašta: ljubim se i diram s više od dva muškarca koji su jako privlačni i znaju što rade. Ali to ne prelazi u seks...samo diranje i ljubljenje. Za ostvariti je problem je naći meni privlačne dobrovoljce, a još teže takvu situaciju zadržati na razini bez seksa.

    avatar

    11.08.2005. (14:57)    -   -   -   -  

  • buba mara

    @smartblond: pametno!! :)

    avatar

    11.08.2005. (15:48)    -   -   -   -  

  • I only live once...

    slažem se sa munjeni.mali, kao pravi seksolog...jako zanimljivo...kužiš se ti u sve to...posjet nekad moj blog...kiss...

    avatar

    11.08.2005. (18:36)    -   -   -   -  

  • Carpe diem

    Hvala svima na lijepim riječima:-) Ridick - potpuno se slažem s tobom. Ja sam doživjela više u svojoj trogodišnjoj vezi, nego što dožive neki koji neprestano mijenjaju partnere. Meni se s dečkom seks naprosto fantastičan, on je osoba koja obožava davati i to bezuvjetno. No, ja obožavam davati i primati:-) Bubamaro - hvala ti puno. Za tebe imam samo riječi hvale. Munjeni mali - ne znam što bih rekla, pocrvenila sam od silnih komentara:-) Justine - veliki pozdrav i pusa i hvala ti što me redovito čitaš. Manacle - hvala ti puno. Bila sam jučer i prekjučer na tvom blogu, ali bezuspješno sam slala komentare.Super ti je blog. Životne podvale - bila sam i na tvom blogu, ali ista stvar kao i sa minacle. Jako zanimljiv blog. Kloz - e, pa kao što vidiš nisam ja neka osjetljiva curica. Smartblond - nadam se da ćeš naći kompetentne osobe da ostvariš svoje maštarije

    avatar

    11.08.2005. (20:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...