Manchi

SEKSUALNE MAŠTARIJE


Često imam seksualne fantazije i mislim da je to posve normalno. Kao što sam i u ranijim postovima napisala, one mi se, između ostalog, javljaju i u snovima. Ponekad ne vidim toj osobi lice, ali osijećam snažnu privlačnost. No, mislim da su snovi odraz naše podsvjesti, tako da su posljedica onog što smo na neki način doživjeli ili barem čuli/vidjeli prethodni dan. Osim toga, mogu biti i odraz naše prikrivene želje koju se možda bojimo priznati sebi samima, a kamoli drugima.
Inače sam osoba koja voli maštati, tako da i u seksu nisam ograničena. Svatko ima svoj ukus i želje. Mene jednostavno uzbuđuje spontanost... Obožavam neplanirani, spontani seks, samim time izvan spavaće sobe, odnosno kreveta. Ne poričem da je krevet najudobnije mjesto za seks, ali meni osobno nije nekako previše uzbuđujuće. Zato me i u filmovima najviše nerviraju scene kada se muškarac i žena počnu ljubiti, divljački skidati sa sebe odjeću i onako napaljeni trče u sobu koja je po mogućnosti na gornjem katu. Nemojte sve odmah pokvariti, unesite dozu spontanosti. Zašto trčati u sobu? Poševite se upravo tu, da tu, na hodniku priljubljeni uz zid. Mnogi će reći da je neudobno, da žulja itd. Inače sam perfekcionist, ali što se seksa tiče potpuno sam drukčija. Istina, ne mogu poreći da žulja, ali što baš na to pomislite u trenutku dok se strastveno ljubite, dok dečko podražuje prstima vaš klitoris, dok dirate njegov penis? Ja ne, nikad mi to ne padne na pamet, koliko god neudobno bilo. To tek kasnije osjetim, ako je neudobnost izazvala kakve posljedice, poput ukočenja vrata itd. No, unatoč tome, osijećam se fantastično i zadovoljno ili bolje reći zadovoljeno.
Svatko ima maštarije koje bi htio ostvariti. Netko ( najčešće dečki ) mašta o seksu s dvije ili više cura, netko o seksu s dva ili više dečkiju, netko želi da mu se nanosi bol... Čitala sam u jednom postu o maštanju za vrijeme seksa. Ne slažem se s tim da je maštanje za vrijeme seksa u redu. Pod time mislim na maštanje da je pokraj vas druga osoba, a ne osoba s kojom se ševite. Da li je to prijevara? Slažem se da nije, ali opet nije baš za pohvalu. Svakako nije prijevara ako je to osoba s kojom niste u vezi. Hm, onda je možda i OK ako maštate, ali ne znam.... Zašto onda pristati na seks s osobom s kojom ćete za vrijeme seksa maštati o drugoj? Zašto onda jednostavno ne masturbirati?
No, svakako smatram da ukoliko ste u vezi ( pa i ako niste ), seks treba začiniti sa što više mašte. Postane dosadno kad se sve odvija na ustaljen i uobičajen način, uvijek istim tempom, uvijek iste poze ( po mogućnosti najviše dvije ), uvijek na istom mjestu, u isto vrijeme ( OK, ovo je malo previše, pretjerujem... nadam se ). Treba probati nešto novo, divlje, probuditi strast u vama, jer svi smo mi strastveni na svoj posebni, jedinstven način. Treba izaći iz kreveta i poševiti se makar na fotelji, trosjedu i to je početak. Zvučim kao neka iskusna žena, no zaista to nisam, ne u smislu brojnosti seksualnih partnera. No, mislim da ta brojnost nije presudna za «iskustvo». Mislim da žena, ali i muškarac može steći više seksualnog iskustva u npr. petogodišnjoj vezi, nego žena i muškarac koji su promijenili desetak partnera s kojima su bili kratko, odnosno s kojima su bili u čisto seksualnoj vezi. Kao i sve drugo, ovo također ima svojih prednosti i mana. Žena i muškarac koji su imali više partnera imaju veću mogućnost «usporedbe», upoznavanja muškog/ženskog tijela na način da mogu isprobati nešto što nisu mogli s prethodnim partnerom/icom. No, ako to uspijete «dobiti» u tzv. petogodišnjoj vezi onda ste vi u prednosti.
Sve je zapravo stvar osobne procjene. Netko voli eksperimentirati, mijenjati partnere u želji za zabavom, možda u potrazi za idealnim, dok je netko sramežljive prirode, pa se ne želi upuštati u avanture. Bilo kako bilo, ne sramite se probati ono što želite, jer svi znamo da se prilike ne pružaju tako često. Ja se mogu poistovjetiti s tipom broj dva. Naime, nisam sramežljiva, dosta sam društvena i komunikativna, ali opet nisam sklona ekperimentiranju pod broj jedan. Stvar je sasvim jednostavno objašnjiva – ne mogu se opustiti pred osobom koju jedva poznajem. No, kasnije je posve druga priča. Nekad sama sebe iznenadim, zato nikad ne reci nikad. Još uvijek imam malu dozu sramežljivosti u sebi, ali radim na tome.
Ljudi imaju različite seksualne apetite. Neke ljude uzbuđuju stvari koje su drugima bizarne ili čak odvratne. Npr. nekim ljudima poraste uzbuđenje kad ih netko gleda i zato vole seks na prepunoj plaži ili na nekim javnim mjestima. O ukusima se ne rapravlja, zar ne?
Probudite svoju maštu, dajte joj oduška.... Uživajte u svom partneru/ici i istražujte njegovo/ njezino tijelo, upoznajte ga pobliže i saznajte što se njemu/njoj sviđa i što ga/ju dovodi do ludila. Nemojte se ponavljati, a pri tom ne mislim da radite nešto što se vašem partneru/ici ne sviđa, nego ne radite sve istim redosljedom, unesite nešto novo... Poševite se kad vam dođe, to ne mora biti isključivo udobno i komforno mjesto. Nije bitno gdje, nego s kim i da ste daleko od znatiželjnih očiju... No, sve je individualno, pa radite kako vam paše. Bitno je da je slatko, uzbuđujuće i da vas oboje dovodi do ludila.
Puno vam hvala što me čitate i na komentarima. Pusa svima

10.08.2005. u 13:05 | 14 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

< kolovoz, 2005 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

zanimljivosti iz života

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr