Komentari

mcn.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • blogtape

    Isuse, jisuse, jojsuse, macan, isuse kako super, isuse imam 24 godine i jos uvijek cuvam primjerak tom&jerrya kojega sam kupio kao klinac i tek kasnije shvatio da ga je crtao macan. Bljakasto mi je sto uopce smijem komentirati macanov entry. Salutiram te, macane!

    avatar

    08.08.2005. (18:39)    -   -   -   -  

  • Beware! The Blog!

    Mieville je meni super al svejedno sam užival u kritici "Perdido Street Stationa". Kada sam krenul visit po forumima, nadao sam se naći rulju koja će pisat tak zanimljive osvrte bez obzira slagao se s njima ili ne. Trebalo mi je sam četiri godine da konačno nekog i nađem.

    avatar

    19.08.2005. (12:43)    -   -   -   -  

  • tomsak

    Evo sam i ja procitao knjigu na moru. Bilo mi je OK, pogotovo ispocetka, ali sam se onda poceo pitati razne stvari, i drago mi je da vidim da nisam jedini. Eto se i mi u necemu slazemo!:-) Postrani to sto su mi Mievillea podvalili pod SF (ja sam do pola knjige cekao da mi OBJASNI zasto je taj grad i svijet takav dok nisam shvatio svoju zabludu), nego to da likovi nestaju iz radnje na stotinu stranica (Isakova cura-kukac), da se uvode tone cudovista i stvari samo zato da bi se uzivalo u svom talentu za opisivanje bizarnog stotinama stranica, da se - uistinu - likovi penju na krov pet poglavlja a ti cekas da se neki vrag napokon pokrene, da ne mozes uopce pratiti topografiju toga grada (a i zasto bi, samo citas dalje do kraja), te da je kraj los: shvatis da roman uopce nema radnju nego taj lov na letece moljce, a sam kraj likova je nikakav, sto, ovi su otisli, ova je debil, ovaj nece dobit krila i adio? Mieville i ja smo gotovi za dugo, dugo vrijeme. Mcne, javi kad odraste:-)

    avatar

    29.08.2005. (14:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...