Komentari

jezdimir.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Happy child

    Sad kad znam da te nije bilo previse na blogu jer si se 'drogirala' filmovima mi je lakse. Traffic je odlican film, obavezno ga pogledaj ako budes imala priliku a za to sto nisi procitala Autostopera kroz galaxiju...mislim stvarno ono, sramota, užas i za ne vjerovati :)

    avatar

    03.08.2005. (20:11)    -   -   -   -  

  • .::Mačak. u čizmama::. REINVENTED

    ja sam drastično smanjila pisanje...ali i općenito boravljenje na kompu, netu i blogu. ne pišem jer me strah da ću otjerat ljude koji su me zavolili. i da sin city je ludilo.

    avatar

    03.08.2005. (21:44)    -   -   -   -  

  • Noisy

    Gle, srozat se nemreš... Ak ti je kriza - mijenjaj dizajn! :DDD

    avatar

    03.08.2005. (23:08)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Moj attention span je ravan onome u prosjecne muhe. Ne mogu se skoncentrirat ni na kakav film, bez da ne pocnem sa "tko, zasto, kako, gdje". Lakse mi je kad mi netko kaze nego da moram ukljucivat mozak. Jadan onaj tko sjedi do mene u datom trenutku: ispijem mu mozak u roku odmah. Ljeto, heh, dobro je to doba da se izlaprdam izuzetnih gluposti do besvijesti. I kaj sam jos htjela reci? Ermmmm... A nista...

    avatar

    03.08.2005. (23:32)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    Znam da Delivering Milo u prepricanoj verziji zvuci bezveze i to me je dobrih par godina sprecavalo da ga iznajmim ali me je jednom nespremnu docekao na televiziji i bio mi je bas onako .. super. Ne znam. Pogledaj pa prosudi. Mogucno se neces bas totalno pokajati mada jeste malo happyendovski trashy ali taman, da ne bude previse :))

    avatar

    04.08.2005. (00:13)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    1. sin city je za mene remekdjelo. Odavno nisam ništa ni približno dobro gledao. Pretpostavljam da te zgrozila scena gdje Die Hard pušta vuka na Hobbita bez udova? 2. sramota da nisi čitala Vodiča. :-))) Hitno to ispravi. Barem prva dva dijela. Vidjet ćeš, remekdjelo. 3. znam da si izraziti legalista, ali sumnjam da vam prijeti zatvor zbog zavirivanja u ponudu hit filmova ili pokušaj zamjene karata. 4. varijanta B je bolja, ali je to teško provesti. 5. zaboravio sam što je pod peto.

    avatar

    04.08.2005. (02:44)    -   -   -   -  

  • F News

    svi smo mi f f mravi

    avatar

    04.08.2005. (06:13)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @happy, što se tiče Traffica, ne odustajem od odlazaka u kino sve dok ne dobijem taj hit DVD! pa makar to značilo da ćemo morati ići gledati Monster-in-law - jubavnajveća će to jednostavno morati preživjeti. ;) @mačak, tako nekako se i ja osjećam... @nojzi, haha :DD već vidim kako ti rješavaš svoje blokade - 'hmmmm, o čemu bih danas mogao pisati? *razgledava se po sobi, baca pogled kroz prozor* u ovom gradu nema ništa zanimljivo. moram se preseliti. meanwhile, ovaj box bi svakako bolje izgledao na lijevoj strani, a ako istovremeno prmjestim...' i tako dalje ;)) @guzijola, izgleda da ste ti i jubavnajveća negdje pokupili isti attention span. a ja sam obično 'onaj tko sjedi do njega u datom trenutku'. :))) @domaćice, naravno da ću pogledati, ja u biti volim treši-hepiendovske filmove, a i uvijek s pozitivnim stavom idem nešto pogledati. samo mi je bilo užasno smiješno kako je dragi napravio facu kad je vidio omot, a ja sam ga pokušala uvjeriti da je film dobar čitanjem sadržaja... to svakako nije bio pravi način... ;D

    avatar

    04.08.2005. (08:32)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @rock, 1. upravo ta scena. poslije nje više ništa nije bilo isto. stalno sam očekivala neku odrezanu gadost. mislim, scena je fenomenalna. ono što me najviše oduševilo je to što u npr. Tarantinovim masakrima ima više krvi, udova, glava, skalpova i svega ostaloga u koloru i posve otvoreno, ali atmosfera obično bude nekako nabrijana, nije tako mračna i jezovita kao ovdje. što dovodi do toga da sam pogled na Hobbita u mraku s onim naočalama gives me the heebeejeebees... 2. sram, grozno, užas, pepelom se posipam. evo, odma čim položim pravosudni. 3. moj jubavnajveća, kao što mu i sam nadimak kaže, zna biti vrlo opak. ako samo posumnja da nam se može dogoditi da u pet odlazaka u kino ne dobijemo niti jedan suvisli film, samo nebo zna što bi mogao učiniti... 4. vrijedi pokušati. 5. šta si radio budan u 2:44?

    avatar

    04.08.2005. (08:47)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Bogme, klonit ću se ljubavnog para u Cinestaru koji sa žarom u očima znatiželjno promatra tko je dobio koji DVD, neću da mi Jubavnajveća impulzivno skoči za vrat. :))))))

    avatar

    04.08.2005. (10:10)    -   -   -   -  

  • Oko promatrača

    Ako te zanima DVD koji je zaista vrijedan pažnje, odi na www.dvd.hr.

    avatar

    04.08.2005. (11:18)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    1. Je, kad Tarantino napravi krvavu scenu, nekako je gledljiva ma koliko krvi bilo (osim možda one scene s uhom is Reservoir Dogs). Nego, kad sam čuo da je on režirao jedan dio Sin Cityja, bio sam siguran da je to onaj dio s ninja prostitutkom, a ispostavilo se da je režirao onaj razgovor detektiva i mrtvog policajca u autu, nakon prostitutki. 5. Pa, obavljao sam prije toga neke zanimljive osobne stvari, pa sam usput skoknuo vidjeti što prijatelji rade. :-)))

    avatar

    04.08.2005. (12:18)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Sad si me inspirirala da nasljednicu ostavimo baki i dedi na čuvanje i ugodno druženje, a mužić i ja odemo u kino. Nismo bili sto godina. Hit DVD preveliki je mamac. :-)))

    avatar

    04.08.2005. (12:37)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ne znam koji vrag mi me natjero u kino "na neviđeno" ako sam dobro shvatila...i šta se onda buniš???

    avatar

    04.08.2005. (21:54)    -   -   -   -  

  • brandnewgirl

    Eeeee, velika ti je greška što nisi pročitala Autosopera. Sramota i užas za ne verovati:)) A film je trash, ako mene pitaš, ili sam ja možda previše očekivala (za razliku od prstenova naravno). A sin city gledam za vikend.

    avatar

    05.08.2005. (12:49)    -   -   -   -  

  • anspik.

    ne volim kad mi se uvaljuju dvdi. posebno ako ih se još zove hit. :rolleyes:

    avatar

    06.08.2005. (13:54)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    glasam za Traffic...gledala par puta i zaista je odlicno uradjen film...filmove ne gledam na DVD jer jednostavno ne stignem...mozda na zimu ali tesko i tada........kisssssssss

    avatar

    06.08.2005. (22:07)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Jezdo, fellow ovco po kosi, ajde da se pohvalim. Jucer odgledah Donnie Darko po prvi puta i nisam toliko iskasapila sugledaoca. Bravo ja! Iako, razumila sam, onako, pola. A dobro, izgleda da cu morat ponovo slinit za Jakeom Gyllenhaalom. Nece mi tesko pasti.

    avatar

    07.08.2005. (21:18)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    B! ;)

    avatar

    08.08.2005. (14:45)    -   -   -   -  

  • kobilino zubalo

    definitivno pogledaj autostopere - ni ja nisam citala knjigu i predobar mi je =)

    avatar

    08.08.2005. (23:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...