Komentari

xiola.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • seoska idila

    zapravo, tko te raspizidio???

    avatar

    31.07.2005. (13:34)    -   -   -   -  

  • kikoman

    fina pesma...bravo za izbor

    avatar

    31.07.2005. (14:11)    -   -   -   -  

  • NF

    slažem se :))). p.s. katarina witt je bila zakon ;)

    avatar

    31.07.2005. (18:33)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Biljar mi stvarno nikad nije bio jasan kao sport, a tek oni auti i kamioni koji se bacakaju posvuda i razbijaju sve oko sebe???A ove šljuke iz Fine nikako da plivanje monoperajom uvrste u olimpiski sport, ni sada u Montrealu nisu htjeli ni čuti, iako se radi o vodenom i zanimljivom sportu, ali to je stvar politike, a ne sporta...zaparavo danas je pravi duh sporta prisutan još samo u nekim nadobudnim amaterskim druđtvima, ovo sve drugo je uglavnom lova, a sport onda ostane u drugom planu...uf, nisam htjela držati propovjedi...samo eto za kraj, golf mi je super, makar je isfuran i preseratorski sport - eto još jedne ludare...

    avatar

    31.07.2005. (18:38)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    Sve citam i mislim se "kako to da ja nisam autor ovog posta??" ... odlicno :))

    avatar

    31.07.2005. (23:18)    -   -   -   -  

  • Happy child

    Ha ha, pa gdje bas pronadje cricket, tu 'svetu' igru engleza, moram priznati da sam i sama nekoliko puta pokusala to gledati kada neki zgodni momci igraju u obliznjim parkovima (ali samo ako ima zgodnih, da se razumijemo :) i da mi nikad pravila te igre nisu postala jasna :))))

    avatar

    31.07.2005. (23:42)    -   -   -   -  

  • Ateh plese

    uzmi si LBC umjesto long beach ...to ti je vise cool... mogu ti ja pogledati ali mozes naci na netu bez problema

    avatar

    01.08.2005. (09:59)    -   -   -   -  

  • Roose Bolton - The Turncloak

    Bem ti.. James Blunt ima isti hobi ko i ja. Ja jedino to ne radim u podzemnoj jer je ovdje nema. Ali to radim bilo gdje i bilo kada.

    avatar

    02.08.2005. (11:25)    -   -   -   -  

  • newyorčanka

    Moja omiljena tema u Amerikanaca: feaking baseball! Svjetsko prvenstvo u kojem sudjeluju samo Ameri. Grrrrr...

    avatar

    02.08.2005. (13:49)    -   -   -   -  

  • jurop

    mislim ja sam toliko puta jučer pokušao ostaviti komentar al je... server ne da pa ne da...a htjedoh samo reći ne zaboraviš american wrestling ili kako li ga se već zove ono čudo di su svi nekako tematski obučeni (the undertaker, bam bam, razor ramone...) i gdje se do samog kraja ne zna epilog borbe...a ni njezin smisao :)))

    avatar

    02.08.2005. (15:51)    -   -   -   -  

  • jurop

    nego kad smo kod kriketa koja je to fora da se prekida tekma zbog čaja...mislim are we playing here or what? i jel idu tamo reklame za čaj u pauzi (kao u nogometu za pivu???)

    avatar

    02.08.2005. (15:54)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    ne moraš mi ništa pričati o sportu. sve što o nekom sportu vjerovatno sam slučajno čula baš netom prije te rasprave. informacije o sportu samo izdahnu u mom mozgu. ne zadržavaju se tamo dulje od par minuta. kroz moje školovanje sam istinski mrzila samo loptu i trčanje. lopta... uf... u osnovnoj smo uglavnom radili samo rukomet. da me hebeš nisam mogla ispravno izvest one korake (nemam ni sad pojma kak se to zove). u srednjoj smo pak jednu godinu radili samo košarku. a ja imala 1,55. da me hebeš nisam mogla koš pogodit. kad je profi više dosadilo gledat moje pokušaje (a bilo je za ocjenu) rekao mi je da odem na drugi koš i da gađam dok ne pogodim i kad pogodim da mu dođem reć. došao je kraj sata a ja nisam pogodila - ni s koracima ni bez koraka. na kraju mi je dao 4 - za trud... eto...

    avatar

    02.08.2005. (18:17)    -   -   -   -  

  • yogica

    a squash? mislim da i to potice iz GB, buduci da u klubu susrecem sve doseljenike iz ex GB kolonija :))) muzek je prvi puta i saznao i zaigrao na odmoru na Jamajci; pa je sad zagrizeni igrac :) ajd dobro, i ja ponekad igram :) iako sam natprosjecno netalentirana za bilo koji sport :) imam slicna iskustva s tjelesnog :)... i da to je sve od sporta sto pratim :)

    avatar

    02.08.2005. (18:20)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    mozemo li nas dvije biti vece kontre barem po ovom pitanju ( strikanje volim, to smo apsolvirali)...Formula jeste sport i to ubitacno naporan po meni ( pisacu o tome na svom blogu), bilijar jeste sport i to takodje naporan s obzirom na broj partija koje se igraju i nacin na koje se igraju i konacno golf jeste sport...to sto se u tim sportovima mlo vise sjedi, malo manje trci ili se juri preciznost a ne snaga to je druga prica...formulu i bilijar obozavam ...golf jos nisam probala a sportom sam se dugo bavila mada ga ne pratim fanaticki u detalje...kisssssss

    avatar

    02.08.2005. (22:02)    -   -   -   -  

  • ronin

    ovo sa sportovima recimo da se djelimice slažem ali moramo i mi biti ondak spremni na kritiku recimo tzv. sporta bocanje pa podkategorije brzo izbacivanje i tak i naravno da zbog broja ("veliko") nacija koje učestvuju u takvim svjetskim natjecanjima i mi imamo svjetskog prvaka. inace offtopic ne mogu više samo tako prolaziti pored regininih komentara na tvoje komentare gdje ona spominje tvoje dzinovske sise. mislim posto su svi muskarci s time opsjednuti (iako neki uporno poricu) bilo bi ok da svoj ponos i pokazes tak da i drugi osim regice vide. hehe :))

    avatar

    03.08.2005. (09:19)    -   -   -   -  

  • lucyzg

    :)) ej, kaj opet ides u ameriku, ak sam dobro skuzila prosli post?!

    avatar

    03.08.2005. (11:19)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Ronin, nije fora ako pokazem. :P Lala, da, idem opet za mjesec dana.

    avatar

    03.08.2005. (11:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...