Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ulix

    Čudno je ovo vrijeme. Pitam se svašta. Puno lipih stvari, a smijem ih reći. Ali mogu i vikati, ostati će šapat. Škole su uvijek bile poligon za lažnu povijest. Danas već odrasli, punoljetni, fakultet odradjuju. Pitam: jesu li čuli za Bakonju, za pjesmu "Tko je Uj-Horvat"? Ne, što je to? Pa hebemu, ja sam tehničke struke, nemam više knjige iz gimbe, morati ću pitati svoju profesoricu, toliko da provjerim, to su pisali sigurno neki četnici ili teške, mračne komunjare. Bio sam gimnazijalac, za vrijeme Deklaracije, Proljeće je bilo i moje proljeće. Kasnije sam tuka godinu dana JNA u Prištini. Bio u ZNG od početka, nažalost vičan sam oružju ali ga mrzim. Kud sam samo tolike godine utukao? Još mi u nosu vojnički smrad, po ulju, masti, barutu. Ovi danas ništa ne znaju, obrisani smo gumicom. Ne divljam, koji grebeni PTSP? Iz uniforme sam se vratio na divan posao, radio 14 mjeseci bez plaće. Ajd' zaradio sam nešto na crno. Daj što daš! Danas sam umoran, zato sam i pišem kukajuć k'o stara kurva. Sve je na svom mjestu, što je izgubljeno u prošlosti je. Dobro je, odavno sam se sredio, radim. Samo nemam prošlost. Postoji li za ovu djecu budućnost?

    avatar

    26.07.2005. (05:00)    -   -   -   -  

  • jurop

    potpisujem sve...nema mi gore stvari od šovinizma i ksenofobije ogrnute u plašt nacionalnih svetinja i osjećaja...i onda se ljudi pitaju zašto je nacionalizam dobio negativne konotacije...nije zboge europe ili sorosa nego zbog jovića ivkošića i njemu sličnih...odličan post modesti...manje nismo ni očekivali :))

    avatar

    26.07.2005. (15:40)    -   -   -   -  

  • Lud Ud

    svi mi nismo jovići fala bogu

    avatar

    27.07.2005. (16:02)    -   -   -   -  

  • phidea

    ma sve bi njih trebalo poslati u neko "preduzeće" u Kini da šiju majice za svjetske modne kuće .... pa nek tamo šire govor mržnje ak su face (odma bi dobili po ćunki!)

    avatar

    28.07.2005. (07:30)    -   -   -   -  

  • Bariša

    Ne slažem se s većinom posta jer nažalost vrvi netočnostima i predstavlja ono čemu se kao protivi, "govor mržnje" uperen protiv jedne osobe. Nacionalizam nije negativna konotacija, "najdemokratskija" država "USA" održava se upravo nacionalizmom, ponsan sam što sam Hrvat, i da nije u prošlosti bilo izražene nacionalne svijesti ime Hrvat i Hrvati kao narod ne bi bili najstariji narod na kontinentu nego bi bili talijani , mađari austrijanci ili tko zna što. Nije primitivizam znati tko si što si i gdje su ti korjeni ti kao dalmatinka trebala bi znati da je jedini razlog što si Hrvatica upravo primitivni nacionalizam

    avatar

    03.08.2005. (11:29)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    Bariša, jedini razlog što sam Hrvatica i Dalmatinka je taj - što su mi roditelji Hrvati i Dalmatinci. i moj ponos proizlazi prvenstveno iz njihova poštenja i odgoja kojeg su mi pružili. Poštujem i tebe - i to što si se potpisao, jer netko drugi ne bi. Poštujem i tvoje mišljenje, no mala ispravka.. ovaj post nije usmjeren protiv jedne osobe kao što si rekao, već protiv - primitivizma. mislim da sam to u postu jasno naglasila. to što taj primitivizam pronose osobe koje imaju ime i prezime, to je njihov problem, a ne moj. (što je to ponosa i domoljublja vrijedno - u vrijeđanju nečije supruge?) Dakle nacionalizam da, ali primitivizam - ne. pozdrav.

    avatar

    03.08.2005. (20:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...