Komentari

lososs.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • kobilino zubalo

    uh...zaboravih kako se zvao glavni lik koji glumi Katie Holmes...hocemo u kino?uskoro dolazi novi film u kojem ona glumi...glavnu ulogu ofkors =) ma kako si samo mogla gledati to smece od filma??ajde, bar je bio kjut onaj psiholoski progonitelj s kojim se isla naci pa bjezi od njega =)

    avatar

    12.07.2005. (11:43)    -   -   -   -  

  • -->Kosmati Politan

    Jos jedna dobra recenzija. Volim kad ovakva sranja od filmova potopis u ribljem ulju.

    avatar

    12.07.2005. (13:46)    -   -   -   -  

  • javorova grana

    hm... koga ubiti tebe ili kaite.. tebe ne možemo a nju rado kao i spaliti sve što je ikada snimila.. e jos jedna luda ideja da snimimo film (paodija), sa naslovom katie uzvraća udarac..?!?

    avatar

    12.07.2005. (16:33)    -   -   -   -  

  • d.

    ahm... da se nadovežem još malo na prethodni post... ahm, naime (ovo će biti bolno) Miško je bio živ, ali su ga opazila čađanska (istodobno i čađava) djeca (prije mog čiuvauve) i počela ga kolcem mrcvariti kako bi imali hranu nekakvu, napokon. No čiuvauva im je objasnio preko lemura Zbedislava (koji je bio prevodilac, jel) da im je donio puno toga i da puste jadno stvorenjce na miru. Ali bilo je prekasno ... Draguljče voli čitati ( i povremeno rekreativno stvarati) kritike i kad se taj film pojavio na videu (nije bio u kinima kod nas) ocijenjen je s prstom dolje što znači loše stoga ga nisam gledala ;))) Uglavnom, uz Katie je glumio Benjamin Bratt (ne znam koga točno), bivši zaručnik (ako se ne varam) Julie Roberts... nije loš ;))) Kejtica si je prigrabila Kruza... ma, bwljuf;))) Btw, sjetila sam se i da je u film... Ubijajući gđu Tingle (ili tako nešto) isto glumila uzornu studenticu bez oca... je, je... hm... ne mogu se sad sjetiti kako li se ono zvala... hm ;))) Uglavnom, dojmljiva ti je kritika žen... ups, riblja glavo ,)))

    avatar

    12.07.2005. (20:12)    -   -   -   -  

  • maxx5

    Gledala sam jučer film i moram priznati da je bilo par trenutaka kad sam se ogledavala oko sebe, osluškivala svaki šum, neobično disala... film mi je malo freaky, ali ga famozna tomova katie čini apsolutno (ne) strašnim. Potpuno smo iste stvari skužile; kao embrij (kroz cijeli film sam bila: "w.t.f.??"), a tip mi je jakoooo zgodan. Čista konkurencija onom Chadu Murryju kako već. A što se zvala katie, ma dajte molim vas pa to su debele veze... ;)))

    avatar

    12.07.2005. (21:49)    -   -   -   -  

  • SaX

    aaa..ovo mi je ulijepšalo tmuran dan

    avatar

    12.07.2005. (22:01)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @zubalo--oh, salis se?? kako to mislis 'hocemo li'?? pa to se podrazumijeva!!! vec sam rezervirala karte =) mozemo proslavit pad na ispitu uz najdrazu kejti na veelikom ekranu (*unaprijed zeli brzu smrt, po mogucnosti odmah najavne spice*) @supersale--hehe, pa da! kad je riblje ulje zdravo ulje..omega kiseline i to =)) da film bude..zdrav? ;)) @grana--spaliti kejtina djela??? oh, svetogrdja li.. ali parodiju mozemo snimiti..hehe.. pozeljne enormne kolicine alkoholnog nektara.. =))

    avatar

    12.07.2005. (22:18)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @draguljche-- *schmrtz*.. ne mogu vise podnijeti ovo.. jos uvijek se nadam da je misko prezivio (ko glavni zlikovci ili superjunaci koji uvijek na neku fore ostanu zivi) i da ce zaleprsat milim krilima pod prozorom mojim.. zahvaljujem zbedislavu na trudu.. cijenim.. ;)) hmm..ovdje u novinama pisalo prst horizontalno! mora da se kriticar zapalio za kejti (kolko god to nevjerojatno zvucalo) pa dao ocjenu vise ;)) e da,.tingle! i tamo, gle cuda, zavrsi s onim prezgodnim likom i usput izgubi nevinost.. sigurno se zvala na samoglasnik (necu mirovati dok to ne doznam!!)

    avatar

    12.07.2005. (22:26)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @maxx5--hihi, ma film je presmijesan.. mislim, ako ga chak JA (koja gledam SVE na telki nisam uspjela pogledat do kraja.... ) =D =D @bolesni_um--hihi, ajd bas mi drago da i ja tebi tmuran dan uljepsam.. =) (da se oduzim za one sve velebne nastavke sage o saxu) ;))

    avatar

    12.07.2005. (22:26)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @draguljche--Leanne (tj Leigh Ann Watson) , kaze gugle.. ha! opet samoglasnik na kraju--u leannE verziji.. sumnjivo je to.. (makar.. Lii-en.. ma, sigurno ovo 'iii' naglasava!!!)..hmm.. mozda je to bilo u vrijeme prije opsesije samoglasnicima??? mozda je zapravo patila tokom cijelog filma jer joj ime ne zavrsava na samoglasnik???

    avatar

    12.07.2005. (22:31)    -   -   -   -  

  • heroina

    film je za ubit oko, onako pomalo... a Katie, koja u ovom filmu tumači Katie je izuzetno dobra glumica (mošsimislit) i smatram da je ovom ulogom napravila super korak za svoju karijeru... dajmeprikoljilaganotupimpredmetom!

    avatar

    13.07.2005. (00:21)    -   -   -   -  

  • žuto

    glumi ona i u sadašnjem Batmanu.. ali ne znam ima li rodetelje ili ne.. nadam se da nema.. barem jednog, ako niš... kao pto sam već rekla.. ja sma konzervativna.,. volim kada se ljudi drže tradicije...

    avatar

    13.07.2005. (02:09)    -   -   -   -  

  • daysleeper

    meni nije jasno slijedeće : kako se oni svi međusobno u tom dousons kriku poševe tijekom duge i stabilne veze, i nakon tog svi ostanu prijatelji ?

    avatar

    13.07.2005. (07:01)    -   -   -   -  

  • Sinovi lavova između rijeka Eufrata i Tigrisa

    iz kojeg je Keti sela?

    avatar

    13.07.2005. (14:33)    -   -   -   -  

  • ovaj komentar nije ovdje

    slatka je

    avatar

    13.07.2005. (23:49)    -   -   -   -  

  • kromanjonac

    dovsonov potok..oh kako sam volio tu seriju..sve sam likove popisao na papir i crtama spajao tko se s kim poseksao/požvalio/pogledao/pomazio/verbalno iznapaljivao...

    avatar

    14.07.2005. (00:15)    -   -   -   -  

  • crvena

    to je serija...koja ima scenarij, tak da svi naivni gledatelji napeto očekuju i slijedeću (i slijedeću, i slijedeću, i slijedeću...) epizodu... :) pusa... :)

    avatar

    14.07.2005. (17:22)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @hero---toooo!! mozemo fan klub osnovat =)) svaki clan mora imati istetoviranu kejti ( u boji) ili bar njeno ime =) @zhuto--ko bi to znao.. strah me ic gledat betmena... mislim, sto ako je stvarno imala sretno djetinjstvo?? @daysleeper--to, i ono 'koji je smisao mog zivota' ostat ce vjecno neodgovorena pitanja.. a bilo bi tako korisno znati... ;))

    avatar

    15.07.2005. (15:07)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @brđo--e bome citala sam biografiju, al jedino sto zapamtih je da je rodjena ko nedonosce.. =D @mental--prijavi se za ulogu (bar epizodnu) u nekom njenom filmu/seriji.. =)) romansa zagarantirana =) @rmpalija--cini mi se da je bio poprilican broj tih crta.. =D =D @crvena--hehe, nisu li sve takve? oh, nikada necu zaboraviti 'strasti'..the ultimate trakavicu. =) e, jel ima neko snimljene dovson epizode???? =)

    avatar

    15.07.2005. (15:18)    -   -   -   -  

  • ddadd

    ma ja odmah poželim takav film gledati u tvojem društvu :D

    avatar

    13.08.2005. (11:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...