Komentari

ridick.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Dakota

    ne znam zašto, ali mene takvi događaji užasno nasmiju. što je najgore, kad netko umre ja umrem od smijeha, po čemu drugi misle da sam malo loco!!! (?! :))

    avatar

    04.07.2005. (23:43)    -   -   -   -  

  • mia_forever

    Hmmm... Bas bed sta nije dobro zavrsilo...

    avatar

    05.07.2005. (23:03)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Čovječe koji pehovi.. Sve mi se čini kak moj problem nije ni do koljena tvojim sranjima ;D

    avatar

    06.07.2005. (10:49)    -   -   -   -  

  • Na živce ide mi...

    znači nije bilo tako dobro koliko se očekivalo;(( u rijeci je u subotu 6th anniversary of love;)))) neću previshe ochekivati da mi se ovako sto ne dogodi.;))) znash sta me zanima:da li vi kao roditelji dopustate katarini i karmen(vishe katarini jer karmen ima tek 12 god) da idu po tim techno,trance,house partyjima ili ne jer je uz to vezano puno drogsanja i strah vas je da npr.katarina povuche koju lajnu ili pojede bombon??

    avatar

    06.07.2005. (13:22)    -   -   -   -  

  • Ratnik svjetlosti

    Draga teenagerice, sto se tice Katarine i Karmen i njihovih partya, do sada nisam imao problema jer nisu niti izrazile zelju za posijecivanje istih. Sto se tice lajni, exera i kojekakvih povisilica, niti tu nemam straha. O tome znaju gotovo sve. Imam potpuno povjerenje u njih s jedne, a s druge strane dajem im slobodu da odlucuju o nekim stvarima. Mi kao roditelji imamo obavezu da ih poducimo o svemu, pa tako i o tome, da im pokazemo moguce puteve, a oni ce da odaberu kojim ce da krenu. ps:jedva cekam da zapali cijela familija na party! ;)))

    avatar

    06.07.2005. (17:51)    -   -   -   -  

  • Na živce ide mi...

    totalno se slažem s tobom kad se stavim u jednu roditeljsku perspektivu(koliko je to moguće sa 14 godina;)))) na sličan način razmišljaju i moji roditelji koji imaju golemo povjerenje u mene.prošle godine sam imala samo 13 godina i ful sam htjela ići na valkanu i kad su mi roditelji vidjeli da to stvarno volim pustili su me i pošto sam tad još bila premala išli su sa mnom.Mogu reć da sam se iznenadila jer su mi roditelji već ušli u četrdesetu a svejedno sam se super provela.čak smo i poveli još jednu moju prijateljicu i bila nam je ludnica.super je bilo.cijela family na partyju baš kako kažeš;))))sad već smijem sama tj. s društvom ić na partyje tako da je sve izvrsno;)))baš mi je super kad roditelji tako razmišljaju;))))

    avatar

    06.07.2005. (18:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...