Komentari

lososs.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • kobilino zubalo

    vec veceras cu konzumirati tvoje savjete - damn, nemam tartara...moze li posluziti ajvar i kiseli krastavci? to si sve sigurno naucila na nekom korisnom tecaju

    avatar

    01.07.2005. (19:08)    -   -   -   -  

  • antibiotic

    Haha..ja imam samo Poli u frižiću..ali poslužit će:))

    avatar

    01.07.2005. (19:10)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @zubalo--aha, bila sam pocasni polaznik,.namucih se bome, ali diploma je ponosno na zidu =) @antibiotic--bitna je namjera ;)) poli .. dobar! *approved* ;) =)

    avatar

    01.07.2005. (19:17)    -   -   -   -  

  • ddadd

    Ja sam druga škola, ja krenem prema Zapruđu...iako živim na skroz drugom kraju grada :D

    avatar

    01.07.2005. (19:31)    -   -   -   -  

  • d.

    ooooo, dikobraz! dikobraz! baš bi si mogla kupiti jednog diiikobraza i nazvati ga Vazmenko i... i... ma nije bitno. Ugavnom, zašto uopće na kraju spominješ alkohol... kao da nas želiš u nešto uvjeriti...hm... zadnje što bih ja pomislila jest da si konzumirala alkohol ;))))))

    avatar

    01.07.2005. (19:44)    -   -   -   -  

  • heroina

    hehe... nekako si me bacila u nostalgiju... hehe... stara na vratima i svjetlo u frižideru... hehe... samo što sam ja bazdila na vinski podrum na metre... a stara je umjesto mene išla bljuvat... hehe...

    avatar

    01.07.2005. (19:58)    -   -   -   -  

  • ephy

    kak je prošla biokemija?

    avatar

    01.07.2005. (21:19)    -   -   -   -  

  • k.z.

    od koga se i zašto skrivaš? pa sasvim je normalno, moralno i društveno prihvatljivo jesti u 4 ujutro nakon dolaska izvana. to svi rade...aj ges

    avatar

    01.07.2005. (22:52)    -   -   -   -  

  • jimi

    da da, tako se dolazi doma, s time da prehrana i nije toliko bitna (pogotovo ako se rusis toliko po stanu :)), koliko ona boca kraj kreveta.. postupak je jednostavan, probudis se, ako boli glava pijes vodu - nastavis spavat, ako ne boli, ustajes :)).. pozdrav

    avatar

    01.07.2005. (23:17)    -   -   -   -  

  • kromanjonac

    samo nije dobro kada zaspeš pijan u kuhinji i onda te mama nađe kako spavaš i isprati te u krevet izljevom kletvi :)

    avatar

    02.07.2005. (02:47)    -   -   -   -  

  • crnaaa.blog.hr

    hehe sladak postic! pusa

    avatar

    02.07.2005. (20:21)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @ddadd--hihi, ima i toga.. =) cak ni od kad sam aparatic nabavila nije nista bolje..zemljinamagnetska zracenja i dalje ne pomazu pri odabiru pravog smjera =)) @draguljche--heh, hvala hvala.. da je bar i moja majka takvog misljenja.. =)) @hero--LOL.. a glavno da neko bazdi i neko bljuva.. hehe, to je formula za uspjeh =) @jimi--pa da, boca je nabitnija.. ma, uglavnom se sjetim pa bude litra i pol uz uzglavlje =)

    avatar

    03.07.2005. (17:04)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @darko julski (onaj koji se ne potpisuje kao lososs =)--aha, pa naravno da svi rade.. cak sam razmisljala o pokretanju lanca frizidera, koji bi se protezali diljem gradova, sela i ostalih napucenih sredina, tako da se moze doci do njih i bez udaranja u stolice,, =) @rmpalija--isprati te u krevet? bas majcinski =)) da, mozda bi bolje reagirala da si bio u kupaoni? ;) @crnaa--tnx =)

    avatar

    03.07.2005. (17:06)    -   -   -   -  

  • trill

    i taman ja u 4 ujutro ili tako neko zgodno doba dođem šuljajući se do frižidera, a tamo moj tata u akciji...neugodno njemu, a ni meni nije baš zgodno ;))

    avatar

    03.07.2005. (20:15)    -   -   -   -  

  • komfort u saundu

    hihih, uzasna si bila u petak! :DD ono, uuuzaaasnaaaa :D hihiiiiiiiii :D nego, tko ti radio dizajn? reci ODMA SAD! da znam koga gnjavit :D

    avatar

    04.07.2005. (01:22)    -   -   -   -  

  • jimi

    sta je ovo?! ne vidim nikakve nagrade predvidjene za jubilarnog 11111 posjetitelja :)).. ocu pivuuuu :)))

    avatar

    04.07.2005. (16:43)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @trill--LOL... a mogli ste ti i tata nesto skupa prezalogajit.. rostilj slozit.. okrenut janjca.. cugnut nekaj =)) @komfort--ja???? ;) ma ajde, al bar sam nekim fincima pokazala chari zagreba, tocnije, chari roka na savi... hihihii..al nisam ja kriva..frend me tamo nespremnu namamio.. @jimi--a dokz da si bas ti bio taj??? ;) ma ajde, dogovorit cemo se za neku pifu, not to worry =)))

    avatar

    04.07.2005. (17:28)    -   -   -   -  

  • Elbereth Black

    e sad mi jasno zašto ljudi toliko vole tvoj blog...u klinac krepavala sam od smijeha...dakako nebi mi bilo ni upola smiješno da to nisam i sama prolazila bog bi ga znao koliko puta :) moj najveći neprijatelj su vrata od portuna (ulaza)...e sad sam već uvjerena i čak sam razvila teoriju KAKO i ZAŠTO su meni dali krive ključeve koji NE ŽELE pogodoti bravu a ako kojim slučajem uspiju onda jednostavno ODBIJAJU otključat maloprije spomenuta vrata...ma sve je to urota kažem ti ja! zatim se redovno rasujem preko vlastitih marti (koje sam predhodno skinula sa nogu i definitivno ostavila u ormaru ili barem negdi sastrane di neće smetat a one su putevima čudne magije došle opet ispred mojih nogu)....tu negdje mi se diže mama a sestra se dere iz sobe nek idem spavat već jednom i onda jadna gladna i žedna odem spavat...bnjah :( ali sad imam uputstva kako zaokupiti maminu pažnju...ma divno! ljubim pametno moje stvorenje! od danas imaš čitatelja više :))

    avatar

    04.07.2005. (20:58)    -   -   -   -  

  • ... kretenski blog ...

    Koja frka oko hrane! Dođem, otvorim frižider i najedem se. Ako se tko digne, blijedi i sa punim ustima odgovaram: "šta?! Pa gladan sam!" Ali ako ništa drugo, ovo tvoje je zabavnije.

    avatar

    05.07.2005. (17:09)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @elb--ma to su ti sigurno zli anti-drinking duhovi koji ti podmecu takove podle situacije:te vrata, te marte, te familija... ;)) da da, samo slijedi uputsva, uspjeh zajamchen =))) @burekk--a di je tu zabijanje u predmete? chari skrivanja i ostalo?? (chitaj: ako budem jako gladna, iduci put dolazim jest kod tebe, hihi) =)

    avatar

    06.07.2005. (14:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...