fish!
fish!
square square
petak, 01.07.2005. - 18:34
..'noćni pohodi' ili 'kako preživjeti noć'..

dochekajte jutro svjezhi i odmorni! Rokovi se bliže kraju. Kao i vrijeme, khm, apstinencije. Daklem, fešta se, opija, slavi, opija, uživa, opija.. =) (primijetiti odsustvo riječi 'hrana' u bilo kojoj formi i/ili agregatnom stanju)

I gdje nas to dovodi?
Dovodi nas u stanje pijanog blaženstva i nenormalne želje za hranom.

E sad, ako niste te sreće da na putu prema domu svome naletite na otvorenu pekaru koja prodaje peciva bez dodataka (as in: neželjeni kukci,vlasi kojekakve i slično), onda se morate nahraniti doma.
(Sir i tartar!! Wuhuuu!!)
Malo nezgodno obzirom da se vraćate u 4 ujutro?
Nema problema!! Samo slijedite ove jednostavne upute, i budite uspješni kao ja, uzor mnogima =)


Zadatak 1: Tiho i neprimjetno se ušuljati u stan
Zaboravila sam ključeve. Budim pola roditeljske službe-najdraži tatek i dalje spava ko nadroksani nilski konj, a majka najdraža raščupana i škiljeći otvara vrata.

Zadatak 2: Zavaravanje protivnika
"Da majko, odi spavat, ja ću samo malko ostat budna da pospremim sobu.. tebi se spaaavaaaa.." -Majka je (ofkors) toliko oduševljena napadom urednosti da ne primijećuje kako nije normalno pospremat sobu u 4 ujutro..

Zadatak 3: Šuljanje do frižidera
Opet sam se zabila u vrata (zatvorena vrata?! OVA vrata?!?!), štok (štok OVDJE?!?), spotaknula na tenisice (psmtr i tenisice) i skoro srušila stolicu (stolica U OVO DOBA DANA?!?)

Zadatak 4: prehrana
Živio sir s tartarom!! Oh, pa ima i šunke.. hmmm... the land of possibilities..

Zadatak 5: zametanje tragova
a) omot šunke /sira
Do you have any idea kako je teško zamotati papir u koji su umotani šunka i sir na identičan način kao što je to učinila prodavačica??! Jel to one imaju neki poseban 'zamotaj papir ovako' tečaj??
Trudila sam se.. osim raskupusanog i blago potrganog papira i potrgane naljepnice, nema tragova mog pohoda.


b) gašenje svjetla u frižideru
Mislim, znam da je to kao ugašeno, ali svaki put kad otvorih vrata- zabljesnuše me svjetlo i probiše tamu što je obavijala mene i sir s tartarom, obasjavajući usnule kuhinjske elemente i ružičaste dikobraze što su mirno pasli plave tratinčice u mojoj kuhinji..
I nikako uvjeriti svjetlo da se ugasi..a potkupljivala ga pifom i travaricom.. ništa.. neslomljivi karakter..(da je bar meni takav)


Zadatak 6: natakanje vode u bocu koja stoji pokraj kreveta-bitno!!!
MIslim da postoji boca koja se natoči u vodu pokraj kreveta.. hmmm? voda? flaširana... vakumirano.. da, mogla bih.. zzzz


[*sitna slova*]
Napomena: za eventualne posljedice i nuspojave autor ovog teksta ne snosi nikakvu odgovornost
Napomena 2: autor ovog teksta nije konzumirao alkohol u trajanju ispitnih rokova ni općenito nikad u svome životu.. nije se povodio teorijom o prirodnom odabiru najbržih sivih stanica uspoređujući to s prirodnim odabirom najbržih bizona, pri čemu one sporije eliminira alkohol, odnosno lav, hijena, šta li =)
[/*sitna slova*]

hvala na pažnji i sretno! =)

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (20) - TinTa nA PapIRu - O_o


<< Arhiva >>