Komentari

xiola.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • jurop

    jesi ti gastarbajterka na privremenom radu u VB ili samo što bne postaneš full-time citizen? jer ako je ovo prvo šta te briga za osobne? a ak je ovo drugo znači da ti je queing (jel se ovako piše ono stajanje u redovima) najomiljeniji sport! :)) šala mala!

    avatar

    01.07.2005. (11:58)    -   -   -   -  

  • StetoCina

    fora, o cemu je izlozba? ajd meni neukom malo pojasni kaj tocno znaci iskustosirat? postavit izlozbu da dobro izgleda i tematski to sve poredati po nekom redu i poretku? ili se ti moras i brinuti odakle ces sve nabaviti djela koja hoces izlagati? ok pretpostavljam da ti sama radis risrč za izložbu...ma nezna, eto pitam da znam :D nemoraš čak tu o tome, može i na mail, a ak nemaš vremena no frx ;)

    avatar

    01.07.2005. (12:15)    -   -   -   -  

  • *james.fragile_

    anakonda u temzi, morski pas(bijela psina) od 4metra u premanturi 20 metara od obale.pa si ti misli.cestitam za izlozbu.

    avatar

    01.07.2005. (14:32)    -   -   -   -  

  • marisi

    Big Brother 6, a ne 8, tikvo. BTW, ja pustam vodu svake dvije sekunde. Cak i kad se ne popisam. ne znam....godi mi taj svuk. Uostalom, krvavo placamo tu vodu. Svakih sest mjeseci, tup! 120.

    avatar

    01.07.2005. (14:53)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    Pre nekoliko godina smo dragi i ja bili u nekom apartmanu sa nekim užasnim Česima koji su ceo zajednički frižider napunili svojim lubenicama (komada 6, oni sve kupuju u ogromnim količinama). U svakom slučaju otac Čeh je jako voleo da se ujutru digne u 6, ode u zajedničko kupatilo, obavi number one i onda NE povuče vodu. Već nakon 2 sata je to smrdelo na kvadrat pa smo se dragi i ja pobunili. Potom smo dobili novu sobu sa zasebnim kupatilom, daleko od Čeha i njihovih odvratnih higijenskih navika. Ahoy!

    avatar

    01.07.2005. (16:38)    -   -   -   -  

  • Happy child

    Ma mamicu im njihovu, cuj nemoj pustat vodu u veceu, sad cu namjerno jos vise pustat sve dok mi ne spuste racun za vodu, mozda i ja zapocnem nekakvu peticiju protiv 'smrdljivih veceova u kojima se ne povlaci voda!' Eh, eto im sad. Nego xiola, vidjeh i ja vijest da nam je nas Richard W. umro, stvarno tragedija, njega sam gledala svaki dan kad sam bila student, a cula sam eto i da je teta kraljica voljela gledat njegov program. Pitam se jeli i teta kraljica pustila koju suzu za njim kao sto sam i ja?

    avatar

    01.07.2005. (21:09)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Treba šparati vodu, to da ali ne na tako blesavim stvarima. Ne moraš se namakati ujutro pod tušem pola sata , pa si već ušparao velku količinu. Daj nam neki link da vidimo tu tvoju izložbu, ja bih isto rado malo više detalja. Nemoj biti tako prokleto skromna. Jučer mi se mužič vratio iz Londona ali kad bude slijedeći put išao, obavezno idem i ja. Nadam se kavici, ma jebeš kavicu, idemo na pivu ;)))

    avatar

    01.07.2005. (21:17)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Ha, a ja trošim vodu nemilosrdno!

    avatar

    01.07.2005. (22:28)    -   -   -   -  

  • blueser

    Uvijek ostavljam otvorene pipe iza sebe u javnim sanitarnim cvorovima. Staro ulje od auta uvijek bacam s mosta u Savu, a najsladje mi je kiselinu iz akomulatora takodjer bacati u Jarun. Plasticne vrecice uvijek bacam kroz prozor po najvecem vjetru, da sto vise sve okolo zagadim i sl. Obozavam zagadjenje id estrukciju.300 zivotinjskih vrsta svake godine na planetu wauuuuuuuuu to je posao, pa je sve je to vrlo neucinkovito spram nepotpisivanju sporazuma iz Kyota, ali se bar trudim biti u trendu unistavanja planeta po svaku cijenu.Zivotni mi je moto : Iza mene - potop ! Pridruzite se !

    avatar

    02.07.2005. (01:23)    -   -   -   -  

  • yogica

    1. Big Brother otishao k vama, thanx j.; 2. susha taman prestala kod nas nakon 100g, fala i tu j.; a za savjete o vodosparanju obratitie se na maildresu 3. vish sve je povezano 4. who cares:) ++++nazdravljot za kustusuranje :)

    avatar

    02.07.2005. (07:23)    -   -   -   -  

  • Juliere

    ja u Rimu isto izbjegla koncert.... sto zbog vrucine, sto zbog pjevaca, sto zbog stosta...

    avatar

    02.07.2005. (15:35)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    kakva sad tikva? totalno si me zbunila :))

    avatar

    02.07.2005. (17:18)    -   -   -   -  

  • jurop

    ej jel pratiš lajvosam? kako im ide?ovi u rh nisu dali na tv-u to...tj. jesu al samo na ovom koji se plaća...očekujemo od tebe apdejt kako je bilo...ako već nisi tamo a ono nam prenesi što sun piše :))

    avatar

    02.07.2005. (19:01)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    Ja došla kući, zapalila TV kad ono ... na Live8 Coldplay i Richard Ashcroft pevaju "Bitter sweet harmony" .. eh baš mi leglo na ovaj kišni dan, vreme je u pizdu materinu, naravno, kakvo bi drugačije bilo sad kad sam završila sa ispitima?

    avatar

    02.07.2005. (19:40)    -   -   -   -  

  • marisi

    Vako....Rekla sam Brusu i Cimeru za spavanje. Brus je reko da se on ne mice iz mog kreveta. Kasnije je promjenio izjavu u tu da mozemo spavat u troje. Ahem. Cimer je reko da ako njega ne bude bilo mozes spvata u njegovom krevetu. I tak... :D

    avatar

    02.07.2005. (23:09)    -   -   -   -  

  • marisi

    Jos kasnije Brus je promjenio izjavu jos jednom...da ce on spavat u dnevnoj sobi, a da ti mozes sa mnom. Dakle, imamo raznorazne opcije. :D

    avatar

    02.07.2005. (23:12)    -   -   -   -  

  • promjenjivi pike

    Bah. Striček Stubbs priča bedastoće. Super bi bilo da je ostao pri tome da osudi činjenicu da su desničari i dalje pobjeđivali na izborima, ali tvrditi da je "prošli Live Aid možda bio uzrokom gubitka jednakog broja života koliko ih je spasio" ili da je neka Dido izvor problema ili pljucat BG-a zato što "nije dorastao problemu" (pri čemu se "doraslost problemu" mjeri time je li u stanju naći konačan odgovor koji će dokinuti sve probleme Afrike) je toliko... ma, šteta slova... predlažem svima da ni u kom slučaju ne podrže nikakvu akciju koja ne rješava jednom zauvijek probleme određene skupine ljudi. Nego nek sjede u spavaćoj sobi i duboko razmišljaju. Dok ne smisle takvo rješenje.

    avatar

    03.07.2005. (05:30)    -   -   -   -  

  • jezdi

    mene samo zanima koliko oni predlažu da se tih 'number 1' naslaže prije nego se pusti jedna voda? možda da cijela familija napravi jednom, pa kad se završi đir, ko u 'čovječe ne ljuti se', može i voda? dobro kaže bugi, ima i pametnijih stvari na kojima se može uštedit voda, a ne da ti cijeli stan smrdi po pišalini... to jest, pardon, po Number 1!

    avatar

    03.07.2005. (09:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...