Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • somethingelse

    Naravno da vjerujem...i što je najbolje...imam...i mogu reći da mi je to baš super...:) Ali isto tako nemogu reći da nikada nije bilo nešta...:) Naravno, dok smo djeca bili...u onim ratnim godinama...

    avatar

    27.06.2005. (00:47)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Jel ti možeš vjerovat da sam ja ovako nešto planirala napisati? Sa skoro identičnim sadržajem. Nedavno mi je frendica rekla da sam ja tipična cura koja se uvijek družila sa dečkima, šta god to značilo, ali je istina. I danas imam muške frendove, jako su mi bitna ta prijateljstva. Imam i svog Bubija, više ne živimo blizu, ali većinu svog života smo bili nerazdvojni. Možda da ja ipak napišem post, predug bi bio komentar.:)

    avatar

    27.06.2005. (02:04)    -   -   -   -  

  • gdy

    ....moj scenatio je bio sličan, ali... Jednog dana sam se probudio, i, onak! Kad sam ju vidio, moje srce je drugačije kucao, počeo sam crveniti u licu na neke stvari na koje sve te godine uopće nisam niti obračao pažnju! Počeo sam sanjariti o njoj, sama mi je non-stop ulijetala u razmišljanje.... bla, bla... Bio sam u toliko prilika da nešto napravim(tj. pokušam), ali blokada je prevelika! A, i rizik da izgubim toliko dragu frendicu... Uh! Grozna stvar! Još uvijek sam joj "najbolja prijateljica", ali to više jednostavno nije to! Moram glumiti da se moji osječaji nisu promijenili... jebiga! neću više duljiti, mislim da sam bio jasan! Pusa od krampusa!

    avatar

    27.06.2005. (02:58)    -   -   -   -  

  • pegy

    Mislim da je moguće prijateljstvo između muškarca i žene. Nisam tako prije mislila, ali otkad imam jednog promjenila sam mišljenje. Iako, pitam se da si s nekime stalno (puno vremena i u istom prostoru) da li se baš nikad ništa ne bi razvilo. Posebno ako ti je osoba fizički kompatibilna. Jer, ponekad su ljudi 10 godina prijatelji, a u 11. se desi to "nešto". Zato, nikad se ne zna. :)) Ne volim one priče tipa "sviđa mi se, ali ne želim pokvariti prijateljstvo". Jer ljubav JE i prijateljstvo.

    avatar

    27.06.2005. (08:58)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Načula sam da tako nešto postoji, ali ja očito nisam imala sreće tako nešto i doživjeti, jer su se sva "prijateljstva" razotkrivala kasnije, a bila sam uvijek više poželjnija kao cura, ali "prijateljstvo" je bilo sredstvo:))))

    avatar

    27.06.2005. (10:30)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    Vjerujem da postoji dok ide, ali mislim da je neke seksualne situacije ipak teže izbjeći pogotovo ako si i tako pašete, uvijek postoji mogućnost da se desi, da se otkrijete u tom smislu. Uvijek sam htjela imati prijatelja, ali kako Demjan kaže oni su uvijek kad tad htjeli nešto više, i zato mi je drago što si ti to ostvarila, i nadam se da će vam uvijek biti lijepo ma kako god se to razvijalo ili ne razvijalo

    avatar

    27.06.2005. (11:46)    -   -   -   -  

  • espadrila

    potpisala bih se na komentar koji je ostavila blokche, sve mi to zvuci jaaaako poznato:) musko-zenska prijateljstva najcesce ne uspijevaju, ali ima ih koja odole svemu - i jaaako su lijepa:) moj Bubi sad ne zivi u mom kvartu, ali je uvijek tu kad ga trebam.

    avatar

    27.06.2005. (14:00)    -   -   -   -  

  • jazzie

    A gle, baš ostavih na jednom drugom blogu kometar da su muško ženska prijateljstva toliko složena i relativna - sve ovisi o situaciji!

    avatar

    27.06.2005. (15:17)    -   -   -   -  

  • uranium

    prijateljstvo je nešto što treba staviti iznad svega. po meni je to i temelj i vrh. a naravno da mu je drugo ime ljubav. i ne bih rekla da se iz prijateljstva može razviti ljubav.. ljubav kao takva već postoji u prijateljstvu i takva ljubav je puno vrijednija od one strastvene.. fizičke koja bi se onda dodala prijateljstvu i pretvorila u romanticnu vezu. (da me se krivo ne shvati.. susret dviju srodnih dusa je jedinstvo, ali rijetko kada se takve duse sretnu i bez problema uzivaju jedno u drugom.. to su vec visi stupnjevi duhovnog razvoja i puta tih dusa.. prava ljubav je kada ljubav jedne osobe prema drugoj nadilazi potrebu te jedne osobe za drugom...kljuc je u samodostatnosti, tada je to potpunost i krug... jedna osoba ne moze privuci kompletnu (potpunu) osobu, ako sama nije takva.. tako da bi tu prijateljstvo bio nekakav vrh). budi sretna, cijeni prijateljstvo i uzivaj u njemu. razlike u spolu su ionako nevazne.

    avatar

    28.06.2005. (00:00)    -   -   -   -  

  • Patnje mladog Skorpiona ...

    Vec sam na par blogova, kmentira slicne postove, kod mene je prijateljstvo iznad svega i virujem u musko zenska prijateljstva :))

    avatar

    29.06.2005. (20:00)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Moguće je, moguće.

    avatar

    30.06.2005. (22:03)    -   -   -   -  

  • Could You Be Loved

    nije li prijateljstvo upravo snažna osnova za nešto više od toga...ljubav...? Mogućnost totalne iskrenosti i povjerenja... poznavanje nekoga do dna duše... a opet ako se i ne desi ta ljubav... zar nije divno imati prijatelja koji te gleda sa svoje muške strane i time je drugačiji od svake prijateljice a i nimalo manje vrijedan...

    avatar

    01.07.2005. (23:29)    -   -   -   -  

  • martina

    lijepo..............

    avatar

    01.07.2006. (21:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...