Komentari

novac.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • moja lektu(i)ra

    ovo bih i ja mogla potpisati od a-ž...potpuno se slažem...tako treba razmišljati i djelovati

    avatar

    26.06.2005. (21:31)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    lipi moj, svaka ti je rič na mistu. ja nikad nisan priznavala duje, nisan se ni na faksu provlačila, a na poslu ne mogu sve i da oću jerbo radin za sebe... i ne radin za kikiriki, ali uvik more i bolje... pozdrav cesti, nadan se da ću priko nje lakše ostvarit jedan cilj /koji već živi u mislima mojin/ u metropoli... :O))))) pozdrav i tebi, narafski :O)))) btw, znaš li je li iko u zagrebu dobija išta od poticaja za ovu godinu? bar odluku?

    avatar

    26.06.2005. (22:49)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Bravo, imaš pravo.Ja sam u životu od nule postigla Nešto i ponosna sam na to. Svaki cilj koji si čovjek zada, ako ga zaista želi ostvariti urodi plodom.Samo treba puno truda i volje, želje i nikako odustati.

    avatar

    26.06.2005. (23:09)    -   -   -   -  

  • antibiotic

    Ja sam također za visoke ciljeve.. napravili su autocestu u zadano vrijeme, ali kakva će biti njena kvaliteta?Ako je cilj bio sam sebi svrha onda to nema smisla, jer je tu upitna kvaliteta..zar ne?

    avatar

    27.06.2005. (00:08)    -   -   -   -  

  • novac

    poznavajući "našu kvalitetu" bit će jednako kvalitetna kao i sve ostale ceste bez obzira koliko su se dugo gradile.

    avatar

    27.06.2005. (00:38)    -   -   -   -  

  • enceladus

    hm. a kako znaš da michael jordan nije svoje ciljeve zapisivao na papirić i čitao ih svaki dan? hehe . dobro da je autocesta konačno gotova, ali mi nije jasno kako će si građanin sa prosječnim primanjima moći priuštiti putovanje autocestom. ili su možda prosječna hrvatska primanja dovoljna za to. vidjet ćemo nakon ljeta koliko će automobila biti na cesti. dobar post. pohvale!

    avatar

    27.06.2005. (01:44)    -   -   -   -  

  • novac

    Kako znam da Jordan nije zapisivao ciljeve na papirić? Recimo da ga je autor knjige naveo kao primjer i citirao je dio članka kojeg je Jordan napisao: "Želim biti najbolja osoba i igrač kakav mogu postati... Za mene je sve mentalno. NIKAD NIŠTA ne zapisujem."

    avatar

    27.06.2005. (07:47)    -   -   -   -  

  • bansu

    po meni nije bitno kako ti svoje ciljeve sebi predočavaš. Ono kaj je bitno je da imaš JASNE ciljeve pred sobom. I da si spreman živjeti za njih. Da predstavljaju tvoju životnu strast. Ja ne poznam Jordana, ali moguće je da je čovjek imao u sobi zalijepljen poster sa nekim super-duper košarkašem iznad kreveta i svako jutro ga je gledao. To je jače od bilo kojeg pisanog cilja. Ali ja osobno nemam ništa ni protiv pisanih ciljeva

    avatar

    27.06.2005. (09:10)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    I u Nigeriji spavaju na nafti i imaju dohodak po glavi veći od Švicaraca...svejedno caruje korupcija,nered organizirani kriminal i šačica koja sav kapital uzima za sebe...Pa o kakvoj ti Švicarskoj pričaš čovječe?Zašto je u svakoj civiliziranoj državi organizirani kriminal državni neprijatelj br.1

    avatar

    27.06.2005. (18:50)    -   -   -   -  

  • business as usual

    Slažem se s tobom, a ti, kolega, baci oko na moj blog pa da vidimo slažeš li se ti sa mnom

    avatar

    27.06.2005. (20:16)    -   -   -   -  

  • business as usual

    Bacio sam oko, čini se zanimljiv. Ako misliš da ima nešto što ja trebam znati (a i šira populacija) svakako mi daj do znanja na mom blogu. Bilo bi dobro da se podupiremo, kako se to popularno kaže. Otvoren sam za sve prijedloge i primjedbe

    avatar

    27.06.2005. (20:24)    -   -   -   -  

  • Vanilla Trues

    ajd i to je završeno!

    avatar

    28.06.2005. (11:33)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Bok, novac. Evo samo da svratim, tako se osjećam umorno da nemam volje za raspravama bilo koje vrste, znaš kad sam jednu vruću temu prepustila Business as usual, uopće nemam volje pisati o poslu. Uhvatila me kriza godišnjeg odmora kojeg godinama nikako da iskoristim ko čovjek.Budi mi pozdravljen.

    avatar

    29.06.2005. (19:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...