Komentari

riandworld.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • KemoTerapija

    Mila moja, svatko bi trebao raditi svoj posao. Liječnici, liječiti, soboslikari ličiti, pisci pisati, političari urešivati državu. Mi u Hrvatskoj imamo sve osim političara. Zato nam u državi ništa ne štima. Naravno, ni narod, jer on bira, ali ne izlazi na izbore. A zašto da i izlazi na izbore, kad u Hrvatskoj imamo milijun mrtvih duša s pravom glasa. Itd. Inače, mila moja, redovito te pratim, ali ne komentiram. Ti znaš da moje srce kuca i za tebe. Ljubim ti ručicu u dlan.

    avatar

    19.06.2005. (07:33)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Ne urešivati, nego uređivati. Koji put mi se čini da namjerno pravim greške, e ne bi li te još jednom poljubio u dlan.

    avatar

    19.06.2005. (07:35)    -   -   -   -  

  • tu i tamo .. u epizodi ..

    svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje .. na izborima nažalost pobjeđuje većina :(.

    avatar

    19.06.2005. (09:39)    -   -   -   -  

  • TV kritičar

    Posredno vezano uz temu - jesli li vidjela u danasnjem Novom listu clanak o mogucem zakonu o predizbornim (i postizbornim) kolacijama i izbornim pragovima.... Katastrofa!

    avatar

    19.06.2005. (10:10)    -   -   -   -  

  • leo news

    zemlja bez petogodišnjih planova, dugoročnih...nudi život po principu; od danas do sutra. zemlja bez budućnosti...mladi, idite što dalje i što brže, jer u starosti umrijećete ,a nećete dočekati da vam hzzo odobri pelene, umrijećete, a nalaze iz zagreba dobit će vaša obitelj 40- ti dan otkako ste otišli koalirati s ostalim"zemljanim...fuj, pljuni i zapjevaj, mladosti...

    avatar

    19.06.2005. (12:07)    -   -   -   -  

  • Sustav je takav kakav je, oni koji su krali ili kradu znaju kako i sakriti, oni koji to ne rade nit znaju nit mogu, logika stvari , imovinska kartica je samo jos jedan panicni pokusaj izvlacenja novca, a masa ga uvijek ima, Jadan pokusaj neukuh i nesposobnih Politicara da naprave nesto i izadju iz onog u sto su nas sve uvalili, al Odgovornost, na eto .. evo nam sad umjesto one hebene "Garancijske Kartice" od propalog kanadera, dobijamo Imovinsku karticu - kako bi nam jos bolje mogli zavuci svoje prljave ruke u djep, i sto ce se dogoditi - svi cemo sutjeti i naci novi nacin kako i to izbjeci , pa naucili smo to i ranije :) kod prijasnje vlasti... tko ih &^$&^$% ocekuju da im nesto damo, ali oni bi i onako samo da nesto uzmu ,,,...... e nedam vam, a zasto, zato sto sam osoba koja izlazi na izbore, koja pamti obecanja i koja razmislja aktivno ane pasivno, koja neda da joj se tak tako prodaje svaka njihova politicka prica kao trajno rjesenje, O njihovoj nesposobnosti govori i bijedni pokusaji varanja EU i muljanja, S ovakvim ljudima na vlasti moze se jedino i dogoditi ono sto se i dogadja .. nista... napredak je za njih jedino njihov privatni, a mi smo za njih ono sto je rekao i njihov cijenjeni Osnivac --- Stoka sitnog Zuba

    avatar

    19.06.2005. (13:31)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Previše me sva ta papirologija, uzaludni pokušaji koštaju živaca i uzimaju slobodno vrijeme. U posljednjih 8 godina toliko se novih papira uvuklo, novih zakona....a sve je postalo puno gore,a ne bolje. Ovo o pacjentima ne želim komentirati...jer iz dopunskog osiguranja su mi već sad poslali dopis gdje me MOLE da produžim dopunsko makar mi ističe tek u 9 mjesecu. Zar oni sav ovaj narod smatraju neobrazovanim i glupim?????

    avatar

    19.06.2005. (14:30)    -   -   -   -  

  • enceladus

    i onda se ljudi čude kada uspješni ne rade po zakonu.

    avatar

    19.06.2005. (16:18)    -   -   -   -  

  • gogs

    malen azemlja za velike glupane.ma to nema ni u boliviji.ukinut sve to. i sad: nezaposlen si, imas neki stan u koji stans ti i pas, dobijes neku rupcagu i jad i bijedu denacionalizacijom od koje ne mozes ni rezije platiti al imat ces imovinsku karticu i placat svaki recept.ok znam da je vani tako al mi smo unutra.

    avatar

    19.06.2005. (16:54)    -   -   -   -  

  • pegy

    Meni, iskreno, baš i nije jasno kako bi to trebalo izgledati. Jer, što, pacijent pismeno kaže da ne želi znati dijagnozu? A kako onda vi kada pišete nalaze? Kome ćete ih dati ili ih nećete pisati? Ma glupost, nesuvislost i kontradikcije hrvatskih zakona.

    avatar

    19.06.2005. (22:29)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Ni meni nije jasan spomenuti članak - pa zašto bi netko išao doktoru ako ne želi znati što mu je ni kako da se liječi?

    avatar

    20.06.2005. (00:12)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Pokušavam i ja shvatit ovaj članak, ali ne ide. A ima i puno ''bitnijih'' zakona i članaka punih nelogičnosti. Pa onda uslijedi milion izmjena i dopuna, pa pročišćavanje teksta, pa na kraju to ne liči na ništa. Uglavnom više ne znaš kako uopće postupati. Kakva država i vlast takvi i zakoni. I kao što je netko već rekao imamo vlast kakvu zaslužujemo.pusa.

    avatar

    20.06.2005. (01:09)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Ah, zdrava logika ne funkcionira u našoj državi. Ali mi imamo Hrvatsku :) Idem nadoknaditi nepročitano na tvom blogu. Pusa!

    avatar

    20.06.2005. (13:04)    -   -   -   -  

  • shizika ==============

    a što da ti kažem. ja imam turističku agenciju. i sad su donijeli uredbu po kojoj će mi mjeriti temperaturu radnog stola?!?!?!?! jer navodno tamo gdje stoji kompjuter stol ne smije biti niti pretopao, niti prehladan. što ne kažu odmah da dam novaca koliko državi treba, a ne što izmišljaju nemjerljive kategorije? koga oni rade blesavim? koja je to temperatura stola normalna?!?!?!?!!!!!

    avatar

    20.06.2005. (13:37)    -   -   -   -  

  • iFa

    A joj :( kad nam budalice stoje iznad glave svasta se dogada, a to svaki zakon, kada sam ja printala zakon o srednjem skolstvu, ti profesori ne jebu nista, ni niko drugi ... :( jebemu cudnovate zakone

    avatar

    20.06.2005. (13:37)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Bože dragi, pa ne mogu vjerovati kakve sve gluposti padaju na pamet "umnim" ljudima i onda se velikodušno damo takvima u ruke, zabijemo glavu u pjesak i ne želimo ništa znati, ni o svojoj bolesti, niti se želimo liječiti, zapravo smo kao ona tri majmuna, prekrijemo rukama oči, uši i usta. Je, da, baš bi voljela vidjeti tog blesana koji je uopće predložio nešto takvo. Ne mogu vjerovati.

    avatar

    20.06.2005. (15:43)    -   -   -   -  

  • moja lektu(i)ra

    ov je zbilja bedastoća

    avatar

    20.06.2005. (17:18)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Jebes ludu drzavu ccccc...

    avatar

    20.06.2005. (20:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...