Komentari

lososs.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • tija

    munjana ženo, aj učit!!!!!!! :)))))))))))) hehehehe

    avatar

    13.06.2005. (16:21)    -   -   -   -  

  • ddadd

    Dala si mi ideju...give me five! Kako te volim čitati, ne inspiriraš me samo literalno..ti me natjeraš i da se duboko zamislim nad svojim životom! Idem na svoj blooog! :D

    avatar

    13.06.2005. (18:22)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @tija--uchit? pa uchim jaa... =)) hihi, ispit mi odgodjen za sri..mora da su mi se smilovali =)) @ddadd--vau..nisam znala da toliko poticajno djelujem na ljude ;)) bas mi drago =)

    avatar

    13.06.2005. (19:51)    -   -   -   -  

  • Eugen Vidrić

    Ja isto učim, i to Bio.St., oh :'(

    avatar

    13.06.2005. (20:15)    -   -   -   -  

  • >> fast forward

    suocavamo se sa zenskim primjerkom luuuudog i bezvoljnog lossossa. apatija nam kuca o glavu? neznamo kako dalje? jednostavno i jeftino: 4pifice i par bambusica, pa jos i stock-cola na poklon za najvjernije citatelje :-=====))) aaaaaaaaaaaaaaaa.... bio na ispitu, katastrofa!!!!! znao sam 1 pitanje od 3 i to djelomicno... pitanja su izgledala kao: pocetak recenice iz knjige i sad ti - faco - nadopuni!!! - pa hebote ak je to normalnooooooooooooooooo!!!! :-)))

    avatar

    13.06.2005. (20:48)    -   -   -   -  

  • oda jagodi

    Tako je!! meni je naprosto glupo bilo sad se vračat doma pijana bez ceremonijalne pratnje pjevajućih tica! Protestiram i zahtjevam da tice pjevaju i navečer1!! Inače mi su jutra najlepša!

    avatar

    13.06.2005. (21:30)    -   -   -   -  

  • free

    dobro jutro preko polja ili brijegom kud nas volja srce pozna svaki puuuuuuuut!dobro jutro dobri maju dobro jutro dobri maju tisuću i prviiiii puuuuuuuuuutttttt!:))))

    avatar

    13.06.2005. (22:15)    -   -   -   -  

  • ovaj komentar nije ovdje

    opet na jarunu?

    avatar

    13.06.2005. (22:19)    -   -   -   -  

  • macak

    hehehe, slicna prica i s moje strane. cimerica uci a ja oblijana pivom i pijana upadam u sobu. dan share: kad hipiji prolupaju 2.

    avatar

    14.06.2005. (09:19)    -   -   -   -  

  • kobilino zubalo

    he he...nadjoh tocan tekst:"... dobro jutro preko polja, ili brijega kud vas volja, srce pozna svaki put; dobro jutro rodni kraju, dobro jutro plodni maju, tisuću i prvi put ...". Znala sam da je tisucu i prvi put nesto...Svi u zabludi =))) sretno ti na ispitu sutra =)

    avatar

    14.06.2005. (10:16)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @marko--pa da..svi uchimo.. to je tako zabavno i uzbudljivo.. ;)) @imhotep--pa koje su to tehnike?? ne bi ja to studirala... a ovaj, jel to nudis pife i bambus i stock kolu?? =))) *ljupko se smjeska* @jagodi--pa da, pogotovo ponedjeljkom, kad je tako logicno vracat se pijana doma (?) =) a da snimimo to na kazetu, pa si pustamo pticji pjev..kao pozadinu =) ma ja cu sebi drugi put glumit pticu =)))

    avatar

    14.06.2005. (11:01)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @freethinker--o hvala na ovome =) vidim da ja nisam jedina sa vlastitom (IMPROVED) verzijom =)) @mental--aha, jarun je super =)) samo ovaj put nije bilo jezero nego kvart, pa se nisam morala verat preko hrđave ograde .. ;) @machak--jooooj, znala sam da nesto zaboravila.. damn.. drugi put trebam pisat podsjetnike.. kad ce opet tulum share?? ha? ha?? =))) @zubalo--ma daj, freethinker i ja imamo bolje verzije ;)) nije da je original los (losh, ne los), ali ipak... hihi .. ispit odgodjen za sutra..

    avatar

    14.06.2005. (11:22)    -   -   -   -  

  • Eugen Vidrić

    Sigurno pričaš o algama i gljivama. Kako glupo ime za ispit. :D

    avatar

    14.06.2005. (11:48)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    oh, vidim da me uhodis! *paranoicno se okrece, pregledava skriptu i trazi eventualne uredjaje za prisluskivanje* ma da, majka mi se strgala od smijeha kad je (na upisu mene na faks) vidjela da mi je to uvjet.. roditeljska podrska, aha. i dan danas me zakrushkava za alge i gljive.. =D

    avatar

    14.06.2005. (12:18)    -   -   -   -  

  • >> fast forward

    samo se ti smjeskaj... ajd ajd, sluzbeno si pozvana na opijanje u petak, al samo zato jer ti treba psihicka pomoc.. LOL :-))))

    avatar

    14.06.2005. (14:22)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @imhotep--zar je vec tako ocito? hihi.. damn,.. =) ovaj petak kazes? dogovorit cemo se =) (samo se moram klonirat da mogu bit i sa srednjoskolskom druzinom)

    avatar

    14.06.2005. (14:56)    -   -   -   -  

  • macak

    a znala sam da jos nekoga trebam pozvati, ali nije mi se islo na net i zaboravila sam. cujemo se sljedece godine po tom pitanju, bilo je urnebesno, bas sam isprala pivu iz kose prije 5 minuta. ako intenzivno ne ucis u petak, oduzila bi se za onaj kaoticni izlazak.

    avatar

    14.06.2005. (15:17)    -   -   -   -  

  • >> fast forward

    ma nije bas ocito, to primjecuju samo poremecene osobe slicne tebi - a u tu populaciju spada i moja malenkost... ajd pokusaj s klonacijom - ak ne uspije onda posalji fotokopiju :_)))

    avatar

    14.06.2005. (16:52)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @machak--buhuhuuuuuu..kud svi ovaj petak??? moram se puno puta fotokopirati ondak.. damn,.a drugi petak? kaj fali drugom petku???? @imhotep--evo poslat cu ti sliku pa mozes to lijepo isprintat i onda cijelo drustvo moze glumit da sam i ja tamo =))

    avatar

    14.06.2005. (17:16)    -   -   -   -  

  • macak

    drugi petak vozim at home, makar, mozda mogu ponovno "traziti literaturu" po zagrebu. hm... malo mi je neposteno cuganje kamuflirati ucenjem. cek, ali to i radim u zagrebu vec dvije godine. deal.

    avatar

    14.06.2005. (18:32)    -   -   -   -  

  • heroina

    zato i ti nisi učila... predosjećala si svojim ribljim osjetilima (onom osjetljivom prugom na boku) da će se ispit odgoditi, jel da? ;) uvijek sam se osjećala strašno nenadjebivo u tim trenucima: trebala sam štrebati, a nisam, a opet je dobro ispalo! ... a što se tiče izlazaka... pa moraš malo na svježi zrak... ;D

    avatar

    14.06.2005. (19:58)    -   -   -   -  

  • >> fast forward

    deal !!

    avatar

    14.06.2005. (20:21)    -   -   -   -  

  • d.

    Na slici nije mala sova???? Ti si stvarno u nekakvom ekstatičnom stanju. A uživaj prije triježnjenja :)))) Tvoja je mama dobra. Ja čim ufatim svog čiuvauvu da se malo opijo, zabranim mu korištenje moje šminke, pudera&co. na mjesec dana. I nema onda pića. Neeeeema. E, sjetila sam se još dobrih imena koje sam dala svojim likovima : Plamenka, Hrboslav, Nediljko i Boleslava – oni su paaaar (baš simbiotično zvuči – Nediljko&Boleslava), a i Mordana mi je izvanserijsko ime – ona će ih vjerojatno pokušati rastaviti :))))))

    avatar

    14.06.2005. (21:45)    -   -   -   -  

  • magmel

    mislim da si više moj tip-prije ćeš doživjeti lijepo juro vračajući se izvana nego uspijevati se dići tako rano

    avatar

    15.06.2005. (01:33)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @machak--kazes, nakon dvije godine izvjeshtila si se =D 'da majko, stvarno ucim petkom navecer =))) @hero--tako je, di bi mozak bio bez kisika, jelt? ;)) hihi, da, bocna pruga kika es =)) @imhotep--poslano! raspitat cu se kod spijuna jesi li ispunio svoj dio obecanja ;) @draguljche--jadni nediljko i boleslava! ja cu navijati za njih i pokusati svojim telepatskim sposibnostima onemoguciti mordanu u njenim opakim pokusajima!!!! @treba popit--hihi.. ma bitno je da se jutro dozivi, jel tako?? =)))

    avatar

    15.06.2005. (19:22)    -   -   -   -  

učitavam...