Komentari

xiola.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Avina veš mašina

    Ma pusti, nikad ne znaš, znaš ono, nada umire posljednja :D Možda se otkrije da ste si nešto dok budeš u penziji... i zamisli onda kako će to ugodna penzija biti! ;)

    avatar

    01.06.2004. (20:18)    -   -   -   -  

  • Donnie

    Ovo ne ide bas uz post. Nego daj mi reci da li je normalno da ja uvijek sve sto ti tu pises citam kao da nikad nisam bio u Engleskoj? Ne znam, stalno sam na campusu, nemam tv, radio ne volim previse, totalno sam van dogadjanja. Ocemo zamijenit naslove blogova? Moj bi ti bolje pasao. :-)

    avatar

    01.06.2004. (21:35)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Hahaha, moze, utrapim ti moj naslov, a ti meni svoj. :) Pa ti si na sjeverozapadu Engleske, ak sam ja dobro skuzila. Mislim da je tamo mentalitet ipak nesto drukciji.

    avatar

    01.06.2004. (22:39)    -   -   -   -  

  • Barbie's Lobotomy

    nego ti vlajka, ja vlajka... nismo li nesto u rodu? hmmm ono kad stari se spameti i pronadju mu oporuku u kojoj spominje davno izgubljene rodjake ;-)

    avatar

    01.06.2004. (23:59)    -   -   -   -  

  • Barbie's Lobotomy

    hej, da li ti mozes se logirati za objaviti post? ja nemrem :( [p.s. jutros sam dobila Ekšn Seve... jadna Seve]

    avatar

    02.06.2004. (11:35)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    Ma ja sam svojedobno skuzio da mi prezime ima plemeniti origin. Da imamo i grb i sve te pizdarije, ali je bad sto ekipe s mojim prezimenom ima ko govana. Nakotili se ko zohari po cijeloj hrvatskoj a i sire, od 7 st. su se podjelili u 3 klana iz iz like jedni zapicili u dalmaciju drugi u Slavoniju...itd. Tako da ih prizvuk tog klana mozes vidjeti na telki, u knjigama u filmovima, a sve neki opaki tipovi. Jedan je izbornik, jedan se u knjizi vraca iz rata pa ga zena ubije, jedan je u filmu Ivo gregurevic, ma opako. I sta ja imam s tim. Ništa! I koja je pouka ove price? Pa nema je! To je allabout!

    avatar

    02.06.2004. (11:55)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Ej, BL, fellow Vlajino, ne'am ti ja pojma o Severini. Meni je vijest dana moje otkazno pismo, svi kolege mi vele 'Ah, sad news!', a ja osmjeh od uha do uha...

    avatar

    02.06.2004. (19:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...