Komentari

riandworld.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • jazzie

    Super post. Sve je super. Ona fino papala. Jede Lindt čokoladu. Jedino mi ta coca-cola nekako bode oči...

    avatar

    10.01.2005. (23:44)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    @Jazz, kada sam u "always" fazi, ukus mi se totalno poremeti, mirisi su mi drukčiji...čak sam u salaticu skoro stavila malo meda, jer me vuko neš slatkoga. C-c obično ne volim jer me napuhuje, ali danas mi je "išla", hehehe... @Vjeverica, pa ovo je dijetalna večera! Dobro, ne računam Lindticu, hehehehe :))))

    avatar

    11.01.2005. (00:10)    -   -   -   -  

  • eviltwin

    sve u svemu lijep i produktivan dan. recept zapisujem :) a šta se muškaraca tiče, i mladi su takvi kad ih majke drage razmaze. ne dopuštajte nam više takve stvari. žene rado preuzimaju ulogu žrtve muške lijenosti. pustite nas nek se snalazimo sami, pa ćeš vidjet kak će sve bit ravnopravno

    avatar

    11.01.2005. (00:18)    -   -   -   -  

  • tu i tamo .. u epizodi ..

    malo je danas poslova da se ide doma u 15:00 :(. Super post, dobar dan ;) .. Grrrrrlllllzzzzz powerrrrrr

    avatar

    11.01.2005. (00:34)    -   -   -   -  

  • linadora

    mmm fina papica, jedino colu ne bih, jer mi radi isto što si i ti napisala ovdje u komentaru, napuhuje :D

    avatar

    11.01.2005. (00:55)    -   -   -   -  

  • Robacho

    Ja ne bih Lindt, nekako me zaokrugljuje

    avatar

    11.01.2005. (01:10)    -   -   -   -  

  • eta

    Mmmmm....njami... ovo bas fino zvuci... ja bi papala kod tebe! =o) E da! Ako mi se ikada nesto dogodi, i budm morala na operaciju, mogu ja kod tebe? Imam jako ruzno iskustvo, od prije 6 godina, tako da prakticki ne vjerujem dokorima, pogotovo kirurzima.... =o)

    avatar

    11.01.2005. (09:35)    -   -   -   -  

  • Dani

    Draga naša kirurginjo (ježim se na tu riječ jer uskoro i samam moram pod nož)! Hvala ti što si nam dala fini receptić (mljac!) kojeg ću već danas probati. Baš sam mislila što bih mogla nabrziken napraviti jer moj darling i ja s posla dolazimo jako kasno... Uz obavezvnu Lindt ili Milka čokoiladicu i Leffe pivce (jesi to probala?). Pusa iz užasno maglovitog Zagreba (a rekli su da će biti ijepo?!).

    avatar

    11.01.2005. (09:44)    -   -   -   -  

  • nabujalemisli

    Imam i ja pristić u uhu i buba me, mogla bi i ja do bolnice, samo valjda neću odmah u salu" kao što je na slici?! Šala mala. Divim se poslu kirurga. Još uvijek imam traume od operacije koljena u Lovranu,osjećala sam se ko na filmu..one zelene pločice, ja gola pod onim haljetkom s onom kapom na glavi... Još da nisam dobila klistir večer ranije, dalo bi se izdržat. Anesteziolog mi je bio super ali doktor koji me operirao nije imao neki pristup. Ostali su bili dobri, ipak su svi veliki stručnjaci za ortopediju...

    avatar

    11.01.2005. (10:30)    -   -   -   -  

  • Love foolosophy...

    ....obozavam salate sa dressingom...pretpostavljam da ti je ovaj pacijent dosao iz DIP-a u Klani....znam puno mladih koji su tako izgubili prste ili cijelu saku gore :(....tx za link :)....pusa....

    avatar

    11.01.2005. (13:56)    -   -   -   -  

  • Mr.Piton

    nice, nice.....nadam se da si sve dobro "zakrpala" ;-)

    avatar

    11.01.2005. (15:06)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Vidim da se pališ na salate, pa da ti otkrijem jednu koju mi na poslu već tjednima slažemo: bilo kakva salata (kristalka, matovilac, ribani kupus...), losos, mozzarella, grašak, kukuruz, cous-cous i dressinng Thousand Islands. Mljaaaac!

    avatar

    11.01.2005. (15:33)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Vidim da se pališ na salate, pa da ti otkrijem jednu koju mi na poslu već tjednima slažemo: bilo kakva salata (kristalka, matovilac, ribani kupus...), losos, mozzarella, grašak, kukuruz, cous-cous i dressinng Thousand Islands. Mljaaaac!

    avatar

    11.01.2005. (15:38)    -   -   -   -  

  • Ivva

    Nije ti lako sa poslom... ne znam da li bih ikada imala hrabrosti za toliku odgovornost. Ovako ako pogrešim odoše pare a ti... brr.. Srećom nisu svi hrabri kao ja :)

    avatar

    11.01.2005. (16:12)    -   -   -   -  

  • Zadatak: Uspjeh!

    :o)

    avatar

    11.01.2005. (17:13)    -   -   -   -  

  • moja lektu(i)ra

    svaka čast

    avatar

    11.01.2005. (18:29)    -   -   -   -  

  • rabljeni političar

    Kao uspomenu iz Bugarske donio sam ovo: Šopska salata: narezati na komade veličine cca 1-2 cm3 krastavce, paradajz, papriku, složiti po redu u oblik kupe (stošca) i gore naribati sir tipa slana feta ili sl. Uz to popiti ćašicu rakije ali nije nužno. Močno.

    avatar

    11.01.2005. (19:20)    -   -   -   -  

  • Krco

    Ti si barem malo odmorila u ta dva tjedna,ja sam morao raiti skroz(čak i na tri kralja)

    avatar

    11.01.2005. (21:38)    -   -   -   -  

  • Krco

    Ti si barem bila na odmoru ta dva tjedna,ja sam morao raditi skroz(čak i na tri kralja)

    avatar

    11.01.2005. (21:40)    -   -   -   -  

  • .on.postmodernism.

    Dok sam citala tvoj post tako sam pozeljela da sam i ssama krenula u medicinu jer bih tamo kao i ti mogla "krpati" satima...Cim cujem nesto takvo ili vidim na TV-u srce mi poskoci...Ali na zalost je ispalo drugacije i obozavam ovo sto sada studiram,ali medicina ce mi uvijek biti tajna jedina prava ljubav! Svaka cast Rijecanka!

    avatar

    11.01.2005. (22:52)    -   -   -   -  

  • Esperanza

    Ti si se ufurala bez prethodnog zagrijavanja...sutra počinjem i ja s radom. Nije mi frka, gotovo da sam se zaželjela svog poslića...zato sam danas iskoristila dan i po ovom krasnom vremenu cijelo prijepodne (od 9 do 14 h) šaplastila po gradu (prva kava u "Malo kafe", a druga u "Corsu" - na dolasku i odlasku). Čak sam nešto i kupila na sniženju...sutra odmah odjevam....

    avatar

    11.01.2005. (23:13)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ma super ti je bila vecera ali ona kokakola ti stvarno nije trebala, taman da ti unisti sve sastojke zdravlja koje si u sebe nadjenula ;)))

    avatar

    12.01.2005. (02:24)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Ovako: jedne vedre noći bez mjeseca, kad se vratite kasno s posla, otvorite vrata, kad ono nema Silkyja. "Silky, Silky!", povikaste a od njega ni habera. Upalite svjetlo, i imate što vidjeti. Silky se ispružio pokraj zdjele za hranu, u kojoj još stoji nepojedeno blizu četvrt kilograma svježih telećih jetara. Silky jedva diše, onako debel i prenaklopan. Tek sada osjećate u kući miris jasmina, budući da nema one hladovine u koju se smjestila čuvena Emina. Krenete za mirisom. Pravo prema kupaonici. A tamo kada do vrha puna tople mirisne vode. Bože, sanjam li, pomislite i uštipnete se za bilo koji dio tijela. Brzo se okrenete, pretražite stan, ali u stanu nema nikoga. Zaključate vrata, maknete nepojedena odvratna jetrica u frižider, promijenite svježu vodu Silkyu, skinete se i već se nađete u kadi. Sva u mirisu jasmina. Vruća voda, osjećate, iz vas izvlači sve ono što ste toga dana doživjeli. Poslije pola sata izležavanja u vodi, izađete van, obrišete se i legnete na čistu plahtu, tek toliko da potpuno smirite tijelo. Kad, odjednom se trznete. Četiri snažne ruke (čitajte Bestijicu) prelaze vašim tijelom uzduž i poprijeko, gotovo lopatama vadeći iz njega sve ono što se godinama negativno taložilo. I odjednom se smirite i prepustite tim rukama. Nakon polsatne masaže mirisnim uljima, vi se osjećate kao da ne ležite na plahti, nego na nebu. "Večera je na stolu", čujete neki ugodan glas. Siđite s neba, onako gola i opuštena i umotate se samo plahtom. Uđete u trpezariju, kad ono postavljen stol. Sjedate. Jedna vam ruka nudi ugodno ohlađenu čašu šampanjca. Ispijate piće. Odjednom se pred vama nađe crni ruski kavijar, nekoliko vrsti sireva, te zdjela mješanih salata. I počne, negdje oko pola noći, večera. Pred vama se izmjenjuju razna jela i vi ne možete izdržati nego svako kušate. Oko jedan ujutro završavate s jelom. Ona ruka, koja vas je ponudila šampanjcem, donosi vam sad veliku kristalnu čašu na dnu koje se zlati stari francuski konjak. Ruka vas vodi prema krevetu. Prije nego što uđete u krevet, ispijete gutljaj božanskog pića. Liježete, a ona vas ruka pokriva. Zatim ruka nestaje, gase se sva svjetla i vi polako tonete u san. Prije nego što ste se predali snovima, osjećate da netko ulazi u krevet. "Tko li je to?", pomišljate, ali neke vas snažne ruke obgrle. I vi se sklupčate u njima, mirna i sretna. Laku noć, doktorice, zaslužili ste ovaj san. Doći ću još jednom kad budete potpuno odmorni. Možda sve ovo ponovimo, a možda izmislimo još nešto.

    avatar

    12.01.2005. (03:44)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Ovo je divno, Kemo. Dakle, preksinoć si ono kod mene bio ti? Znala sam...:)

    avatar

    12.01.2005. (09:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...