Jednom sam ugostio japanca i ponudio mu čaj. On je, predostrožnosti radi, pomirisao jedno desetak lonaca kandidata za kuhanje čaja i odabrao jednog od njih po sistemu eliminacije. Voda je trebala biti zagrijana na 80 stupnjeva. A ja bio ponosan na svoju cjedilicu koju je eliminirao u samom početku :))
08.01.2005. (16:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
transmetropolitan
ja ću ove godine u Dajerling. jedva čekam da se zavalim usred polja čaja i uživam.
07.01.2005. (16:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Procrust
Slazem se, inace, zalosno je da ljudi tako malo znaju o caju...
07.01.2005. (18:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
t o f u
:( ja imam samo filter čajeve i instant kavu, nisam baš neki kulturan tip, moram otici u neku cajanu da me nauce pameti ;)
07.01.2005. (20:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Il postino
Jednom sam ugostio japanca i ponudio mu čaj. On je, predostrožnosti radi, pomirisao jedno desetak lonaca kandidata za kuhanje čaja i odabrao jednog od njih po sistemu eliminacije. Voda je trebala biti zagrijana na 80 stupnjeva. A ja bio ponosan na svoju cjedilicu koju je eliminirao u samom početku :))
08.01.2005. (16:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vještičja kuhinja
e spideru, blago tebi...
10.01.2005. (12:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...