Komentari

xiola.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Redpen

    Engleske trash serije (kako ih ti zoveš) imaju u sebi više duha i kritičko-analitičkog rezona izvedenog na izuzetno inteligentan način od bilo koje druge emisije na TiViju.

    avatar

    05.01.2005. (11:46)    -   -   -   -  

  • StetoCina

    e a znaš da je u istočnoj švabiji to zakon, tj. ako na semaforu ima pličica sa zelenom stelicom onda i kad je crveno možeš skrenut, sam naravno paziš da nikog ne zgaziš (možda :D) no da to postoji i kod nas sa onim apgrejdanim semaforima ali oni se ponekad gase, a ovo je ipak uvijek tu. ali to je dio velike urote desničara koji hoće podsvjesno ljudima napomenuti da uvijek mogu desno :D :D :D :D teabunj trabunj :D

    avatar

    05.01.2005. (12:58)    -   -   -   -  

  • Jednorog

    Dobijem osip praćen nekontroliranim povraćanjem i prolivom od svih BB-a i BB-olikih TV splačina. Čuj, being able to make a right turn on a red light je jaako važno. Ja sam poprilično unable, pa mi počesto ne pomažu ni najveće kulturne sposobnosti. Počesto su policajci gluhi na moje hamletovske jadikovke i isprike.

    avatar

    05.01.2005. (13:17)    -   -   -   -  

  • Z

    meni ide najvise na zivce njihov "uspjeh" i kako su "izdrzali" u kuci i glede toga im se pripisuje "uspjeh"... jebate... pa nisu bili na frontu 100 dana... a mislim da je kvaka a u tome da se ljudi ilit gledatelji vole identificirati... tj znaju da nisu pjevaci iliti estradne "zvjezde" i da im je to prilika da kao niko i nista postanu poznati, dospiju u medije i jos mozda zarade nesto... mediokriteti velicaju mediokritete

    avatar

    05.01.2005. (13:18)    -   -   -   -  

  • anspik.

    ja na početku gledala bb naš svaki dan, što je duže trajalo to mi je interes slabio, sad mislim da ću obratit pažnju na sljedeći jedino ako sama budem nutra :)))

    avatar

    05.01.2005. (13:44)    -   -   -   -  

  • Juliere

    mislim da je pranje kose iziskuje daleko veci intelektualni napor nego gledanje te brace i sestara na teveu. u italiji, napokon, peti grande fratello nije imao ne znam kakvog uspjeha, tako da su odlucili da ovu godinu ne ide sesti po redu (odlicno!). ali ne, necemo pobjeci od raznoraznih reality vise manje na istom nivou... ajde uzivaj i operi kosu... pozdrav

    avatar

    05.01.2005. (13:48)    -   -   -   -  

  • londra

    a di su tek filmovi ..pa ja mislin da svakog parnog u misecu na Five bude G.I. Jane ili Svarcenegerova sezona ili stogod sta nije za ljudsko oko... sritan ti povratak na posal!

    avatar

    05.01.2005. (14:56)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    tacno se vidi da si dosla kuci ...pljuste postovi a ti teme ti nadolaze sa svih strana...sreca je moja sto nemam radne kolege pa se ne smaram nikakvim tv- pricama...price koje su ovdje glavne a devastiraju svaki um su : sve sto niste znali a treba da znate o Vili Mariji , Grand Paradi i dogodovstinama iz casopisa Svet...Ja se kao savrseno neobavjestena o svemu ovome se pravim u odnosu na druge blazeno retardirana ili im bar tako izgledam....kisssssssssssss

    avatar

    05.01.2005. (17:09)    -   -   -   -  

  • eviltwin

    hahaha čekam da se pojavi reality "vražja matera" taj bi bio sjajan :) eh posao, ja radim do petka. ajd držmo se do ljeta :)

    avatar

    05.01.2005. (21:25)    -   -   -   -  

  • naranče nisu jedino voće, ali ajvar je jedini umak

    eh, FaLa dragom alahu da je ova sezona ggotova. jedino me živcira šta di god okrenem tamo su njihove face sa isforsiranim osmjesima... koma

    avatar

    05.01.2005. (21:41)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ha ha ha, Radije bih gledala Sadolin kako se susi na novoobojanoj ogradi, je izjava stoljeca ;)))

    avatar

    05.01.2005. (22:14)    -   -   -   -  

  • Ruby Tuesday

    ja sam, priznajem, gledala tu i tamo.. u početku mi je bilo dosadno, onda su me hipnotizirali. čak sam jedno vrijeme gledala mijenjam ženu O_o :eek:

    avatar

    05.01.2005. (22:30)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Xiola, i ovi nasi su bili puni bisera. Osim sto nisu znali tko je napisao "Pustolovine Toma Sawyera", na pitanje tko je autor "Olivera Twista" najprije su zakljucili da je to "vjerojatno neki Englez", a onda se jedna od njih (i to zenska koja se furala na intelektualku, jer je STUDENTICA) veleumno dosla do odgovora: Charles DickenSON! Mozes ti to vjerovat?!

    avatar

    05.01.2005. (23:26)    -   -   -   -  

  • Lud Ud

    u svezi stoičkog odrađivanja domaćeg zadatka i konačnog izlaska iz domovinske zabiti, moje divljenje mladoj lejdi. Štono bi stari rekli: Kaj se nem're nije lako. Na kraju svakog vrijednijeg komentara trebao bi se naći i pokoji savjet, pa evo jednog divnog: Pametnima je život komedija, a osjećajnima, tragedija.

    avatar

    05.01.2005. (23:40)    -   -   -   -  

  • marisi

    Ja desperate Housewives vjerno pratim cak i u Brazilu. To se zove dedikacija. Nish, odoh sad na plazu...ne bi li konacno pocrnila. Daj, drzi fige, popizdit cu...bijela sam ko sir. Najradje bi se u neko ulje umocila.

    avatar

    06.01.2005. (15:59)    -   -   -   -  

  • san francisco

    hi xiola.. imama news.. forgot tiptoe-a.. taj blog je down.. "ubio sam ga.. previše stresa oko njega.. imam novi.. ovaj s kojeg pišem.. pozdraf.. u vezi bb-a.. prevelika euforija.. prije 100 i kolko dana niko nije znao za sašu, lamota, marinu.. aloo kak si rekla votdafak... :-)

    avatar

    06.01.2005. (17:35)    -   -   -   -  

  • PENETRACIJA U UM WHITE RIOTA

    e jes' neka..pa veliki burazi su baš idealni programi za pročišćavanje organizma..jednostavno te krene na sve "izlaze" dok to gledaš

    avatar

    06.01.2005. (17:51)    -   -   -   -  

  • Slobs u Iraku

    Vidim dea koristis imdb. Ja sad uopste ne mogu da zamislim zivot bez imdb-a. Ne mogu da se setim kako sam ranije dolazio do informacija.. :-)

    avatar

    07.01.2005. (23:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...