Spontano se divim i ovom prigodom se klanjam:))Pozdrav iz kornera(ovdje se uvijek dobro papalo,gazda kuha k'o vel'ki)Issa Ti još sam budan.....Laku noć;)
15.12.2004. (05:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Srecho iste smo!!! Morat chu uskoro postirat neki fini receptak na svom blogu... Nikad nechu bit anoreksichna...Btw, si chitala Afroditu??? Knjiga o hrani i seksu kroz povijest??? Neshto divno... s hrpetinom afrodizijaka i preputenih prichica...
Pusa:)
15.12.2004. (10:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
15.12.2004. (10:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pilar
obozavam klopu i kuhanje iste, isprobavanje novotarija..U restace ne idem cesto ali onda isprobam nesto novo. Ti si idealna za isprobavanje mojih novotarija kao i moj MM :)
15.12.2004. (15:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
u parizu sam tjedan dana jela samo u meku. ne jer volim mek, dapače u zg-u nisam bila već valjda dvije-tri godine. nego nismo imali love za ić u restače. pa smo svaku drugu večer jeli ;-) a sendviči u pingvinu - e tu si totalka u pravu. kao i uvijek, uostalom ;-)
15.12.2004. (17:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pilar, ja probam sve sto netko skuha, pod uvjetom da ne sadrzi paradajz i jos neke stvari koje ne mogu jesti ili ne volim (po tom sam pitanju komplicirana).
15.12.2004. (18:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Maja, tako sam se i ja jedno ljeto hranila u Meku hamburgerima od piletine... Skoro sam dobila krila od tolikih piceka. :-))) Ali kaj ces, bilo mi je bitnije trositi lovu na druge stvari. Posve te kuzim za Pariz.
15.12.2004. (18:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja ti mogu reći samo jedno: gurman sam do boli. O hrani sam već više puta pričala na svojim postovima pa nema smisla da sad tebe zatrpavam silnim pridjevima i ljubavi prema hrani. Lijepo ukrašeno i ukusno jelo, bez obzira s kojeg kontinenta. To mi je dovoljno da mi sline navru usta. A što se tiče fast foodova - odbijam, u startu, sve su pokvarili, svu čar hrane, hamburgeri - fuj (bezlična smjesa), a u Pingvin više neću nogom kročit, ne zbog hrane nego zbog osoblja koje poslužuje i razgovara - probaj izgovoriti ovo AHGAAAAAAAAAAAAAAAA, ma daj, kad mi se netko tako obrati, bez molim hvala i izvolite, a ja sve po protokolu, nemam tu više šta radit.
15.12.2004. (22:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Slika je super, dapace mrak. A te koji jedu samo "domace je domace" i "morabitljuto" bi natrpal papricicama (s druge strane) pa nek uzivaju. Sta cu, okrutan sam u dubini duse. :-))
16.12.2004. (00:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja obožavam finu klopicu, slow food, dobro vino... volim otići u fini restoran...imam popis od desetak mjesta u Istri i primorju koji su must..i koje nastojim posjetiti barem jednom mjesečno. A što se fast fooda tiče...njemu pribjegnem samo kada sam sa lovom "tanka" :))))
16.12.2004. (10:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ok.... ja isto ne mogu puno pojesti ali obozavam raznoliku hranu, pogotovo u restoranima... ja bih nadodala i pice... vino npr. meni su sumnjivi oni koji stalno piju coca-colu....
16.12.2004. (14:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ooobožavam te čitati.. joj.. fino kad dođeš u Kroejšu skupe se zainteresirane koke s bloga i odemo na ovu sliku, ha? ;)))
16.12.2004. (22:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MalaSirena
Evo i mene - ja sam skroz s druge strane, daklem, ograničena u jelu (da me vidite, ne biste vjerovali). Ne znam kako je došlo do toga, ali ne volim špek pa tako i sva jela u kojima se dotični nalazi, a s obzirom da sam pročitala dosta raznoraznih recepata skužila sam da se on dosta masovno koristi pa se ne usudim naručivati jela koja bi ga potencijalno mogla sadržavati.
Osim špeka, izrazito sam ograničena što se tiče mesa - jedem svinjetinu (šnicle), piletinu (ugl. bijelo meso, ostalo ak je baš frka) i junetinu. Drugo meso ne priznajem i isto me frka da mi ga netko ne podvali (sve u stilu ''joooj, kak je to fino, pa daj probaj'', a meni se želudac okreće na npr. zeca, srnetinu i sl.). Zato bi me bilo strah jesti u restoranima npr. na Dalekom Istoku da mi ne uvaljaju pesa-mačku-slično (znam, znam da sam prepuna predrasuda...).
Osim toga, jedan ogroman segment mojih predrasuda s razlogom zauzima riba - ne podnosim izgled ribe, od mirisa mi je totalno zlo i jednostavno mi se gadi...i ne samo riba, već i školjke i rakovi - ukratko, sva vodena bića (slanovodna i slatkovodna). Kineske restorane sam prekrižila iz tog razloga što sam primijetila da oni vole stavljati ojstersos iliti umak od oštriga u dosta jela pa iz sigurnosnih razloga niti to ne bih jela. Pred teveom slinim kad J.Oliver prirema jela, ali većina toga je meni totalno neprihvatljiva jer mladac voli inćune gurati tamo i gdje im je (a gdje je to??) i gdje im nije mjesto.
Eto, tak sam, kad izađem van ograničena na pizzu, neko tijesto s povrćem ili sirom i sl., ćevape, Mek i Subway (kojeg obožavam).
Nemojte mi vi gurmani zamjeriti :)
16.12.2004. (23:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Peek a boo
Guilty as charged pod točkom 1; osim što su, uz Bečki, u igri još i teleći medaljoni u umaku od šampinjona.
Moja lista nepoželjnih supstanci je puno duža nego tvoja i nije lijepo da tamo po tanjuru onda prebirem i vadim atome npr luka iz nečega. Ja rađe budem bezobrazna pa probam neku novotariju iz zdjelice Vas koji volite eksperimentirat :-)
E da, i uvijek pijem Colu!
16.12.2004. (23:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
direkt
Spontano se divim i ovom prigodom se klanjam:))Pozdrav iz kornera(ovdje se uvijek dobro papalo,gazda kuha k'o vel'ki)Issa Ti još sam budan.....Laku noć;)
15.12.2004. (05:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
noid
dobar tek ;)
15.12.2004. (05:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pastoralni kupus
iskazujem spontano divljenje novom bojom :))
15.12.2004. (08:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malia from ibiza
Srecho iste smo!!! Morat chu uskoro postirat neki fini receptak na svom blogu... Nikad nechu bit anoreksichna...Btw, si chitala Afroditu??? Knjiga o hrani i seksu kroz povijest??? Neshto divno... s hrpetinom afrodizijaka i preputenih prichica... Pusa:)
15.12.2004. (10:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
turn around bitch I got a use for you
gladna ;)))
15.12.2004. (10:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pilar
obozavam klopu i kuhanje iste, isprobavanje novotarija..U restace ne idem cesto ali onda isprobam nesto novo. Ti si idealna za isprobavanje mojih novotarija kao i moj MM :)
15.12.2004. (15:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dobar blog
u parizu sam tjedan dana jela samo u meku. ne jer volim mek, dapače u zg-u nisam bila već valjda dvije-tri godine. nego nismo imali love za ić u restače. pa smo svaku drugu večer jeli ;-) a sendviči u pingvinu - e tu si totalka u pravu. kao i uvijek, uostalom ;-)
15.12.2004. (17:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Dino, kaj te pere nesanica? :-) Ja sam cijelu noc bila budna k'o vampir (?!).
15.12.2004. (18:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
noID, thanks! :-)
15.12.2004. (18:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Hvala, kupusica! :-)
15.12.2004. (18:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Malia, ni ja nikad necu biti anoreksicna... Mozda u nekom buducem zivotu, ako ga bude. :-))) Nisam citala tu knjigu, odlicno zvuci.
15.12.2004. (18:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Blackica... I ja! :-)
15.12.2004. (18:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
pilar, ja probam sve sto netko skuha, pod uvjetom da ne sadrzi paradajz i jos neke stvari koje ne mogu jesti ili ne volim (po tom sam pitanju komplicirana).
15.12.2004. (18:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Maja, tako sam se i ja jedno ljeto hranila u Meku hamburgerima od piletine... Skoro sam dobila krila od tolikih piceka. :-))) Ali kaj ces, bilo mi je bitnije trositi lovu na druge stvari. Posve te kuzim za Pariz.
15.12.2004. (18:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Zaboravih dodati, moje uzivanje u fast foodu je bilo u Londonu... A lova je isla na muzeje i izlaske. :-)
15.12.2004. (18:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
....Demjan
ja ti mogu reći samo jedno: gurman sam do boli. O hrani sam već više puta pričala na svojim postovima pa nema smisla da sad tebe zatrpavam silnim pridjevima i ljubavi prema hrani. Lijepo ukrašeno i ukusno jelo, bez obzira s kojeg kontinenta. To mi je dovoljno da mi sline navru usta. A što se tiče fast foodova - odbijam, u startu, sve su pokvarili, svu čar hrane, hamburgeri - fuj (bezlična smjesa), a u Pingvin više neću nogom kročit, ne zbog hrane nego zbog osoblja koje poslužuje i razgovara - probaj izgovoriti ovo AHGAAAAAAAAAAAAAAAA, ma daj, kad mi se netko tako obrati, bez molim hvala i izvolite, a ja sve po protokolu, nemam tu više šta radit.
15.12.2004. (22:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
....Demjan
Zaboravih dodati - veseli ti je sada blog :)
15.12.2004. (22:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jazzie
Ja moram priznati da mi je od pingivna ipak draži Subway. Friški sendviči koje rade predamnom sa točno onim što ja želim unutra su mi mrakač!
15.12.2004. (23:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Slika je super, dapace mrak. A te koji jedu samo "domace je domace" i "morabitljuto" bi natrpal papricicama (s druge strane) pa nek uzivaju. Sta cu, okrutan sam u dubini duse. :-))
16.12.2004. (00:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Riječanka&svijet
Ja obožavam finu klopicu, slow food, dobro vino... volim otići u fini restoran...imam popis od desetak mjesta u Istri i primorju koji su must..i koje nastojim posjetiti barem jednom mjesečno. A što se fast fooda tiče...njemu pribjegnem samo kada sam sa lovom "tanka" :))))
16.12.2004. (10:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Juliere
ok.... ja isto ne mogu puno pojesti ali obozavam raznoliku hranu, pogotovo u restoranima... ja bih nadodala i pice... vino npr. meni su sumnjivi oni koji stalno piju coca-colu....
16.12.2004. (14:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annie De Meni
Ooobožavam te čitati.. joj.. fino kad dođeš u Kroejšu skupe se zainteresirane koke s bloga i odemo na ovu sliku, ha? ;)))
16.12.2004. (22:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MalaSirena
Evo i mene - ja sam skroz s druge strane, daklem, ograničena u jelu (da me vidite, ne biste vjerovali). Ne znam kako je došlo do toga, ali ne volim špek pa tako i sva jela u kojima se dotični nalazi, a s obzirom da sam pročitala dosta raznoraznih recepata skužila sam da se on dosta masovno koristi pa se ne usudim naručivati jela koja bi ga potencijalno mogla sadržavati. Osim špeka, izrazito sam ograničena što se tiče mesa - jedem svinjetinu (šnicle), piletinu (ugl. bijelo meso, ostalo ak je baš frka) i junetinu. Drugo meso ne priznajem i isto me frka da mi ga netko ne podvali (sve u stilu ''joooj, kak je to fino, pa daj probaj'', a meni se želudac okreće na npr. zeca, srnetinu i sl.). Zato bi me bilo strah jesti u restoranima npr. na Dalekom Istoku da mi ne uvaljaju pesa-mačku-slično (znam, znam da sam prepuna predrasuda...). Osim toga, jedan ogroman segment mojih predrasuda s razlogom zauzima riba - ne podnosim izgled ribe, od mirisa mi je totalno zlo i jednostavno mi se gadi...i ne samo riba, već i školjke i rakovi - ukratko, sva vodena bića (slanovodna i slatkovodna). Kineske restorane sam prekrižila iz tog razloga što sam primijetila da oni vole stavljati ojstersos iliti umak od oštriga u dosta jela pa iz sigurnosnih razloga niti to ne bih jela. Pred teveom slinim kad J.Oliver prirema jela, ali većina toga je meni totalno neprihvatljiva jer mladac voli inćune gurati tamo i gdje im je (a gdje je to??) i gdje im nije mjesto. Eto, tak sam, kad izađem van ograničena na pizzu, neko tijesto s povrćem ili sirom i sl., ćevape, Mek i Subway (kojeg obožavam). Nemojte mi vi gurmani zamjeriti :)
16.12.2004. (23:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Peek a boo
Guilty as charged pod točkom 1; osim što su, uz Bečki, u igri još i teleći medaljoni u umaku od šampinjona. Moja lista nepoželjnih supstanci je puno duža nego tvoja i nije lijepo da tamo po tanjuru onda prebirem i vadim atome npr luka iz nečega. Ja rađe budem bezobrazna pa probam neku novotariju iz zdjelice Vas koji volite eksperimentirat :-) E da, i uvijek pijem Colu!
16.12.2004. (23:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Demjan, meni su u Pingvinu uvijek ljubazni, nisam jos dozivjela neartikulirano pozdravljanje. Thanks na komplimentu za blog! :-)
17.12.2004. (03:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...