Komentari

riandworld.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Bugenvilija

    Agresija ti je rezultat dugotrajnog i mukotrpnog posta, koji je poznat u katolika, tako se bar prica ;))

    avatar

    14.12.2004. (23:04)    -   -   -   -  

  • TV kritičar

    zbilja, svi bi htjeli sve napraviti do 24. .....

    avatar

    14.12.2004. (23:19)    -   -   -   -  

  • Mr.Piton

    ma meni je ovo bozicno/novogodisnje razdoblje bas super! uopce mi ne staju uredeni izlozi i sve to....pa grad nam je bas lijep! volim sve on lampice i to. dobro oni standovi malo jadno izgledaju, ali daju i oni neki poseban stih. ma sve je super! :-)

    avatar

    14.12.2004. (23:36)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Mene obicno ne zahvati ta jurnjava, jer sam totalni control freak, pa sve kupovine i slicno obavim dosta prije Bozica. Jedino sto ne volim je kad je grad mjesecima uredjen za Bozic, tada imam osjecaj da godina traje krace no sto doista traje, kao da sam uskracena za par mjeseci zivota. Ma, pisala sam jedan post o tome. Ne daj se, Rijecanko, nego uzivaj!

    avatar

    15.12.2004. (01:04)    -   -   -   -  

  • Hedgehog

    Volim čitati tvoje postove. Uništiće na netolerantnost... Da budem preciznija, uništava nas već generacijama. Ne razumijem samo hoćemo li se ikada promijeniti.

    avatar

    15.12.2004. (01:28)    -   -   -   -  

  • eviltwin

    da, mene je jednom ko dijete neki takav kreten udario šakom u lice da mi je krv na nos išla. nebitno, ali doprinosi apsurdu situacije: čak nisam bacao petarde :)

    avatar

    15.12.2004. (02:30)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Ja baš volim božićni ugođaj u gradu, meni to super....

    avatar

    15.12.2004. (08:43)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    I mene iznenadi uvijek ta količina agresije. Pa, sama si vidjela kakvi su se komentari pisali na blog Ane Junk Istina je da ju u nekim slučajevima dodatno hrani loša ekonomska situacija. Ali na žalost prisutna je i kod bolje stojećih i obrazovanijih. Mislim da općenito nedostaje duhovna dimenzija iz koje čovjek zna reći i prihvatiti tuđe mišljenje, dijalogizirati bez osobne povrijeđenosti i biti isto tako otvoren i dobronamjeran da nešto nauči, a ne da samo gleda kako će drugome skresati svoju nadmoć, bilo psovkama i uvredama, bilo indirektnim verbalnim intelektualiziranjem. I ja mislim da nas netolerantnost uništava. Iako se mnogi vole pozivati na nju.

    avatar

    15.12.2004. (10:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...