Komentari

domination.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • Zigota:Zed

    Kako me dirnula priča:( Nekako sad drukčije gledam na sve to.Sve mjenja se.Imaš kisić ko kuća velik:)))))

    avatar

    03.12.2004. (00:53)    -   -   -   -  

  • La_LuNa'S bLoG

    Gle, domi... jesam ja samo jedno blesavo žensko, al začudo Ja znam kaje ofsajd!!! i ja vojim dinamo!!! i jedino kaj ti imam za reć je upravo ono kaj si isam rekao na kraju svog posta..."MOJ DINAMO" čuj, praktički si se rodio s time, odrasta definitvno s time.. i zar ćeš sada, zbog nekih tamo 2:2 pregaziti dobar dio svoje vjere i ljubavi??? mislim da nećeš, jer se za godinu - dvije više nit nećeš sjećat te tekme.... kao što se mnogi više ne sjećaju nit Newcastlea i inih klubova koji su nas gazili... Ali, znaš kaj???? NISU NAS PREGAZILI!!!!!! pozdraf!

    avatar

    03.12.2004. (01:03)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    ne, nije stvar u ovoj tekmi... bili smo čak i oke... al se bojim da je neko dušu prodo vragu i da nećemo nikad napravit nekaj više od prosječnog balkanskog kluba... nije da samo pratim tekme, neg i idem na njih, čak i na one koje se na telki pojave samo ko izvještaj s golovima, trošim lovu i bespomoćno klimam glavom već zadnjih od prilike 5 godina... P.S. poslije Newcastlea nije bilo ovak... ma bez brige... kaj da drugo velim

    avatar

    03.12.2004. (01:08)    -   -   -   -  

  • La_LuNa'S bLoG

    Kaj drugo da veliš? pa mejbi: BIT ĆE BOLJE! a balkan smo, svidjelo se tebi to il ne..... i tak će to uvijek biti....neka tamo "bivša jugoslavija"...i ništ više.... sad but true

    avatar

    03.12.2004. (01:11)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    Moram ti reć da su mi zasuzile oči dok sam čitao tvoj post. Sve OK, zajebancija poslije tekme dok smo išli doma, al kad sam došao doma i skidam svoj najdraži šal i TOTALNI BAD!!! Osjećao sam se ko pokislo psečje govno na cesti pregaženo od stotinjak automobila. Razočaran sam, tužan, neznam kaj bi reko. A nismo željeni ništa previše, samo da dočekamo proljeće u jebenoj europi. Jebiga neki nikad neće saznati koliko nama znači taj mali, budimo realni, prosječni klub-DINAMO ZAGREB.

    avatar

    03.12.2004. (01:14)    -   -   -   -  

  • Ivva

    Eh ovo zahteva printanje pa onda čitanje. Vidi kako se raspisao, još sa ranjenom rukom!! Dajem pravi komentar kada pročitam.

    avatar

    03.12.2004. (01:15)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    GOC: meni su bile suzne kad sam ga piso... jebiga, kad se radi o dinamu, postajem prava curica... i nije me sram...

    avatar

    03.12.2004. (01:27)    -   -   -   -  

  • Pomahnitalost II (Ili kako vidjeti svijet kroz crn

    mene tajo vodio na tekme kad sam bila klinka. zadnje sto sam gledala uzivo jest dinamo - ajax. :) nego, kuzim ja svu tu tvoju ljubav, ali, pomirio se ti s tim ili ne, od dinama je ostalo samo ime. igre nema, simpaticnosti nema, borbe nema, entuzijazma nema, cak su i bbbovci popizdili. eto, moje vidjenje svega toga.

    avatar

    03.12.2004. (10:23)    -   -   -   -  

  • Lavlje Srce

    HEh, prvo Dobro ti Jutro! A sad možemo dalje. Odrasla sam uz nogomet, pa čak i uz stadion, najvijala od malena za Dinamo i čekala 18 da napokon smijem na stadion sa svima. Moji su bili bijesno ludi kad je bila riječ da gledam tekmu s tribina, bilo je tu svađa koje nikad nisam dobila. No, htjedoh reći da se i meni plače svaki put kad vidim u što se pretvorio Dinamo,kako loše igraju,etc. Al još uvijek vjerujem da će biti bolje, a tek onda kad će biti ja ću ponovno upaliti ekran i gledati tekmu. Od prije mjesec dana ne mogu se pohvaliti da ih gledam, tek tu i tamo bacim oko na tekmu i to je to. Htjedoh reći da te potpuno razumijem.. Velika pusa:)

    avatar

    03.12.2004. (10:37)    -   -   -   -  

  • Greyp

    hehe a vecinom su cure ostavile komentar. ma svaka cast decki, nisam bas pratila tekmu al kolko sam vidla i cula nista stali od pocetka do kraja, pjesma se orila cijelo vrijeme. to i drzi dinamo na okupu

    avatar

    03.12.2004. (10:55)    -   -   -   -  

  • magmel

    sad ću ja ko glavni outsajder izvalit kak mrzim nogomet što je u biti kontra mojoj familiji jer mi je deda igrao za dinamo,svojevremeno(da se malo hvalim)....bilo kako bilo,totalno mi je žao što smo spušili,u biti žao mi je što si tako razočaran..al bit će bolje..drž se domi!

    avatar

    03.12.2004. (10:56)    -   -   -   -  

  • A zašto bi cure morale uvijek biti isključene iz nogometa!? Ja živim kraj Dinamovog stadiona, ne mogu se pohvaliti da sam išla na sve utakmice i pratila ga u stopu, ali volim Dinamo od malena, isto me tata navukao na nj, ali ovo što se događa u zadnje vrijeme je strašno, baš kao da ih je netko urekao! Žao mi je..prije je sve bilo drugačije.Igralo se sa srcem..zato što su igrači bili ponosni što mogu igrati u takvom klubu i normalno da su se jebeno trudili da tamo i ostanu, a danas svaki drugi kurac s taticom i dubljim džepom može igrati za moj, tvoj, naš klub..preplačeni su i prenapuhani,a ovo zadnje sada stvarni nemaju zašto biti!!!

    avatar

    03.12.2004. (13:19)    -   -   -   -  

  • Kalei

    ...primjetih p.s....:))))...pozdrav imaš :)))

    avatar

    03.12.2004. (15:21)    -   -   -   -  

  • brinc

    a jebiga bit ce bolje

    avatar

    03.12.2004. (17:49)    -   -   -   -  

  • CHAD

    za kaj služe prijatelji nego da pomažu kad je najteže!?čuj,znaš sam da je i meni teško jer idemo zadnjih par godina zajedno na većinu tekmi zajedno,i baš zato kaj si ti mene tjero da idem na tekme i kad mi se nije išlo,sad ti se moram odužiti,a jedini način je da te uvjerim da idemo i dalje na NAŠE maximirsko ruglo bodrit neke tuđe dečke koji igraju za pare za naš dinamo!znaš i sam da je san velike većine mužjaka zaigrati za svoj voljeni klub pred punim tribinama i zavaljat gol na derbiju svih derbija-e jebiga,taj nam se san nikad neće ostvariti al zato možemo pomoć našim dolaskom ovim dečkima kaj su to uspijeli pa se bar u spikicama uz pivu ispred konzuma kod dinama poistovjetit s njima i malo ih pljuvat,sprdat se s njima i hvalit ih,a kaj sad,bar to nije neki preveliki napor,i to ti najlakše mogu dočarat frazom:...JER DINAMO VOLIM,JER ON MI JE SUĐEN!

    avatar

    03.12.2004. (19:58)    -   -   -   -  

  • lina

    hmmm.. kaj napisati nakon ovakvog posta? kužim da si tužan i razočaran, ali vjerujem, i znam da će doći jedno krasno, sunčano subotnje popodne kad ćeš povesti svoju i moju djecu na njihovu prvu tekmu. i bit ćeš ponosan. i sretan. pusa..

    avatar

    03.12.2004. (20:16)    -   -   -   -  

  • ovaj komentar: a zašto bi cure......sam ja pisalao!!!:)

    avatar

    03.12.2004. (20:27)    -   -   -   -  

  • fire

    joj domi domi... evo ja pročitala i skužila i onaj P.S. ti uopće nije bio potreban... I ja znam šta je ofsajd... Bit će bolje da, da... Jesam rekla da si vatreni nogometaš!! heh... (znaš da ne mislim ništa loše) aj bok :-))

    avatar

    04.12.2004. (00:00)    -   -   -   -  

  • speedmaster

    NAJJAČI OSTAJU DINAMO 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma biti će bolje!!!!!!!

    avatar

    04.12.2004. (02:44)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    nisam se nado ovolkom broju ženskih osoba, i mogu reć da sam ponosan na sve vas... tenkju! P.S. ko se ono dvaput nije potpiso? ili koja?

    avatar

    04.12.2004. (05:14)    -   -   -   -  

  • Lavlje Srce

    heh, domi - onaj veliki komentar koji počinje s :"A zašto bi cure morale uvijek biti isključene iz nogometa!? Ja živim kraj Dinamovog stadiona, ..." je od Nane , blesača se ponekad zaboravi potpisat.. Pusa & dobro jutro..

    avatar

    04.12.2004. (12:13)    -   -   -   -  

  • Ivva

    Nemam ja pojma o tome ali znam šta znači kad veruješ u nekoga ili nešto.. dirljivo (bez zezanja, ozbiljno me ganulo)

    avatar

    04.12.2004. (14:03)    -   -   -   -  

  • **N!N@**

    uf zbog ovog ću se posta natjerati da pogledam jednu od utakmica pa da vidim dali je sve ovo što si napisao istina...:))

    avatar

    04.12.2004. (16:56)    -   -   -   -  

  • Avanture male čupakabre i male vještice §

    čuj domi,dobro je poznato da nisam fan dinama i da sam zakleta armađanka,ali kako se je armada digla iz tog pepela,iz tog ponora u koji je bila upala tako će se i tvoj dinamo ponovo uzić i bit će ono šta je nekad bio.I to ti govorim iz sve dubine svog srca §;o)°

    avatar

    04.12.2004. (20:55)    -   -   -   -  

  • lost & not found

    ko to ne bi pročito???? vald najljepši post koji sam čitala!

    avatar

    04.12.2004. (23:54)    -   -   -   -  

učitavam...